Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werciaaaaa91

Głupi prezent

Polecane posty

Gość anisss
14:17 [zgłoś do usunięcia] linnie24 rozumiem cię , większość osób lubi praktyczne prezenty, na dodatek ty mu kupiłaś prezent za 80zł a on za misia i łańcuszek to mógł 30zł max zapłacić, wg mnie jak sie kupuje prezenty w takim 'luźnym' związku to rewanż finansowy obowiazuje(a jak nie miał kasy mógł wprost powiedzieć), już lepszy byłby zestaw kosmetyków albo jakaś bluzka no wydaje mi się że nie kupił jej plastikowego wisiorka?

Chciałaś praktyczny prezent? To co miał Ci kupić mopa i wiadro? Patelnię? Bo to są praktyczne prezenty. Powinnać się ucieszyć, że wogóle pomyślał o Tobie, że się postarał a nie, jak już ktoś to napisałwcześniej, zrobił jak Ty i poszedł na łatwiznę. Napewno łatwiej było iść do sklepu z Tobą i poprostu zapłacić, ale niespodzianki dłużej się pamięta, bardziej się z nich cieszy. Powinnaś docenić Jego gest. Może i nie domyślił się dokładnie co byś chciała, ale pamiętaj, że aluzjami u mężczyzn mało zdziałasz i nie możesz tylko wspomnieć co lubisz, co Ci się podoba, ale najlepiej dokładnie im powiedzieć co chcemy. Tak to działa. Ja zazwyczaj piszę mężowi pare rzeczy do wyboru i on coś mi kupuje z tego. Mam coś, co mi jest potrzebne, co mi się podoba z 2 strony mam niespodziankę, bo nie wiem co On mi wybierze. Pomyśl o tym następnym razem.

Gość werciaaaaa91
Ja 18, on 19. I na 18tkę spodziewałam się czegoś lepszego... A takie wisiorki noszą dzieci w gimnazjum.

Gość linnie24
nigdy nic nie wiadomo, ja ci szczerze powiem że ucieszyłabym sie z takiego wisiorka jakbym go dostała w prezencie razem z czymś praktyczanym, np szczotka do włosów i wisiorek, szczotka zawsze sie przyda, a wisiorek nosiałabym bo to byłby miły gest, miśka mógł kupić i dołączyć do bluzki albo kosmetyków np. jakiś fajny zestaw do kąpieli o zapachu różanym, sielonej herbaty, też wolałabym nic nie dostać jak taki prezent

Gość z1e1n1a1d1a
czyli chcialas zeby kupił ci na osiemnastke bluzkę :O AHA:O

Gość Flashback34
skoro ona sapał do ciebie o kolor portfela - ty zasap do niego o literke. Powiedz zeby poszedł wymienic na inna, bo ta zwyczajnie ci sie nie podoba. Jak zacznie sie klotnia- wypomnij mu protfel, oraz to, ze nie tak umawialiscie sie na prezent. Oczywiscie zaznacz, ze nie chodzi tutaj tylko i wylacznie o to co on kupil, ale rowniez o sluchanie siebie nawzajem, o to ze ty to co on mowi zapamietujesz i traktujesz powaznie, a on ma to zwyczajnie w dupie i i tak robi po swojemu.

Gość paróweczka
Rozumiem ten ból, bo ja też nienawidzę jakichś pluszaczków zbieraczków kurzu i przygłupiastych demonstracji w postaci noszenia łańcuszków z imieniem chlopaka. To mi przypomina modern talking, jak ten brunet, tomas anders, dostał od swojej cholernie zaborczej laski łańcuch ze swoim imieniem i już tak go zawsze nosił - "NORA" na klacie. Niemcy do dziś sie z tego śmieją. W każdym razie jak facet robi sceny, bo zmieniła jego zdjecie na tapecie na zdjecie kota, to on ma jakis problem. Na pewno autorka nie robiłaby takiego dramatu, jakby jej chłopal nie miał obsesji na swoim punkcie. Pewnie jak rozmawiają, to ciagle jest tylko "ja ja i ja". Nie wiem, jak nie chcesz tego nosić, to nie noś. Jak sie bedzie rzucał, to mu powiedz, że miło, że pamietal o twoich urodzinach, ale mówiłas mu juz nie raz, ze nie podoba ci sie takie noszenie jakichs literek na cześć partnera i nie zmieniłaś zdania. Że trzymasz to gdzies tam, ale nosic nie bedziesz.

