Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszczedna bardzo

JAKI BANK WYBRAC DO OSZCZEDZANIA DROBNYCH SUM MIESIECZNIE

Polecane posty

Gość oszczedna bardzo

Chce 200-2000zl miesiecznie odkladac sobie na koncie oszczednosciowym , ale szukam takiego ktore jest prowadzone za darmo wszystko, przelewy , karta... Jaki bank mi polecacie ???

Ja właśnie odkładam sobie tak kasę w mBanku i jest ok. Wszystko mam za darmo :)

Gość oszczedna bardzo
ale zeby wyplacic pieniedze z mBanku trzeba korzystac z jakichs bankomatow ktore wyplacaa pieniadze ale jakos sie one inaczej nazywaja ... :O

Gość mbank ma duzo bankomatow
m.in sieci Euronet, cash4you, bzw bk!!!!!!!!! natomiasdt zeby kase wplacic trzeba korzystac w WPŁATOMATU

Gość oszczedzajjj
Potwierdzam, tez mam mbank i ma wiecej bankomatow niz bank stacjonarny gdzie czesto sa dwa bankomaty: macierzysty i euro.

Gość oszczedna bzrdzo
ja mieszkam w malym miescie i podejrzewam ze u ns nie ma wplatomatow, wiec nici z tego . A mozena by bylo wplacac pieniadze na poczcie ? Jak myslicie??? podawajcie nazwt innych bankow ❤️

Gość Polbank za darmo

Gość no ale oprocent.
Ale to nie chodzi przecież tylko o darmowe prowadzenie konta, ale i o oprocentowanie na OKO. Na pewno nie polecam OKO na ING - marne oprocentowanie i na OKO, i na lokacie :-/

Ja mam w bzwbk i nie mam żadnych opłat za prowadzenie konta. Podejrzewam, że to też zależy od rodzaju konta. Trzeba byłoby się wypytać ;) W bzwbk mam od przynajmniej 5-6 lat i jest ok.

Gość oszczedna bzrdzo
dzieki za odp👄 a moze znacie jakas strone internetowa na ktorej porownuje sie oferty bankow. SZukalam w necie ale nic nie moge znalezc

Gość taka soboie jedna mama
ja mam w alior banku konto, wszystko za free, wyplaty w bankomatach za granica oraz lokata nocna gdzie czesc srodkow pracuje na procent dla mnie, od sumy 5 tys miesiecznie zarabiam prawie 25zł

Gość oszczedna bardzo
popatrzcie co znalazlam o Alior Banku http://olgierd.bblog.pl/wpis,alior;bank;falszowanie;regulaminow;klamstwa;i;balagan,16876.html i znowu nie wiem...