Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norma jean

związek Polka-Afgańczyk

Polecane posty

Gość norma jean

co myslicie o zwiazku Polki i Afganczyka. Poznali sie w Anglii. On tam mieszka od dziecinstwa, ona pracowala tam przez wakacje. Teraz wyglada na to, ze to zwiazek na odleglosc. Tzn. ona nazywa go swoim chlopakiem. Pytam o Wasze opinie, bo ja za bardzo sie nie znam. Slyszalam juz wiele niepochlebnych opinii zarowno o samych Arabach, a takze o Polkach, ze czesto wiążą sie z nimi. Powiedzcie co o tym sadzicie.

nie wróżę im świetlanej przyszłości, po pierwsze odmienna kultura, po drugie - związek na odległość

Gość norma jean
a jaki ten moj Afgan ma w spodniach karabin. jak prawdziwy terrorysta

Gość llpp
co sadze? ze ona jest zakomleksiona, zdesperowana, niebedaca w stanie zainteresowac soba normalnego bialego czlowieka:O

Gość najlepszy spsoooobbbdds
w nalpeszym wypadku zalapala kile

Gość norma jean
ten topik to jest o mnie. więc uważasz tępaku , że jestem zakompleksiona i zdesperowana? więc poweiem ci , ze wolę Afgańczyka od śmierdzącego brudnego polaka

Gość norma jean
żaden mój, podszywaczu :/ to po prostu moja znajoma. Dziwny mi sie wydaje taki zwiazek na odleglosc. Bo tak mi sie wlasnie wydaje, ze traktuje go jak chlopaka. Niedawno u niego byla. Kiedys przeczytalam tu na Kafeterii, ze Polki prowadzajace sie w Anglii z Arabami maja zla opinie.

Gość norma jean
poznalam go przy sprzataniu ulic, zbieralam papierki nagle pojawil sie on murzynsto przystojny, pluna mi w twarz mowiac polisz bicz i od razy ylam jego :D ciagnelam mu kutasa miedzy smietnikami a on mi postawil parujacego kloca na moje mikro-cyce

Gość llpp
We Francji jest od groma Arabow i jakos par Francuzka-Arab nie ma, tylko Polki wiaza sie z nimi, wstyd jak cholera:O

Gość norma jean
sorry, 3 podszywy juz tu widze. Ja jestem w Polsce, w Anglii nigdy nie bylam, Araba na oczy nie widzialam, wiem jak sie pisze nazwy wlasne i nie pociagaja mnie Afgańczycy, ok? Pytam powaznie, a dziewczyna o ktorej pisze to znajoma.