Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawda objawiona

Kobieta, która patrzy głównie na kasę i auto faceta to prostytutka

Polecane posty

Gość religijnosc to wada kobiety

sorry ale jak ma 20letniego grata to nie sztuka.Wolę sama jeździć niż liczyć na łaskę jakiegoś typa:P

Gość ale wymyslił przeciez
do prostytutki mozna przyjsc na piechotke z odliczona w łapie kasa ( wcale niewielką, patrzec bedzie tylko, czy suma sie zgadza)

Gość do ewelus
te stare graty sa nie raz lepsze od tych nowych a juz na pewno mniej awaryjne...

Gość PodstarzałyLovelas
Nie to kurfva. Na prostytutke trzeba mieć klasae

Gość generalnie ujawnie ze
musialabym byc balwanem albo osiolkiem jesli mialabym poleciec na kolesia ktory nie ma do zaoferowania nic poza range roverem i smetami o swoich bylych

Gość poza tym trzeba byc
wybitnie zakompleksionym jesli zaklada sie ze kobieta poleci na marke samochodu przy braku charakteru mezczyzny. Tylko Pani Balwanica / Pani Oslica - poleci na marke samochodu, nieprawdaz????

Gość ponadto obiecalam sobie
ze nigdy nie polece na dobra marke samochodu mezczyzny. Osoba patrzaca na kase faceta jest pozbawiona rozumu moim zdaniem.

Gość Z tym ze takie
prostytuowanie sie jakos facetom nie przeszkadza :D

Gość bo czesto nawet nie wiedza
ze ich zony to prostytutki, ktore leca na ich pieniadze i dla nich z nimi sa

Gość Kumpel20009
Ja mam sporo pieniędzy jak na polskie warunki. Kocham kobietę, która jest kochanką żonatego mężczyzny. Zrobiłbym wszystko, oddałbym wszystko za jej miłość. Sypiamy ze sobą, jest nam fantastycznie, dogadujemy się ale jej serce wciąż należy do tamtego. MImo, że jest bieniejszy ode mnie, żonaty ona obsesyjnie go kocha. I żadna kasa ani co gorsza moje starania nie przynoszą skutku. I co robić? Może jakiś mądrala twierdzący, że wszystkie kobiety to materialistki mi powie co zrobić żeby zdobyć jej serce?

Gość Halifax
Mam dwoch braci, ich zony pracuja i skonczyly studia,moi bracia nie zarabiali duzo,ale dla ich zon te 1500 zl to nie byl problem. Znam kobiete co ma 30 i pracuje po 7 dni,jej koles nie wiem ile zarabia,nie jezdzi bmw,a sa ze soba.I co da sie,tylko teraz sie w glowach popierdolilo,bo jak slysze ze matka chce zwiazac 17 letnia corke z facetem co ma 35 bo on ma pieniadze to szlak mnie trafia.kobiety to chyba naj glupsze i naj bardziej nieczule rzeczy na swiecie.

Gość Halifax
Ciekawe co byscie zrobily szanowne kobiety,jakby np wasz maz zachorowal,to go zostawicie,tylko ta przysiega w szczesciu i w chorobie to na chuj rozwalic,to po co bierzecie slub koscielny?

Gość Kumpel20009
Bo to właśnie tak jest że porządni faceci trafiają na suki a porządne kobiety na skurwieli. Ja się już zraziłem do miłości, może faktycznie układ seks za kase jest najlepszy.

Gość a jak sie nazywaja faceci
ktorzy patrza tylko na wyglad i cycki kobiety:D Coz taka natura, mu na pieniadze wy na wyglada i jest po rowno. ne ma sie co obruszac bo take prawa natury. My sie stroimy zeby przyciagac samaca, ale samca ktory bedzie zdolny wychowac potomstwo czyli w naszym przypadku zapewni byt dzieciom. To chyba lepsze bo my to dla potomstwa a wy na ten wyglad i cycki to nie wiem dla kogo???? Wiec jak was nazwac?????

to samo sie tyczy facetów ja nigdy nawet nie kolegowałem się z kims tylko dlatego ze ma samochód czy inne pierdoły

Gość a jak sie nazywaja faceci
ale dziewczyny wybierales po wygladzie tak???? Hmmm a ze nas wyglad wasz nie intersuje to wybieramy sobie po marce samochodu. Ot i jest po rowno. Wy po wygladzie i jest ok a jak nas nie intersuje wyglad to dlaczego nie mamy sobie wybrac po marce samochodu????? Ja nie wiem dlaczego se tak obruszacie. Kazdy ma swoje priorytety i kazdy sobie wybiera takego partnera z jakim bedzi eszczesliwy. Ja np. bede szczesliwa tylko z mezczyzna ktory ma pieniadze i poczucie humoru i takiego sobie szukam, wy sobie wybieracie kobiety z jasnymi wlosami i duzym cyckami i git. Stare pierdziele dowartosciowuja sie panienkami w ieku swoich corek lub wnuczek i tez jest git wiec dlaczego my nie mamy sobie wybrac mezczyzny z pieniedzmi?????

