Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialarayla

Poblem z krwawieniem miesiączkowym

Polecane posty

Gość bialarayla

Moje cykle menstruacyjne trwają zwykle ok.32-35 dni,co oznacza,że dni płodne mam mniej więcej 17-18 dnia cyklu.Moja ostatnia miesiączka zaczęła się 2 listopada i skończyła 8-9.24 listopada uprawiałam petting z chłopakiem,jest ZNIKOMA MOŻLIWOŚĆ,że jego plemniki jakoś dostały się w moje drogi rodne(dajmy na to jakiś 1%).I tu zaczyna się problem-okres powinnam dostać 6 grudnia,a po nim "ani widu ani słychu".Mam normalne objawy przedmiesiączkowe-dużo jem,dużo śpię,mam zmienne nastroje i napięte piersi.W celu wykluczenia ciąży zrobiłam dwa testy ciążowe z dwóch różnych firm-obydwa natychmiast pokazały wynik negatywny.Czy możliwe jest spóźnienie krwawienia z powodu stresu(nauka,nieregularne godziny snu)?Chciałabym również zaznaczyć,że moje cykle nie są jeszcze do końca uregulowane(zdarzało się,że okres przychodził tydzień wcześniej albo 2 tygodnie później).Proszę o wzięcie sprawy na poważnie,pozdrawiam

Testy nie powinny sié mylić,tym bardziej,że jesteś tydzień po spodziewanej miesiączce.Sama zaznaczyłaś,że spóźniają Ci się okresy,nawet o 2 tygodnie,więc spokojnie czekaj! Jest mnóstwo powodów dla których okres się opóźnia(stres,alkohol,choroba,zaburzenia hormonalne,zmiana klimatu)!Pozdrawiam

Gość Bialarayla
Bardzo dziękuję za odpowiedź,większość moich koleżanek uważa tak samo.Jeżeli okres nie nadejdzie w przeciągu następnych 5 dni,to zrobię kolejny test,bo jak na razie nie widzę potrzeby pójścia do ginekologa