Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam o tym myslec

Moj facet dziwnie sie zachowal tydzien temu! Co mam o tym myslec?

Polecane posty

Gość co mam o tym myslec

Spotykam sie z jednym facetem od 3 miesiecy. od razu zaznaczam ze nei jestem kobieta bluszczem.mam swoje zycie prywatne i swoje sprawy, kolezanki. W zeszly piatek wybral sie na wieczor z kolegami, mieli grac w bilarda. ja bylam z kolezanka na piwie. Pisalismy od czasu do czasu ze soba smsy i wpadlam na pomysl aby na chwile wpasc do niego. Nie mialam zamiaru siedziec tam z nimi ,tylko na chwile. Nie znam jeszcze jego kolegow. A tu nagle cisza w telefonie...3 godziny ciszy a potem sms od niego ze na pewno bede sie nudzila na tym meskim spotkaniu. Dziwne bo bo tej pory byl wpatrzony we mnie, na ulicy ani wsrod ludzi nie ukrywal zainteresowania mna a tutaj takie cos...a moze mial racje i ja przesadzilam?

Gość a taka jedna 23
nie chciał zebys przyszła,a moze wcale nie był z kolegami;) a moze nie chce cie przedstawiac kolegom bo nie traktuje cie powaznie, co innego na ulicy co innego przed znajomymi

Gość co mam o tym myslec
no wlasnie,to samo pomyslalam

Gość brachma
dziwne masz racje. moj facet od razu zapoznal mnie ze swoimi kumplami, ktorzy zreszta bardzo sie mna opiekuja:) gdy tylko gdzies wychodzi od razu chce zebym szla z nim. wydaje mi sie to normalne. pytalas go czemu tak sie zachowal?

Gość co mam o tym myslec
Odeszlam od niego w sumie 3 dni temu a ten ciagle wydzwania. urazil mnie.