Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za miesiac mama

Czy warto tyle za to dac?

Polecane posty

Gość nie warto.......
widac, ze ktos kto to wystawia nie zna sie kompletnie na modzie, wystawia rzeczy sprzed 10 czy 15 lat razem z aktualnymi, od razu widac ze lumpeks i do tego totalnie nie modny!

Gość ja bym kupiła
duzo ubran za niewiele nie wszytskie sa modne, ale za taka cene bedziesz miala duzy zestaw ubran na rozne pory do do mody dla dzieci- dziecku musi byc przede wszystkim wygodnie a nie modnie

Gość bezia88
dziewczyno wczoraj załozyłaś temat z tymi szmatkami jaki to niby super zestaw wycziaiłas,tam cię zjechali, a dzisiaj zaczynasz z innej strony! taka jesteś najarana aby to sprzedać!? ale za te pieniądze to bez szans!!

moda dla niemowlaka - no tak bez tego sie źle wychowa!!!!

Gość nie warto.....
wygodnie nie modnie - tak ale za taka cene mozesz kupic na allegro zestawy nie tylko wygodne ale i modne wiec po co brac cos, co juz dawno wypadlo z obiegu i dla wiekszosci jest zwyczajnie brzydkie? jak mam wybor kupic ladne i modne w tej cenie co stale i brzydkie to oczywistym jest co wybiore, wg mnie nie warto i juz

Gość nie warto.....
v a ty bys chciala chodzic w fioletowo-jaskrawozielono-niebiesko zoltej kurtce zwezanej ku dolowi, z ortalionu? to dlaczego twierdzisz ze dziecko nie ma prawa tez ladnie wygladac? tu nie chodzi o mode i kazdy kto ma chociaz troche oleju - zrozumie moja wypowiedz, chodzi o to ze dziecko tez ma prawo wygladac ladnie a te ubranka sa po prostu brzydkie

Gość hahahahhahaa
Takie to USA jak i ja :D

Gość bezia88
nie warto...... -------> idealnie to określiłaś! tylko ze ta dziewczyna usilnie zakłda topiki o tych ciuchach aby je pocisnąć i to ludzi tez wkurza 9przynajmniej mnie0 niecierpie agresywnych reklam