Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tansi

MAŁA CZARNA I SYLWESTER

Polecane posty

Gość tansi

Dziewczyny, Zakupiłam na Sylwestra małą czarną ... Moje pytanie, czy pasują do niej srebrne rajstopki, 40?! Dodam, że kiecka jest na ramiączkach, sięga do połowy ud! Mam do Niej czarne butki na szpilce :) Ale jakie rajstopy? nie chce czarnych bo za smutno ... Proponujecie jakieś dodatki?? Na razie zakupiłam długie srebrne kolczyki ... I teraz nie wiem czy dokupić braznoletę czy coś na szyję ?? Help ... :))))))))))

Gość tansi
Idę na bal ... chyba powinno być elegancko ;)

do połowy ud to ma być elegancja? poza tym nie wiadomo na jaką imprezę idzie. moim zdaniem wszystkie mocne kolory: niebieski, srebrny, czarny - będą wyglądać za ciężko do krótkiej sukienki z odkrytymi ramionami i dekoltem.

Gość hsdjfnhlmal
Polecam ciałowe rajstopy : p Do małej czarnej wyglądają najlepiej , a dodatki to ja na Twoim miejscu założyłabym coś na dekolt ;) do tego czerwone paznokcie,mocno wymalowane oczy i będzie git ;)

Ja bym raczej poszła w cielistych rajstopach czy pończochach, do delikatnej sukienki na ramiączkach jakoś mi mocny akcent na nogach nie pasuje. Jeśli kolczyki nie są bardzo ostentacyjne (a przy takim zestawie można sobie na rzucającą się w oczy biżuterię pozwolić) to załóż faktycznie jeszcze coś na rękę, chyba że masz bardzo błyszczącą torebkę. I BRANSOLETA, nie BRANZOLETA (z literówką, na dodatek...)!