Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shayana_85

Kto JAK JA chce zrzucić 9 kg? Razem raźniej

Polecane posty

Fajnie ciesze sie :) zapraszam inne osoby, na pewno poświetach ktoś jeszcze się znajdzie :) mam jeszcze pytanie o twojawage i wzrost ,dużo chcesz zrzucic?

Gość cookie_monster_
mamy podobne parametry :D ja mam 174 i waze ok 66,5-67 kg chce wazyc ponizej 60 :) napewno przejde na Atkinsa,mysle ze nawet po swietach :)

ja, to od poniedzialku 4 stycznia zaczne , bo wroce ze swiat wtedy , wczesniej bede starala sie nie jesc duzo, tego co zakazane

ja, to od poniedzialku 4 stycznia zaczne , bo wroce ze swiat wtedy , wczesniej bede starala sie nie jesc duzo, tego co zakazane

Jest tu temat ( dieta Atkinsa ) ma 411 wejsc i mysle ze mozemy go przygarnac , bo wydaje sie porzucony :) na taki temat szybciej ktoś dołaczy, bo dotyczy konkretnie naszej diety :) co ty na to? był też inny, ale tam tłok, a ludzie niechetni do pomocy, ten byłgy wg mnie ok:)

Gość cookie_monster_
pewnie,mozemy sie tam przeniesc tym bardziej ze udzielalam sie na tamtym topiku :) tu mam po prostu innego nicka :) Wesolych Swiat ! :*

Gość cookie_monster_
hej ja zaczelam od dzisiaj poki co zjadlam 2 jajka z szynka troche sera z szynka serek wiejski 3 male pieczone kawalki kurczaka jest ok :)

Gość cookie_monster_
hej ja zaczelam od dzisiaj poki co zjadlam 2 jajka z szynka troche sera z szynka serek wiejski 3 male pieczone kawalki kurczaka jest ok :)

Hej, już wrócialm :) będę już zaglądać na forum, w Święta nie miałam dostępu do neta. Napisz jak tam dieta idzie, jakie efekty , ja chyba zacznę od poniedziałku dopiero. Jutro rano natomist, zobaczę czy w Świę ta za duzo nie przybrałam.

Hej, już wrócialm :) będę już zaglądać na forum, w Święta nie miałam dostępu do neta. Napisz jak tam dieta idzie, jakie efekty , ja chyba zacznę od poniedziałku dopiero. Jutro rano natomist, zobaczę czy w Świę ta za duzo nie przybrałam.

Oto i ja po przerwie świątecznej , ważąca jedynie około 0,5 kg mniej ( przerwałam diete na dwa tygodnie ). Dziś znów wracam na Atkinsa i dążę do celu. Mam nadzieję , że jeszcze ktoś tu ze mną będzie :)

Gość anka0-12
chętnie dołączę, dzisiaj mój drugi dzień na Atkinsie, na razie zjadła kotlet mielony bez panierki z kapustą kiszoną, podzieliłam na dwie porcje na śniadanie i obiad, na kolację planuję jajka na masełku.

Hej. :) ja już trzeci. Korci mnie żeby stanąć na wagę, ale to jeszcze nie czas. Stosowałaś już Atkinsa? jak tak, to z jakim efektem?

Gość anka0-12
Stosowałam już atkinsa, efekty były rewelacyjne w ciągu tygodnia schudłam 3,5 kg. niestety tak się ucieszyłam ze spadku że wynagrodziłam to sobie objadając się ciastem i czekoladą. Teraz wiem że to nie dieta na tydzień lecz trzeba zmienić na stałe swoje nawyki żywieniowe. Dlatego rozpoczynam od początku, dzisiaj trzeci dzień i nawet nie mam ochoty na słodkie, pozdrawiam współtowarzyszki odchudzania, trzymajmy się dzielnie bo warto!

Gość Aleksandrrr
Ja jestem właśnie po kuracji slimcea i jestem lżejsza 10 kg. Wszystko trwało 3 miesiące, polecam. Trzymam za Was dziewczęta kciuki;)