Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołkodiablica

ZEMSTA NA EKS-OPOWIEŚCI

Polecane posty

Gość aniołkodiablica

Czy są tu jakieś/takie osoby,które po jakimś czasie od rozstania zemściły się na swoich eks??Jak tak,to co zrobiliście/łyście?? Czekam na Wasze opowieści. :)

Gość nie /
mszcza sie tylko chorzy ludzie :o

znalazlam sobie faceta o niebo lepszego i jestem szczesliwa to chyba najlepsza zemsta

msciwosc jest okropna cecha.Nalezy walczyc z tym.Czlowiek z klasa od swych wrogow odcina sie definitywnie a nie walczy zlymi emocjami i podloscia.Msciwosc i podlosc jedna droga chodza.To jest moje zdanie.

Gość aniołkodiablica
Ja jestem tylko ciekawa,czy sa takie soby ktore się mszczą.Co nie oznacza,że ja chce takie coś zrobic. ;) E tam zemstaw bywa slodka,ja tam żaluje że się nie zemściłam na eksie zwłaszcza wtedy że bardzo cierpiałam,ale teraz dupa zimna bo sporo czasu mineło. :)

Gość mam faceta z którym
jestem szczęśliwa,..co ja pisze..., jestem w siódmym niebie... czyż to nie piękne. A zemsta,...chyba to jest zemsta, bo eks, od 5 lat jest sam... Po co się mścić,... w końcowym rozrachunku życie jest sprawiedliwe i samo wyrównuje krzywdy.

Gość aniołkodiablica
Dodam,że miałam chęć się zemścił pare lat temu,kiedy to moj eks rzucil mnie dla innej po 5 latach. :]

Gość andziaaaaaa
facet mnie rzucił wysyłając mi sms-a. Po 9 miesiącach związku... ale on zawsze był niepoważny, biorąc pod uwagę jego wiek - 28lat. Przeżyłam to bardzo.... po ok. pół roku spotkaliśmy się na imprezie... on był lekko wstawiony... zaczął pierdzielić że żałuje, że to tamto... pod koniec wieczoru zostawił klucze od domu na stoliku i poszedł do WC, wzięłam te klucze i poszłam do koleżanek. Na tej imprezie już go nie widziałam :) 2 dni później wysłałam mu sms-a, że mam chyba jego klucze (okłamałam go, że dał mi je do torebki by nie zgubić) Zadzwonił... nie odebrałam, nagrał się na pocztę - był wściekły. :) Potem ponownie zadzwonił... chciał przyjechać po klucze - twierdziłam, ze mnie nie będzie, że jestem zajęta, niech przyjedzie w innym terminie. Okazało się, że wchodził po drabinie przez tydzień... po imprezie spał w garażu :) Potem zaczęłam się znowu z nim spotykać. Jak już było super różowo - pewnego wieczoru siedzimy objęci przed TV, a ja mu mówię "Więcej do mnie nie przyjeżdżaj. To koniec." Oh, cóż to była za mina :) :) :)

skradlam mu sie do domu, zawiazalam oczy, pocielam na kawalki i szczatki wsypalam do miskera na koktajl.

Gość aniołkodiablica
A ten wątek stąd,że czytałam coś podobnego na innego forum.To jest lepsze z tego względu,że a zresztą nieważne. ;) Mma nadzieje,że są takie tu osoby odważne. ;)

Gość aniołkodiablica
depeche,andzia dzięki za opwiastki :) A nie przecież ja się zemściłam po rozstaniu.Przypomniało mi się właśnie,że gdy mnie koleś rzucił po 5 latach,miał jeszcze ciuchy swoje u mnie,prosił mnie abym mu wysłała poczta.Jego niedoczekanie,bo zapakoałam je we worek i wyrzuciłam do kontenera. :D Bylo coś jeszcze,ale może potem napisze. :)

Gość aniołkodiablica
andzia twoja zemsta była świetna. :D Jego mina pewnie bezcenna hahaha:)

Gość fdgdfgf
No... ja się mściłam kiedyś i to na paru facetach. Jeden miał pecha bo podał mi hasła do swoich kont bankowych. W dzień rozstania (on mnie rzucił) przelałam sobie wszystkie jego pieniądze na swoje konto. O drugim rozpowiedziałam że jest gejem. Zadzwoniłam do jego matki i udając że płaczę opowiadałam że złapałam go na seksie z moim 14-letnim sąsiadem. Uwierzyła, płakała, obiecała że "się nim zajmie" - ja oczywiście uprzedziłam że będzie zaprzeczał, ale żeby mu nie wierzyła. O trzecim rozpowiedziałam że podkrdał mi wibrator i wkładał sobie do tyłka. Wszyscy jego kumple mieli z tego naprawdę niezłą radochę, chcieli znać szczegóły. Plotka poszła na całe miasto.

Gość fdgdfgf
Jest nieduże, to fakt.

Gość fdgdfgf
No nie że na całe, nawet wśród 80-latków. Na ludzi w naszym wieku. Stał się kimś kto wkłada sobie wibratory w tyłek i ma bardzo małego penisa (bo o tym też opowiadałam)

Gość aniołkodiablica
fdgdfgf niezła historia :D Czekam na jeszcze......

Gość aniołkodiablica
No dobrze,przyznam też że byłam z nim zaręczona i po rozstanbiu poniszczyłam pierscionek i go odesłałam.Był liścik,a raczej słówko-zwracam pierścionek bo jest górwno wart tak jak Ty :D

Gość aniołkodiablica
http://www.papilot.pl/article/1651/Slodka-zemsta-na-ekskochanku.html Kobiety, w momencie końca związku, trzy razy częściej niszczą rzeczy partnera. Zaczęto mówić, że zemsta to domena kobiet. Wszystko dlatego, że czują się bardziej wykorzystane, zranione, upodlone. Tłumaczyć je może także fakt, że są bardziej emocjonalne, więcej wkładają, więcej oczekują.