Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shayana_85

Kto JAK JA chce zrzucić 9 kg? Razem raźniej

Polecane posty

Witam:) od wczoraj jestem na diecie Atkinsa ( spozycie węglowodanów dziennie do 20 g) , zobacze jakie beda rezultaty... to moja pierwsza dieta. Wróciłam zza granicy. Mój dzień wygląda tak że do pracy brałam okolo 5 kanapek a wieczorem około 19 czy 20 codziennie opychałam się pizza, lub frytkami, albo lasagne .tak prze 6 tygodni.... Rezultat: 8 kilo wiecej. Masakra Dlatego zakładam temat No i oczywiscie szukam wspoltowazyszy niedoli, moje 9 kg do zrzucenia to naprawde duze wyzwanie.. Pozdrawiam was. Piszcie, razem łatwiej :)

Gość paziapaziapazia
Ja! O tak!;) Ale ja ograniczę słodycze, białe pieczywo, herbatę,a zacznę biegać;) A myślę,że gdybyś ograniczyła jedzenie i skończyła z pizzą, a zaczęła przynajmniej delikatny ruch to by pomogło! Skoro tak łatwo przytyłaś to wracając do poprzednich nawyków żywieniowych powinnaś zgubić;)

172 cm , 67 kg Moje marzenie to zejsc ponizej 60 tki... Jaki masz pan na szybkie chudniecie. Do sylwka juz tak blisko...

wracając do poprzednich nawyków moge jedynie przybrac nastepne 9 :P zostane przy atkinsie i niedlugo zaczynam biegac:)

Mam zamiar nie jeść słodyczy,fast foodów.I dużooo ruchu. Codziennie ćwicze,ale bez odpowiedniej diety nie ma efektów.A ty z czego zrezygnujesz? P.sMasz moze komunikator gadu gadu?Pogadałybyśmy.

Ja zrezygnowalam z weglowodanow ( do 20 g dziennie ) czyli zero makaronu , ziemniakow, chleba, slodyczy, cukrow, nawet owocow ( przez pierwsze dwa tygonie ) i napojo owocowych dieta atkinas

ok :-) a ile masz lat? A z jakiego powodu chcesz schudnąć?wystarczy ze zmienisz nawyki zywieniowe.do swojego wzrostu to raczej dobrze ważysz.to ja musze schudnąć ......

Gość paziapaziapazia
a makaron, co do niego to na swoim przykładzie wiem,że bez żadnych sosów i tego typu rzeczy odchudza, jak chcesz, ale;)

25 lat , żle się czuję , bo wczesniej wazylam duzo mniej.. a jakie sa twoje wymiary ? Makaron hmmm- na mojej diecie zabroniony takze sie nie skusze :)

Ja waże 64-65 kg przy wzroście 160(wiem, niska jestem ) ważyłam latem 55,ale w roku szkolnym zaczełam sie objadać (stres przed egzaminami itp ) słodyczami przedewszystkim .Ile mozna schudnąć na tej diecie atkinsa przez tydzień?

Ja chyba zaczne głodówke w poniedziałek i skończe w sobote lub niedziele.Ej a to duzo 65 kg przy wzroście 160?

Gabii ja mam 172 i gdzies mniej wiecej 67 takze troche to jest, glodowka tak bez niczego ? tyko woda?

9712005 Gabi to moje gg jakbyś miala ochote pogadac, jestem bezrobotna takze czasu mam baaardzo duzo :)

Mogę dołączyć? Miałam pisać na pożegnać 10 kg ale zawaliłam sobie dietkę,a tam zdążył się z robić już tłok:) Dzisiaj zjadłam dużą ciemną bułką z ziarnami i sałatką,teraz zjem sobie grejpfruta. Później znowu bułkę a przed 18 miseczkę zupy z kalafiora. Mam nadzieję,że mnie przygarniecie:)

Pewnie ze przygarniemy, ja jakos trwam na mojej diecie, a jak juz dobrne do 20 weglowodanow , to do konca dnia , zostaja tylko jaja :P dobre i to Gordona, na jakiej dietce jestes?

Jak tam po całym dniu?Ja jednak wole od jutra zacząć.Byłam na obiedzie u cioci i zjadłam za duzo.....

Miałam pokusę, cała rodzina jada dziś pachnące frytki:) ale sie nie dałam, mam nawet wrazenie ze brzuch jest odrobine mniej wystajacy:) jutro kupuje paski ketonowe i wage bo stara nie działa :)

Ja wczoraj zgrzeszyłam:) Zjadłam 3 kostki czekolady i 3 paluszki kminkowe...Jestem na siebie zła!Od dzisiaj żadnych ustępstw!!! Dzisiaj niestety nie miałam czasu na śniadanie ale zaraz będę jadła zupkę ogórkową niezabielaną niczym i ćwierć piersi z kurczaka smażonej na łyżce oliwy z oliwek. Moja dietka to ogólnie mniej i zdrowiej jeść. Staram się też nie łączyć węgli z białkami. Wykluczyłam cukier,mąkę,białe pieczywo,tłuszcz zwierzęcy. Piję dużo zielonej herbaty,wody,jem więcej warzyw...

Dzisiaj zjadłam na śniadanie 2 kawałki chleba z dżemem truskawkowym i kakao ,a na obiadek kilka pierogów jagodowych.Dzisiaj napiłam się szklanki pepsi,ale mam zamiar to spalić tańcem albo czymś.A jak tam u was dziewczyny?

ej a co myślicie o tańcu brzucha na płaski brzuch i zrzucenie kilku kilogramów?próbowałyście kiedys?

4 dzień diety ostatnio wazyłam się 2 grudnia - 67,5 dzis mile zaskoczenie 65 :) taki moj maly sukces :) atkinsona bede trzymal sie az do upragninych 58. gabbi ---> tanca brzuch nie probowalam ale brzmi ciekawie:) kazda forma ruchu jest ok, jesli masz mozliwosc to spróbuj:)

shayana_85 - dużo schudłaś przez ten czas . chyba po świętach skusze sie na tą diete . Ile czasu ćwiczysz dziennie?

mysle ze okolo dwoch kilo, co prawda wazylam sie 2 grudnia ostatnio, ale nie robilam tez nic w kierunku zebys schudnac, na diecie jestem 5 dzien, moze w tydzien zmieszcze sie w 2,5... :) w kazdym razie bym chciala a nie cwicze jeszcze wcale, co prawda zaczeam, ale jestem teraz chora, na antybiotyku i siedze w domu, takze cwiczyc narazie nie cwicze wcale