Gość z1e1n1a1d1a
linnie24 nigdy nic nie wiadomo, ja ci szczerze powiem że ucieszyłabym sie z takiego wisiorka jakbym go dostała w prezencie razem z czymś praktyczanym, np szczotka do włosów i wisiorek, szczotka zawsze sie przyda, a wisiorek nosiałabym bo to byłby miły gest, miśka mógł kupić i dołączyć do bluzki albo kosmetyków np. jakiś fajny zestaw do kąpieli o zapachu różanym, sielonej herbaty, też wolałabym nic nie dostać jak taki prezent na 18stke szczotkę do wlosów :O ciekawe :O

Gość paróweczka
albo mozesz nosic sam łańcuszek, a literke zostaw w szufladzie. Koło łózka :P

Ja 18, on 19. I na 18tkę spodziewałam się czegoś lepszego... A takie wisiorki noszą dzieci w gimnazjum. tylko ze Ty sie zachowujesz jakbys jeszcze do tego gimnazjum chodziła:o sa tacy co w ogóle nic nie kupia swojej dziewczynie. ja tez chcialam na mikołaja jakis tam łancuszek a dostałam aniołka pieknego.widocznie on chcial mi kupic cos od siebie i cieszyłam sie. prezenty kochana to nie jest rzecz wybrana przez ciebie...prezent a sama nazwa wskazuje ze jest to dane Tobie od kogos i w zasadzie w ogole nie powinniscie takich akcji robic. dostałaś prezent a nie kupiłas sobie sama ! czyli dostałas go od kogos kto chciał ci dać cos !

Gość werciaaaaa91
Z miśka jestem zadowolona bo zdobi mi półkę a poza to żaba a ja lubie żaby. Ale ten wisior to kompletna porażka ;/ on to zrobił specjalnie bo ja w klasie mam 26 chłopaków i 4 dziewczyny i jest zazdrosny o to, że nie może po mnie przychodzić jak kończę zajęcia. A w klasie dobrze wszyscy wiedzą, że mam chłopaka i jakoś nikt nie jest mną specjalnie zainteresowany.. Większy szum od tego wisiora zrobiłby pierścionek (srebrny np) na serdecznym palcu... Też bym się cieszyła... A nie jakieś głupie G z którego będą się śmiać ;/

Gość ranyjulek
nikt ci nie kaze tego nosic...(chyba?) jak taka stanowcza i praktyczna jesteś to powiedz że nie podoba ci sie i tyle.

Gość ahaczyliotochodzi
Dziewczyno to świadczy o tym że po prostu mu na tobie zależy i nie chce żeby ktoś cie mu odebrał! Powinnaś sie cieszyć! jeżeli tego nie chcesz nosić bo ci sie nie podoba to mu powiedz....

Gość werciaaaaa91
Nie robiłabym szumu gdyby mi nie obiecał, że kupi coś co ja bym chciała.. A on mnie zwyczajnie oszukał w sklepie gdy spodobała mu się ta koszula żebym mu ją kupiła...

Gość werciaaaaa91
Wcale mu nie zależy ;/ bo gdy on sobie robi zdjęcia z koleżankami z technikum to jest dobrze ;/ a ja do kolegów z klasy odezwać się nie mogę.. Sama łazić po lekcjach i wogóle też nie mogę... GG mieć też nie mogę ani naszej klasy żeby nkt nie pisał.. Na wigilię klasową też iść nie mogę bo będzie buzi i składanie życzeń..

Gość linnie24
no nie szczotkę na 18-nastke ale podałam to jako przykład czegoś praktycznego, a nie wiemy jak długo sa razem i generalnie ciężko powiedzieć co powinien jej kupić, nie zażąda przecież od niego prezentu za 200 czy 300zł!! a jak ucieszyłaby się z bluzki to powinien iść z nią na zakupy i tą bluzkę jej kupić

Gość werciaaaaa91
On dobrze wiedział co ja chcę.. A i tak postawił na swoim żeby znów pokazać, że ja nie mam prawa wyboru..

O matko!!!!!!! Kobieto zostaw tego chlopaka bo zwyczajnie w swiecie na niego nie zaslugujesz. Biedak, chciał zebys miala cos od niego zawsze przy sobie, zebyś nosila literke z jego imieniem zawsze przy serduchu a Ty zachowujesz sie jak rozkapryszona rozpieszczolna gowniara. A to ze piszesz ze on dostal drogą koszule a Ty jakies badziewie jest po prostu zalosne. Szkoda mi Ciebie, ale jeszcze bardziej mi szkoda Twojego faceta. Zakochał sie biedak w egoistycznej materialistce. Pozdrawiam :)

