Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie mamuśka

Co sądzicie o słoiczkach babydream z Rossmanna?

Polecane posty

Gość TakaSobieMama
01:45 [zgłoś do usunięcia] taka sobie mamuśka dlaczego? w PL też jest przecież HiPP ;D i Ci powiem szczerze,że w Polsce tego więcej jest! Ja na przykład tutaj w rossmannie mam wybór dwóch herbatek z HiPPa,składniki te same,jedbym sie różnia ale już nie pamiętam dokładnie czym,jedna o 6,druga od 8m,jak przeglądałam strony w PL to jest chyba z 7rodzaji herbatek z Hippa do wyboru ;/ ogólnie na moje oko-w PL o wiele lepszy wybór wszystkiego W Polsce wybor wiekszy bo firma robi pod polskich klientow. Na zachodzie malo kto dziecku do picia herbatki daje, raczej w wiekszosci wypadkow podaje sie do picia tylko wode. T samo dotyczy kaszek, kleikow itp...

Gość Ewela_19
Zgadzam się z TakaSobieMama. To prawda.

Gość Ewela_19
Poza tym do większości polskich herbatek, kaszek i słoików jest dodawany cukier i da się go dokładnie wyczuć. Celowo piszę 'polskich', bo poza logo nie mają niczego wspólnego z zachodnimi produktami. W wielu krajach jest zakaz dodawania cukru do produktów niemowlęcych za to dodaje się przyprawy (poza solą) i często polskie dzieci nie chcą ich jeść w podróży, bo nie pasuje im smak (a nawet i struktura, bo w niektórych krajach robią grudowate, żeby dzieci pracowały przy jedzeniu a nie połykały, a u nas są o bardzo zmiksowanej gładkiej konsystencji).