Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

invisible04

zerwał ze mną chłopak

Polecane posty

na początku listopada poznałam chłopaka, który bardzo mi się spodobał... kiedyś powiedział mi, że nic z tego, a po niecałym tygodniu mówił, że chce ze mną być, byliśmy razem tydzień... mówił, że jestem wspaniała, że nie może przestać o mnie myśleć, że nie je dlaczego wtedy powiedział mi coś takiego, że jestem najważniejsza, a wczoraj po tygodniu powiedział, ze nie chce ze mną być.... co ja mam zrobić, mam nadzieję, że jeszcze do mnie wróci, bo zależy mi strasznie na nim i mam dosyć ciągłego płakania....

Gość how sweet
ile Ty masz lat?

Gość Nie mająca juz sił...
ja nie powinnam się wypowiadać bo przeżywam załamanie po rozstaniu....ale skoro od listopada 2 razy z Tobą zerwał tzn że jest nie zdecydowany....wiem, że Ci zależy ale w tym momencie powinnaś odpuścić sobie...wiem, że to łatwo się mówi ale tak będzie lepiej.....jeśli jednak masz zamiar czekać na zmianę jego decyzji to poczekaj.....może zdarzy się że tym razem będzie dobrze (tak się też zdarza) ale jeśli raz zrobi Ci taki numer to nawet się nie zastanawiaj....przerwij to.... 'jeszcze jedna opcja...w sumie jak znacie się od listopada to jeszcze nic o nim nie wiesz....jesteś pewna że tylko z Tobą się spotyka? może spotyka się z innymi dziewczynami i nie wie na którą ma się zdecydować?

ale nie chodzi czy ma tylko czy się z jakimiś spotyka....

masz dopiero 16 lat....przed Tobą całe życie.....nie zawracaj sobie głowy takim kolesiem bo będziesz tylko przedłużała swe cierpienie....a skąd wiesz, że za miesiac czy dwa samej Ci nie przejdzie w tym związku i ktoś inny Ci się nie spodoba?? Takie uroki młodego wieku...głowa do góry...

wiem, że boli...i boleć będzie za każdym razem jakby to było pierwszy raz...takie niestety życie.....w późniejszych latach życia dojdą Ci jeszcze problemy z dnia codziennego i co...później chcesz tak jak ja, nie dawać sobie już rady i myśleć o skończeniu z sobą? Nie dość, ze są problemy z życia codziennego....to jak w kimś się zakocham to za jakiś dłuższy czas i tak mnie ten ktoś rzuca...a dla mnie jakoś życie bez miłość to życie stracone.............więc dziewczyno...jesteś jeszcze młodziutka, poznasz nie jednego jeszcze chłopaka...pewnie i nie jednego ty rzucisz...ale skoro jesteś młoda ciesz się życiem a nie przejmuj się takim idiotą bo jesli facet w tak krótkim czasie rzuca Cię to nie wróży to nic dobrego...jeszcze rozumiem że to byłyby dłuższe odcinki czasu (jakieś chwilowe zwątpienia czy coś) ale skoro na początku zrobił Ci taki numer...raz to jeszcze bym zrozumiała ale 2 razy? Tak jak pisałam wcześniej...jak chcesz to poczekaj...może wróci i się ułoży...ale jak niedługo zrobi ci znowu taki numer to już nawet się nie zastanawiaj...

Gość deeche15
a no to że znajdziesz sponsora tak jak ja :) dojrzałego porządnego... a nie głupiego małolata :P wiem co mówię bo mój były był 10 lat starszy :)

Gość deeqche15
mój chłopak to Tom cruise...jego żona nas nakryła :(