Gość Kumpel20009
No to róbmy casting.... Szukam blondynki, wiek do 30 lat, szczupła, inteligentna, wykształcenie min. średnie. Oferuje: bezpieczeństwo, mieszkanie bez kredytu, kasę na życie i spokój od problemów natury finansowek. Są chętne?

Gość 234567890
ej ludzie ale czy to dizewczyna szukajaca faceta czy to facet szukajacy kobiety jak skonczy dobre studia to bedize mial dobrze platna prace? Naprawde to juz nei te czasy ! ! ! Jesli dziewczyna szuka tylko faceta po magistrze dobrze zarabiajacego to moge byc ja! jestem po sredniej i zarabiam 2100 zl o neibo wiecej niz magistrzy w szpitalu :) ktorych zanm i naerzekaja

Gość 234567890
a jak sie nazywaja faceci: szczerze niec nie mam do dizewczyn ktore cenia sobie dobra materialne ich sprawa ,pozatym sadze ze szukanei faceta z kasa to ja k szukanei igly w stogu siana tylko tego z kasa kasa .Wiadomo to jest marzenie!ale co to ejst samochod ? ja mam za 14 tys ladny zadbany itp nie na kredyt czy to az taki samochod ? Jesli mowisz o samcohodach pow 50 tyys to jzu tacy panowie dokonuja powaznej selekcji no ale zawsze masz szanse :)

Gość Kumpel20009
Ja mam 2 letnie Audi, czy jestem atrakcyjny? ;)

Gość smiechowaaa
ufff jak dobrze ze moj facet nie mial auta jak sie poznalismy i ze przez 3,5 roku go jeszcze nie zdazyl kupic bo bym zostala okrzyknieta blachara tak to mam czyste sumienie no i nie pochodzi z bogatej rodziny uufff uffff uffff ;/ HAHAHAHA ale mam pytanie jak teraz kupimy auto i on bedzie jezdzic bo ja nie mam jeszcze prawka to tez sie liczy aby zostac blachara? no bo przeciez ludzie ktorzy nas nie znaja moga pomyslec ze polecialm na jego smochod i nie wazna bedzie cala reszta ... dodam nieskromnie ze jestem z tych ladniejszych dziewczyn wiec pewnie juz wogole jestem blachara nie wazne ze nie ma auta ani zaduzo pieniedzy nic nie jest wazne gdy sfrustrowany facet obraza wszystkie kobiety .... to nawet te ktore nie patrza na to ile chlopak ma w portfelu zostana brutalnie okrzykniete blacharami. A juz nie daj Boze dziewczyna pozna goscia ktory okaze sie super facetem inteligentnym zabawnym i beda mieli wiele wspolnego i nie daj boze sie w nimm zakocha z prawdziwej fascynacji jego osoba no i sie powtorze nie daj boze bedzie on zamozny to tez jest blachara bo przeciez jest z facetem przy kasie wiec co to za roznica ..... TAKKKKKKK WSZYSTKIE JESTESMY BLACHARAMI I JEST ZAJEBIASZCZO :) wydaje mi sie ze albo jestes z jakiejs wsi zabitej dechami gdzie mieszka piec ludzi na krzyz i jakies pare dziewczyn ma chlopaka z samochodem ktos powiedzial ze sa blacharami zaslyszales i swiecisz w internecie, albo jakas dziewczyna cie zrobila w kija, albo masz 15 lat :) Sama znam dziewczyny ktore sa prawdziwymi blaszkami ale jest ich nie wiele zadna z moich przyjaciolek nie bedzie patrzec na portfel i wiele innych dziewczyn wiec sie ogarnij a zreszta... co tu tlumaczyc jesli kazda dziewczyna leci na kase to kazdy facet szuka dziewczyny z cyckami pameli anderson i tyle ;p

Gość blachar jest mase
w dyskotekach to dziewczyny glownie obchodzi jakie kto ma auto

Gość jesienny listek...
pewnego razu, bylam z facetem, ktory mial auto i mieszkanie lecz byl bez grosza przy duszy. jemu, nie bardzo chcialo sie pracowac. auto i mieszkanie kupili mu rodzice, dawali mu tez pieniadze na 'drobne wydatki'. ja pracowalam, mialam swoje zainteresowania (a co za tym idzie wyjscia i spotkania z innymi ludzmi), a on siedzial w domu wcale tym nie przejety, wlepiony w minitor komputera i telewizora, ogladajac Pana Samochodzika. zdarzalo sie, ze czasem znalazl jakas prace ale, że mu do niej zawsze bylo daleko, tracil ja szybko, tym bardziej, ze lubil sobie wypic. udawalo mu sie bez picia wytrzymac najwyzej rok, i znowu wszystko wracalo do normy. zarobione przez niego pieniadze topnialy w alkoholu, rodzice dawali kolejne, ratowali biednego synusia. tak mijaly miesiace,a potem lata. ta 'bajka' nie miala konca.. nie zamierzam zdradzac dalszego ciagu tej bajki.:) jedno wiem na pewno - mozna kochac biedaka, zapatrzonego w siebie Piotrusia Pana bez tych wszystkich gadzetow: pieniedzy i samochodow. kocha sie czlowieka, a nie to, co on posiada bowiem, nie zawsze to, co posiada jest wytworem pracy jego wlasnych rak. :P dobranoc :D