Gość dompleuik
dajcie jej spokój,matka ma intuicję i na pewno wie co mówi.Moja kumpela ciągle dostawał maskotki od chłopaka i jej matka też się czepiała...okazało się że miała rację....koleś jako mąż gdy razem zamieszkali okazał się niedojrzały...nie podołał jako głowa rodziny,znalazł kochankę i zwiał od dziecka od kochanki od obowiązków ja bym nie nosiła takiego wisiorka,błazenada.Powinien uszanowac twój gust i kupic ci coś co by się tobie podobało

Gość paróweczka
Myślę, ze ci wszyscy ludzie nie rzuciliby sie tak na siebie, jakbyś od poczatku napisała, jaki z niego zaborczy typ. No ale juz wyrazili jakieś zanie, wiec muszą przy nim obstawać. Tu problemem nie jest prezent, tylko twój facet i jego chorobliwa zazdros.ć i potrzeba kontroli. Pieprz ten prezent - zalóż sobie gadu gadu, konto na naszej klasie, idx na klasowa wigilię i nie ozwól się terroryzować. Mozesz nawet zalozyc ten głupi łańcuszek - ale idź wszedzie gdzie chcesz. Bycie w związku to nie jest bycie na łańcuchu. Kurwa aż mi gul skoczył, co za baran z tego typa

14:41 [zgłoś do usunięcia] werciaaaaa91 Wcale mu nie zależy ;/ bo gdy on sobie robi zdjęcia z koleżankami z technikum to jest dobrze ;/ a ja do kolegów z klasy odezwać się nie mogę.. Sama łazić po lekcjach i wogóle też nie mogę... GG mieć też nie mogę ani naszej klasy żeby nkt nie pisał.. Na wigilię klasową też iść nie mogę bo będzie buzi i składanie życzeń.. Trzeba było od razu napisać ze to nie prezent jest problemem topiku.

Czyli z jednego problemu zrobiły sie dwa...hm...niezadowolona Ty z prezentu i zazdrosny facet? moim skromnym zdaniem co do prezentu to nnadal uwazam ze nie powinnas sie czepiać to tylko prezent...ale Twój chłopak wszystko z nim halo? bo ja nie wyobrazam sobie zeby siedziec cale zycie w klatce.

O matko!!!!!!! Kobieto zostaw tego chlopaka bo zwyczajnie w swiecie na niego nie zaslugujesz. Biedak, chciał zebys miala cos od niego zawsze przy sobie, zebyś nosila literke z jego imieniem zawsze przy serduchu a Ty zachowujesz sie jak rozkapryszona rozpieszczolna gowniara. A to ze piszesz ze on dostal drogą koszule a Ty jakies badziewie jest po prostu zalosne. Szkoda mi Ciebie, ale jeszcze bardziej mi szkoda Twojego faceta. Zakochał sie biedak w egoistycznej materialistce. Pozdrawiam :)

Gość werciaaaaa91
Masz racje, nie zasługuje na takie bydle... Rzucę go za jakiś czas żeby nie było że zaraz po 18 ;/ tylko szkoda mi tego, że nie pójdę na studniówkę bo on nie chciał i na jego też byśmy nie poszli..

Gość paróweczka
na studniówkę chyba jeszcze sie załapiesz, to dopiero w styczniu.

Gość czyli nie o prezent chodzi
pieprz to wszystko idź na wigilie nie ma najmniejszego prawa ci tego zabraniać, pisz na gg załóż nk dlaczego jeszcze tego nie zrobiłaś???? kobieto to może się przerodzić w coś gorszego! juz teraz pozakładaj sobie gg i nk!

Gość fraXCACA
jesteś pojebana. chodzisz z chłopakiem tylko dla prezentów? jak ci sie nie podobało to trzebabyło jemu to powidzieć. żal ci tych 80 zł wydanych na koszulkę? jemu to powiedz. a twoja matka niech sie w czoło pierdolnie

Gość fraXCACA
oj przepraszam :) nie zapoznałam się z całym tematem :P zwracam honor poszkodowanej :) wybacz :x

Gość OKLIUHGJ
Rzucę go za jakiś czas żeby nie było że zaraz po 18 ;/ a co z tego ze po 18? to twoje zycie nie marnuj tych dni dla niego! wczesniej uwazalam ze nie powinnas byc dla niego zla o ten rezent, ale po tym co potem napisalas zmienilam zdanie: rzuc tego bachora!

Gość fraXCACA
kobieto zrywaj z nim bo tylko życie marnujesz :/ na studniówkę nie idziesz bo nie pozwolił, ostatnia wigilia z klasą nie idziesz bo nie pozwolił. pieprz taką męską świnię. jak przeczytałam o tym portfelu to mało jobla nie dostałam :( to jest chwast, jak najszybciej wyrwij go ze swojego życia bo zabierze ci najwspanialsze chwile :(