Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna wdowa 13

Szukam chętnego faceta .

Polecane posty

Gość czarna wdowa 13
Jak napisał wieszcz: ...jebaka nad jebaki...

Gość czarna wdowa 13
jakieś 170-185 wzrostu śliczne brązowe oczy ale niekoniecznie, tatuaż, sama mam i bardzo lubie, pełne uzębienie , ładne dłonie i zgrabny tyłeczek . Zawsze czyste buty i kołnierzyk

Gość czarna wdowa 13
no widze , że ktos tu się podszywa i znalazła sie druga czarna wdowa , to co napisał ten wieszcz ?

Gość lalalkalaka
okazało się, że facetom imponuje cos innego niż kasa. U kobiety liczy sie uroda, młodość i dobry charakter, ciepło, delikatność. Widocznie nie posiadasz tych cech.

Gość czarna wdowa 13
jestem ciekawa który z was panowie na imprezkę pójdzie z kobieta , która bluzke nosi juz cały tydzień , pod paznokciami brud ząb co drugi wystąp i czubek buta, który odchodzi od podeszwy? Dresik jest tylko w domku , albo na trening ale na to mam mało czasu . I rzeczywiście nie jestem delikatna życie mnie tego nauczyło, z resztą myślę , że jest ok , a z kasą sie nie obnoszę jeżeli planuje , zapozmać faceta to nie pokazuje , że stać mnie na troszkę więcej niż przeciętne kobiety , ale nie naciągam go ,sama płacę.

zgadzam się. mi zupełnie nie imponuje kasa kobiety. Fajnie że jest zaradna i niezależna, ze powiodlo jej sie w zyciu. Gorzej jesli kobieta ma długi, pożyczki, kredyty do spłacenia. nie spełniam kilku cech, jakie powinien miec Twoj ideal. wiekszosc facetow ma w glowie zakodowane, ze to oni sa glowa rodziny. jej glownym zrodlem dochodow. chca aby kobiety byly od nich zalezne pod tym wzgledem. Po prostu boja sie Ciebie. Masz dziecko lub dzieci?

zgadzam się. mi zupełnie nie imponuje kasa kobiety. Fajnie że jest zaradna i niezależna, ze powiodlo jej sie w zyciu. Gorzej jesli kobieta ma długi, pożyczki, kredyty do spłacenia. nie spełniam kilku cech, jakie powinien miec Twoj ideal. wiekszosc facetow ma w glowie zakodowane, ze to oni sa glowa rodziny. jej glownym zrodlem dochodow. chca aby kobiety byly od nich zalezne pod tym wzgledem. Po prostu boja sie Ciebie. Masz dziecko lub dzieci?

Gość czarna wdowa 13
A dziecko to jakiś problem ?

Gość czarna wdowa 13
a i długów też nie mam kiedys dobrze zarobiłam ciężką pracą na zachodzie i dobrze zainwestowałam i jakoś mi idzie.

Gość strszy kulturalny pan
A skąd jesteś, tak ogólnie, bez szczegółów: może kraina: Śląsk, dolny Śląsk, Małopolska, Wielkopolska, Pomorze, Mazowsze, Mazury, Warmia?

Gość czarna wdowa 13
Mam 10 latnią córeczke Hanie. Chcialbys byc ojcem dla mojego dziecka?

Gość 456456456
"wiem do czego sluzy dres" buahaa dobre

Gość starszy kulturalny pan
Starszy, nie znaczy stary, starszy od zdecydowanej większości uczestników tego forum

Gość czarna wdowe 13 i 1/2
zaczernij się oryginale to nie będzie podszywów

Gość czarna wdowa 13
ok, włożyłam paluszka i już mi dobrze. Do widzenia wszystkim

Gość czarna wdowa 13
no właśnie się dowiedziałam , że ma 10 letnią córkę , sorki moja jest troszkę młodsza

Gość czarna wdowa 12 i 7/8
Znowu jakiś dzieciach zrobił sobie prowokacje, ale dobra 8/10

Gość czarna wdowa 13
Na Zachodzie imałam się różnych zajęć. Byłam sprzątaczką, myłam kible i dawałam seks za kasę. Teraz też dorabiam w agencji towarzyskiej. To kupa kasy i stąd te samochody. Co prawda mam zwisające już troche cycki i zmarchy na gębie ale jeszcze mam powodzenie u niedowidzących klientów.

Gość czarna wdowa 13
mam też 2- letniego syna i 3-miesięczną córcię Zuzię.Ale to chyba nie problem, że każde dziecko ma innego ojca?

Gość czarna wdowa 13
Poza tym ojca mojego synka szantażuję i płaci mi dużo kasy za to, żebym nic nie powiedział jego żonie.

Gość Do prawdziwej
Faceta można znaleźć rożnie, nawet na internecie, ale to żmudny proces...1/20 jest w miarę porządny, jak już wybierzesz tych porządnych to coś zaiskrzy z 1/20, czyli jakieś 500 spotkań...nazwijmy to kwalifikacyjnych,...niestety. Ja po przejściach, nie chciałam się spotykać ze znajomymi, unikałam ich, ale chwiałam z kimś być, przyjęłam taktykę, że krótko pisze, spotykam się w realu, jeśli nie odpowiada, to następny, praktycznie na kawę umawiałam się prawie codziennie..., ale znalazłam swojego misia... jesteśmy już razem 4 lata... Może mój mis nie jest ideałem, ale jest kochany i jest mój! :)

Gość czarna wdowa 13
No pięknie czarna wdowo widzę , że znalazła się jakaś zazdrośnica, a na zachodzie pracowałam w rzeźni masz ochote dam namiary.

Gość niekóltóralny pan
hm mówisz ze masz 161cm wzrostu i biust 80 b? z tego jasno wynika że łatwiej Cię przeskoczyc niż obejsć

Gość starszy kulturalny pan
161 cm, to akurat, uwielbiam male kobietki, bo co dobrego to mało.

Gość czarna wdowa 13
to gratuluje sukcesu i zyczę powodzenia . może zrobię tak jak piszesz tylko nie mam tyle czasu.

Gość czarna wdowa 13
biorac pod uwage ze jescze brzuszek mi od jakiegos czasu rosnie. Nie wiem czemu zreszta...

To ktory Pan chce sie zajac 5 moich dzieci? Przepraszam ze wczesniej o nich nie powiedziala ale to wstyd. Dwojke najstarszych mam z moim ojcem a najmlodsza Anie z bratem.