Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aldonnka777

Czy i gdzie można sprawdzić czyj to numer?

Polecane posty

Czy można gdzieś sprawdzić do kogo nalezy nr telefonu?? Komórkowego?? Np. z sieci Orange. czy ktoś kiedyś próbował?

jak mają na stronie książkę telefoniczną to można o ile ktośsięzgodził jak nie mają to nie można możesz pogooglać może ktoś gdzieś ten numer podał możesz kupić kartęza 5 zł i zadzwonić "przez pomyłkę" albo zapytać pracownika orange żeby złamał dla ciebie ustawęo ochronie danych osobowoyxch

Zadzwonic i sprawdzic mozna, zawsze nawet ustawic sobie czasowo numer zastrzeżony ale myslalam ze mozna moze jakos sie nazwiska dowiedziec, jesli abonament, bo na kartę to raczej niemozliwe, hm................

Gość Wątor
jaki jest numer mogę sprawdzić w biurze numerów komórkowych - dokładny adres, kasa i powiem ; ale po numerze - nikt tam nie poda.

Gość Wątor
oczywiście, biuro numerów funkcjonuje od 1994 roku ; za to ustalanie mi płacą

Gość gość
502553879 Cham i prostak uważajcie na niego

Gość lubiewiedzieccoijak
Na stronie czyjnumertelefonu pl spróbuj!!Mnie się udało ;)

Gość gość
510109057 na tego uważajcie sprzedaje skiny oszust

Gość Introwertyk83
Ja zazwyczaj (jako wielki introwertyk) korzystam z serwisów typu ktoto.info - z prostego powodu - nienawidzę telemarketerów. Społeczność tego typu serwisów jest dziś w miarę szeroka, więc i sporo opinii i komentarzy o numerach. Zawsze jak ktoś dzwoni, kogo nie mam w telefonie to szybko wpisuje w Google. Przy komputerze siedzę 12h dziennie więc zawsze gdzieś mam otwarte okienko przeglądarki.

Gość Unagi_Nagi
Sorry, że zrobię prywatę. Osobiście jestem wielkim introwertykiem. Nienawidzę gadać z ludźmi przez telefon. To od przeszłości gdy pracowałem jako telemarketing podczas studiów. Dziś nie nie mogę sobie wyobrazić aby rozmawiać z kimś kogo nie znam. Dlatego zawsze przed odebraniem nieznajomy numer to zawsze sprawdzam go w Google. Polecam portal https://www.ktoto.info gdzie przeważnie są aktualne informacje.