Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiaiiaiiaiaia

nikt nigdy mnie nie kochal

Polecane posty

Gość Nadineeee
kapselko-jest tyle wartosciowych i niekoniecznie pieknych dziewczyn wiec dlaczego jestes sam?

Gość Nadineeee
szukam milosci-kogos kto bedzie mnie kochal, szanowal, dbal o mnie, tolerowal moje wady...

Gość htyu
"ale jak uniezależnić od potrzeby akceptacji innych ? to przecież niemożliwe!' Możliwe, a nawet konieczne aby być szczęśliwym.

Gość król prawików
ale brzydkiego nie wezmiecie, tylko "bad boyow" ktorzy i tak zdradza

Gość Jan.serce9
Dzieki bylem na roznych forum. Ale ciezko tam sie wybic jest duzo facetow ktorzy niepokazoja swej twarzy prawdziwej jak i dziewczyny pisza tak azeby wyszli jacy dobrzy to niesa cudowni ,niemam szans z taka tandeta falszywa, niechce pisac tam o sexe czy o upodobaniach czy jaka mi sie podoba lub jaka prace mam tak jak inni pisza otych zeczach. To co dlamnie jest nr1 dlainnych jest nudny temat bo kto chce rozmawiac z gosciem ktory szuka milosci niejest to "top" a niejestem tez romantykiem poprostu chcialbym byc kochany tak naprawde tak czole i oddac sie w 100% tej osobie bezgranicznie, tak jak pisalem wiekszosci tych forum to piniadz,sex,zabawa . Wiem Zostane sam i ciezko mi sie stym pogodzic dlatego ze szukam serca,serca ktore potrafi kochac ktore niezna zemsty ktore potrafi wybaczac i rozgrzewac serca wokol siebi a nie obracac w kamien oziebly

Gość Nadineeee
Jan.serce ile masz lat?

no to dam wam przykłady z życia wzięte ta co ukrywała że ma faceta była brzydka. Kiedyś się kręciłem koło innej brzyduli no to wyglądało że mi się uda wyszło że jakiś jej kolega został zostawiony przez dziewczynę a był niezły przystojniak to ta co kołó niej się kręciłem to aż jej się buty paliły do niego żeby go pocieszać .

Gość samasamotnasmutna
macie rację, to chyba szczęście trafic na milość. ja też latami szukam szczęścia i d... PS. ja jakos wiekszość samotnych kobiet zauwazam na forach dla samotnych niz wolnych mężczyzn ;)

powiem wam nie myślećo tym ciągle bo tylko człowiek w większy dołek wpada zająć się czymś pożytecznym

Gość król prawików
gdy wszyscy wokół sparowani trudno o tym nie myslec

Gość samasamotnasmutna
damy radę już nas coraz wiecej tutaj :)

Gość Nadineeee
ja to w dolek wpadam gdy slysze"nie masz faceta", "jetes sama", albo na spotkaniach rodzinnych, zwlaszcza jak babcia mowi ze powinnam sobie meza poszukac... albo jak nie mam z kim isc na sylwestra do knajpki a ida same pary, albo jak nie mam z kim jechac na wakacje bo kolezanki maja facetow i mnie samej nie chca:(

Gość hjkhhkhjkhj
mnie też żaden facet nie kochał, da się z tym żyć ;)

Gość Jan.serce9
Stary juz jestem mam 29l ech zycie!

wiem co czujesz Nadineeee u mnie to samo. Jakiś czas temu mi kolega współczuł że nikogo nie mam .

Gość król prawików
ile macie lat??/

wiem jak to jest . nie smutaj kochana . ja czasem mysle czy kiedy kolwiek sie zakocham czy ja wgl umiem kochac...moze i przyjaciół mam wielu ale czy sa prawdziwi... niestety nie moge tego powiedziec woala bym miec kila a od serca ..czasem jet mi naprawde smutno chciala bym sie wyzalic komusc szczerze porozmawiac i nie mam komu wszytkiego powiedziec .. towarzystwo mam raczej na wygupy nie rozmaiamy serio tak szczerze a naprawde szkda ... dzis sa moje urodzinki nawet niektorz nie pamietaj to naprawde przykre jezeli czeka sie chociaz na glupieko sms od baaardzoo dobej koleznki a tu zero nic kompletnie nawet durnego najlepszego :(

Gość Nasredinnnnnn
Jeśli myślicie, że bycie samotnym oznacza bycie nieszczęśliwym, to jak dwoje nieszczęśliwych ludzi którzy się spotkają mają dać sobie szczęście kiedy go sami nie mają .

Gość samasamotnasmutna
39

Gość Nadineeee
ja mam 22, ale i tak czuje sie jak stara panna