Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafał22

feysz stóp

Polecane posty

Gość rafał22

Uwielbiam piękne kobiece stopy. Ich posiadaczki mają nade mna władzę, mogą właściwie zrobić ze mną wszystko. W maju tego roku szedłem ulicą z koleżanką (25 lat),która miała na nogach obcisłe dżinsy, a na stopach... cudne buciki na wysokim obcasie odsłaniające wierzch stopy i palce. Widząc, że nie mogę oderwać od nich oczu spytała, czy to mój fetysz. Trochę się zawstydziłem, ale powiedziałem, że tak, skoro sama się tego domyśliła. Wykorzystała to umiejętnie. Spytała, czy kupię jej colę, bo nie miała akurat pieniędzy. Odpowiedzialem, że oczywiście. Uśmiechnęła się tylko. Wiedziała, że muszę się zgodzić. W sklepie wzięła jeszcze chipsy, zupełnie się mnie o to nie pytając. Zapłaciłem za wszystko. Stąd moje pytanie do dziewczyn: czy zdajecie sobie sprawę z władzy jaką macie nad (niektórymi) facetami, gdy odsłaniacie swoje stopy i ubieracie się seksownie?

pewnie, że sobie zdają z tego sprawę, nawet je to czasem podnieca, niechętnie się do tego przyznają, bo się wstydzą :) prawda kobietki?

Gość rafał22
Tą o której pisałem wyraźnie kręciło to moje podniecenie. Powiedziała, że nie ja jeden tak reaguję. Skoro spotykała się z takimi reakcjami, to po co w takim razie nosi buty odsłaniające prawie całe stopy? Widocznie lubi jak faceci się podniecają.

Gość brzydkostopna
a co ma sioe gotowac w pełnych butach bo czasem kogos podnieci?...albo chodzic zapięta pod szyję bo czasem ktos sie podnieci na widok poersi?....nie przesadzaj :P....ja mam brzydkie stopy więc moich nikt nie zobaczy :(

Gość rafał22
Chodzi mi o to, że dziewczyny wiedzą, że wielu facetów to kręci i celowo to wykorzystują tak jak pisałem o tym wyżej.

Gość brzydkostopna
a tam celowo....ona po prostu zajarzyła bo się strasznie gapiłeś...inne nawet by o tym nie pomyślały że się jarasz ich stopami...

chodzi teoria, że urodę kobiety można poznać właśnie po stopach. Ładne i atrakcyjne mają ładne i zadbane stopy, a te brzydsze mają właśnie nieładne prawda to?

Gość brzydkostopna
według mnie nieprawda...można to zobaczyć latem....ile jest ładnych dziewczyn o nieciekawych stopach...a niektóre mają sliczne stopy ale z twarzą gorzej

Gość rafał22
Dziewczyny, może wypowiecie się, czy bawiłyście się kiedyś facetem wykorzystując jego zauroczenie Waszymi stopami? Może podzielicie się jakąś historią?

Gość brzydkostopna
nie bawiłam :P...ale uwielbiam masaz stópek ;)

Gość brzydkostopna
ja mam nie tyle brzydkie co śmieszne 😭:(

czy stopy w japonkach też mogą wyglądac seksownie?? albo w obleśnych sandaukach?? albo czy kobieta z platfusem / chropowatymi żółtymi piętami jak tarka też ma szansę u fetyszysty ? :)

Gość rafał22
Podniecają mnie tylko ładne stopy, a dziewczyna, która takie ma może sobie pozwolić na naprawdę dużo.

brzydkostopna - jakie to są śmieszne? :) kupetka - z takimi przypadkami raczej nie ma szans, no chba że ktoś jest fetyszystą czegoś takiego.

Gość ac10
Stopy w japonkach to bardzo podniecający widok. Nie moge sie doczekac lata

Gość cholernik malutki
ja też nie mogę doczekać się lata, uwielbiam odkryte buciki i mam ładne stópki :P

Gość Andante
Ja bardzo lubię kobiece stopy. Lubię je masować i pieścić, a najbardziej lubię jak moja ukochana popieści mnie trochę nimi. Wtedy po prostu odpływam.

Gość ac 10
a najbardziej ponetne są stopy w cieniutkich rajstopkach