Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinQa12345

Jak zmienia się ciasność pochwy po urodzeniu dziecka?

Polecane posty

Gość gość
lol

Gość basia555
Dziewczyny ohyda te wszystkie sprawy zawiązane z ciążą .Mam 30 lat i nie zamierzam mieć dzieci może jestem nieodpowiedzialna,ale obrzydza mnie ciąża,karmienie itp.Lepiej tak niż narobić gromadkę dzieci,a później płakać i obwiniać dzieci że figurę zniszczyly.

Gość gość
buhahaha ale durne baby tu pisały, tylko marzą o ciasnych c*****ach :(

Gość gość
W ciazy liczylam sie z tym ze bede luzniejsza, ale w ogole nie przeszlo mi przez mysl ze moge byc ciasniejsza. Jestem dwa miesiace po porodzie i mamy problem bo jestem za ciasna, jak juz sie uda to boli, mam wrazenie ze pekam

Gość gość
ta ciasność może oznaczać początki wypadania macicy i pochwy. Pochwa się osuwa w taki sposób że wciska całym mięsem w szparę sromową i sprawia wrażenie ciasności

Gość gość
stary temat, ale ja po porodzie mam ciasną i jakby mniejszą... stanowi to dla mnie problem...

Gość gość
ja jestem 4 lata po pordzie i jestem luziejsza nawet bardzo

Gość gość
Ja jestem 10miesięcy po porodzie sn i jest luźnej, kiedyś ob mini ledwo mogłam wsadzić a teraz normal i jeszcze luz, zbieram na plastyke i już nigdy więcej dzieci

Gość gość
Po pierwszym porodzie ( bylam nacieta ) krocze juz nigdy nie bylo takie jak orzed porodem ( wczesniej bylo domkniete, pozniej na wierzchu widoczne wnetrznosci) w srodku nawet tak samo ciasno, ale dlatego, ze mialam silne miesnie. Teraz po drugim porodzie nie bylam nacieta, ale peklam az do o***tu mam dziure. Moze sie zagoi, minely 3 tyg

Gość gość
gość 2015.05.22 Ja jestem 10miesięcy po porodzie sn i jest luźnej, kiedyś ob mini ledwo mogłam wsadzić a teraz normal i jeszcze luz, zbieram na plastyke i już nigdy więcej dzieci Czyli Twój mąż też ma penisa mini mini :) no bo penis normal by nie wszedł i nie byłoby porodu hehehehehe

Gość gość
Ja urodziłam dziecko 4350,58 cm. Duże i wbrew temu, co czytałam wcześniej nie doszlo do żadnych uszkodzeń z powodu wagi. Nie przyszło komuś do głowy, że oprócz elastyczności można kogoś bardziej naciąć i pociac. Po połogu bylo tak samo. Potem zaczęłam ćwiczyć, korzystać z elektrostymulacji i jest dużo ciaśniej, efekty są super. Ciasna pochwa jest niezależna od porodu i większość ma normalne nie ciasne. Jak któraś ma problem to idzie na zabieg laserowy i jest wąska bez ryzyka cc. Zz

Gość gość
ja po urodzeniu dziecka niestety ale miałam tragedie tam "na dole" (2 lata temu). Nie chce nawet opisywać dokładnie o co chodziło bo jest to obrzydliwe. Jedną z dolegliwości było to, że pochwa była luźna. Nie ukrywam, że był to dla mnie problem bo jednak chciałam być blisko z mężem i odczuwać z tego przyjemność. Dlatego zaczęłam sobie guglować i znalazłam coś takiego jak lifting pochwy :D choć głupio to brzmi to jednak poczytałam trochę o tym i podjęłam decyzję, że chcę taki zabieg.Znalazłam szpital medicover, gdzie zajmują się właśnie "ginekologią estetyczną"i to tam zrobili mi lifting dolnych partii ;) powiem wam, że efekt jest rewelacyjny i jestem "jak nowa" :)

Gość gość
Jestem w ciąży i juz mi mąż powiedzial ze mnie nie czuje. Za bardzo się podniecam i prowadzi to do rozchlapania mojej cipki. Odkąd mi to powiedział to wolę bzykać sie rano wpół świadoma i wtedy czuje i on i ja

Gość gość
Jak większość kobiet, ciało, miejsca intymne też się zmieniają. Ale na szczęście można sobie z tym poradzić, Ja się poddałam zabiegowi Thermi Va w Medycynie Młodości. Moim zdaniem to jest najlepsze rozwiązanie i każdej będę je polecać.

Gość gość
U mnie nic sie nie zmienilo. Porod bez naciecia i pekniecia. Wszystko jest identyczne jak przed ciaza

Gość gość
Jeśli dobrze zszyja i będziesz ćwiczyć mięśnie to będzie ok, ale może być różnie. Ostatecznie laserowa odbudowa, nie taka droga i już.

Gość gość
wpiszcie sobie w wyszukiwarkę 'ziejący srom' -było tu na kafe nawet o tym ...

Gość gość
można kuźwa wiadro wkładać

Gość Cleo1976
Kup sobie kulki gejszy-bywają nawet w aptece, jako gratis do suplementu na nietrzymanie moczu-i ćwicz mięśnie Kegla.To nie tylko poprawi elastyczność pochwy i jakość seksu z mężem, ale i jest bardzo przyjemne.

Gość gość
jak sobie kupię te kulki to na cholerę mi śmierdzący mąz