Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszyneczka1986

EX!Mam cechy jego mamy i kumpla. To dobrze czy źle?

Polecane posty

Gość kruszyneczka1986
Faceci to chyba mają zawężone pole widzenia. Jedna możliwość i koniec. Kłamał, kłamał, kłamał. Jest jeszcze taka opcja, że wstydził się kumpli. Oni np podniecali się, że jechali w aucie koło 2 lasek na imprezę, na tylnym siedzeniu(22lata). Szaleeeeeeenstwo normalne. A on już więcej miał do czynienia jeśli chodzi o sprawy damsko-męskie;). Nie miał po prostu z nimi tematów, nie mieli w tamtym czasie lasek. Może chciał pokazać jaki to on nie jest cwaniak. Kobietę miał z klasą... (wyjątkowo bez pokory mówię tu o sobie) więc co będzie gadał z kumplami. Tak, tacy są faceci. Teraz oni mają dziewczyny, a on desperacko skacze z kwiatka na kwiatek.

kruszyneczka , wiesz ... czasami jest tak że widzimy tylko to co chcemy widzieć ;)

Gość gggggggaaaaaa
taaa, regres zna wszystkich facetów lepiej niż ich partnerki, nie ważne, że gościa na oczy nie widział, on i tak LEPIEJ wie, że facet kłamie, " nie pierdol ice touch , czego wymagacie od ludzi z forum ? dlaczego Regres nie moze isc tokiem myslenia faceta ? nic w tym dziwnego ze zna dziwne jest to ze sama autorka nie zna swojego faceta , a na oczy widziała co nie ? :D

Gość ice touch
no właśnie- "w stereotypowych sytuacjach". A Ty usilnie powielasz ten stereotyp, jest jedna psychika mężczyzn? W takim razie jako facet wybitnie słabo znasz ludzi, niestety. Może jak mówisz, kłamał, a może byl przegranym życiowo cieciem, a może to własnie ten typ osobowości dla której ta druga połówka robi za kumpla, kochankę, opiekuna etc.? nie wiesz tego, i wcale nie jesteś tak sprytny, nie każdy facet pasuje do Twojego szablonu gruboskornego gnojka. Być może Ty sam jesteś takim facetem , ale nie wiem jaki miałbys cel we wmawianiu załamanym kobietom, że każdy bez wyjątku jest taki? Kruszynka- Twój były już, facet na pewno będzie o Tobie pamiętał, ale jak sama zauważyłaś, co było, minęło i nie łudź się, że jeszcze wróci. Widać facet poczuł, że skoro jedna go pokochała to mo ze mieć wszystkie i przestawił sie na dość kiczowaty przytępawy typ lasek, bo takie są naiwne i co za tym idzie łatwe.. Żyj dalej i nie ma co się nad tym roztrząsać, pozdrawiam:)

dlaczego Regres nie moze isc tokiem myslenia faceta ?" dlatego że to nie wygodne myślenie dla kobiety która nie może zrozumiec prawdy :) albo inaczej ... która nie może sie pogodzić z takim mysleniem , wierząc przy tym namietnie że pewnie jest inaczej :) I ta myśl trzyma ja jeszcze przy nadzieji że może los sie odmieni ;)

Gość ice touch
nie pie**ol ice touch , czego wymagacie od ludzi z forum ? nie wiem, jak Ty, ja oczekuję odrobiny kultury w dyskusji...

osobowości dla której ta druga połówka robi za kumpla, kochankę, opiekuna etc.? " najlepszym przykładem faktu ze kruszynka nie była jego najlepszym kumplem jest fakt ze sie rozstali :D czy chcesz jeszcze jakąs oczywista odpowiedz dostać ? :P

nie wiem, jak Ty, ja oczekuję odrobiny kultury w dyskusji..." Czy mam zawołać na topik opierdziane gacie ? Wtedy bedziesz mogła napisać coś o kulturze wypowiedzi ...

Gość kruszyneczka1986
a wezcie dajcie spokój. nie chcialabym nigdy z nim byc na nowo. nie chcialabym znow z nim sie wiazac. bylam kiedys z facetem 2 lata, zerwalam. czasem do mnie napisze, jesli widze ze czuje sie zle to odpisuje mu neutralnie, ale miło. nie mogę go kochać, ale muszę traktować go jak człowieka. a ten ostatni traktuje mnie jak powietrze i tacy wlasnie jestescie w wiekszosci! to jest odwaga? to jest męstwo ?? to jest pieprzone tchórzostwo!!!!

autorko oczywiście że bedzie wszystko dobrze :) On pomyśli o tobie , bedziesz w jego wspomnieniach ... Co rano budzac sie o poranku bedziesz w jego myślach .... tylko co to zmienia w całej zaistniałej sytuacji ? milej ;) ? na duszy

Gość kruszyneczka1986
a idź w diabły :)

Gość ice touch
w takim razie pozostaje jeszcze inna opcja- mógł być po prostu cieciem, przegrańcem i tyle. Regres, nie chcę wchodzić z Tobą w polemikę, to nie ma najmniejszego sensu. Chyba masz wszystkie kobiety za naiwne idiotki, które wmawiają sobie to, w co chcą wierzyć, plus milion innych stereotypów na ich temat. Wiem, że w swoich ograniczonym mniemaniu zarówno o mężczyznach jak i kobietach pozostaniesz nieugięty- trzeba wypracować sobie "wizerunek brutala" na forum, czyż nie? Pozdrawiam, debatujcie dalej.

Regres, nie chcę wchodzić z Tobą w polemikę, to nie ma najmniejszego sensu." brakuje jeszcze dopisku " i tak nas nie zrozumiesz..." :P

Chyba masz wszystkie kobiety za naiwne idiotki, które wmawiają sobie to, w co chcą wierzyć" nic takiego nie napisałem ... Odnosze sie tylko do tematu bazowego

Gość no bo to takie forum wlasnie
" taaa, regres zna wszystkich facetów lepiej niż ich partnerki, nie ważne, że gościa na oczy nie widział, on i tak LEPIEJ wie, że facet kłamie, "" kafeteria TAK WLASNIE DZIALA, dlatego te rady wam rozpierdalaja zwiazki, durne BABY!!!!!!!!!!11

dlatego te rady wam rozpie**alaja zwiazki, durne BABY!!!!!!!!!!11 nie ma to jak wine zrzucić na kafeterię ;)

Gość kruszyneczka1986
Wywołałam wilka z lasu ;) jakieś 2 h temu jechałam samochodem, a on szedł na autobus do pracy. Widok zaniedbanego, zgarbionego byłego faceta - bezcenny :) ani nie ogolony, ani nie elegancki, zarośnięty, włosy już dawno do obcięcia, jakiś dres. Na tryskającego energią nie wyglądał :)

Gość oligotrigo
piękna kobieta :)

Gość sek w tym ze
kobiety przypominajace mamusie sa idealnymi materialami na zone, jednak na poczatku nie powinny jej przypominac :)

Gość heniutekk
Mamunia jest dla mężczyzny aseksualna. Kobieta, która mu się z mamunią kojarzy po pewnym czasie też taka się staje.