Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werciaaaaa91

Głupi prezent

Polecane posty

Gość werciaaaaa91

Witam mam dość nietypowy problem... Mój chłopak ma urodziny tydzień przede mną. Poszliśmy razem po prezent dla niego w dniu jego urodzin (wybrał sobie fajną koszulę za 80zł) i w tym czasie uzgodniliśmy, że ja tez sama wybiorę sobie co chcę dostać.. Wczoraj przyjechał po mnie, tzn tak mi się wydawało, a on już miał prezent dla mnie :( i to jeszcze taki beznadziejny -.- misiek i łańcuszek srebrny z pierwszą literą jego imienia.. Rozumiem jeszcze, że taki prezent byłby ok na rocznicę i wtedy ja kupiłabym mu to samo,ale na urodziny?? Jeszcze moja matka jest na mnie zła że z kim ja się zadaje że mi takie pierdoły kupuje ;/ a dobrze wiedział, że ja ucieszyłabym się np z kolczyków, albo bransoletki bo mu to mówiłam... Zepsuł mi strasznie humor tym prezentem ;/. Nie czaje jak można być takim egoistą

Gość a moim skromnym znadniem to Ty
jestes powalona z lekka... Kultura nakazuje cieszyc sie z kazdego prezentu. Zeby za taka duperele oceniac faceta. A Twoja matka to jzu w ogole ponizej wszelkiej krytyki... No ale jaka matka taka corka w sumie.

Gość anooo
Też uważam, ze przesadzasz, z reguły faceci przywiązują mniejszą wagę do prezentów niż kobiety, zresztą najważniejsze że pamiętał.

Gość Wątor
jesteś żałosna klempa

Gość odchodzisz 30 raz
ciesz się ztego, bo mój kupił mi na 18 urodziny dwie filiżanki z podstawkami. bez sensu - po co mi to ? ładne jest, ale stoi i zawadza... wolałabym, żeby kupił mi tego misia i wisorek - a mówiłam mu kiedyś o wisiorku. :o

Gość werciaaaaa91
Każda by się wkurzyła jakby miała wcześniej powiedziane, że sama sobie wybierze co chce ;/. A moja matka jest zła, że ja kupiłam mu coś praktycznego a on mi nie. Bo ja sama nienawidze pierdół tego typu, a on jest egoistą i jakby mógł to wytatuowałby mi swoje zdjęcie na czole.

Gość a moim skromnym znadniem to Ty
nie wkurzylabym sie, mow za siebie... W ogole wagi do prezentow nie przykladam. Nie lubie dostawac prezentow. Wole dawac. Cokolwiek by mi nie dal (jak juz musi) przyjete by bylo z usmiechem na twarzy i ze slowem "dziekuje". szczerym slowem i usmiechem, bo szczerze dane! Nigdy nie oczekiwalam zadnych prezentow i nigdy mnie zaden nie rozczarowal.

Gość werciaaaaa91
Sorry ale ja jak dałam mu prawo wyboru prezentu a on potem powiedział, że ja będę mieć tak samo to jest rozczarowanie jak dostajesz rzecz która zupełnie nie jest potrzebna.. Zastanawiam się co by zrobić żeby tego pieroństwa nie nosić

Gość przede wszystkim to
do ksiazek idz :O 🖐️

a to Ty jestes z tym biednym chlopakiem czy Twoja mama? zeby sie jeszcze pluć o prezent....no nie wiem jak to nazwac.lepiej w ogóle nic nie bede pisac tylko jedno- ciesz sie ze wogóle Ci cos dał i to od siebie bo moze uwazał ze jak kupi Ci ta litereczke to wiele moze znaczyc dla Ciebie zarazem jak i dla niego.widac ze wieksza uwage przywiazujesz do prezentów niz do uczuć. facet chcial byc pomyslowy i dac Ci cos od siebie.nastepnymm razem sie tak nie zmawiajcie.

Gość werciaaaaa91
aż tak to nie,ale już na pewno nie zapytam go co chce dostać ;/ to bez sensu.. i też mu coś głupiego kupie np wielgachnego miśka żeby nie mial z niego pożytku

Gość bjdsba
Zmień faceta. Za głupia jesteś dla niego.

Gość werciaaaaa91
No ja chciałam żeby on był zadowolony z prezentu.. I chyba jest bo już 2 razy był w tej koszuli. A ja też chciałam być zadowolona z prezentu od niego... Szczerze wolałabym nic nie dostać bo tak to nie wiem jak mam się wymigać żeby tego gó*na nie nosić.. Bo w końcu G jak G*wno

Gość no ale przeciez
dostalam lancuszek... czyli cos co chcialas,, jak wolisz bransoletke to moze sobie przerob;):D 🖐️

Gość
:D Będzie śmiał z prezentu. Mój chłopak kupił pluszowego pieska wypachnionego perfumami, cieszyłam się, bo to był bardzo sympatyczny gest, mam go do dzisiaj, to pamiątka z randki.

Ja proponuje sie z Nim rozstac i pozwolic mamusi wybrac odpowiedniego chłopaka dla córeczki. Ja wolałabym niespodzianke niz prezent który sama wybrałam. Poza tym pomyśl ze włoży w to wiecej wysiłku niz Ty. On poszedl do sklepu, poszukal czegos wybrał cos co miało sprawic Ci radosc. Ty tylk owyjełas kase z portfela i zapłaciłas. Zrób mu 2 prezent i Go zostaw w przyszłości na pewno doceni gest.

Gość paróweczka
Laska ma trochę powod do złego humoru - coś jej obiecał, zrobił jej radochę, nadzieję, a potem zmienił decyzje i rozczarował. Ona z nim jest, nie my - i ona wie, jakie on ma cechy, które ją wkurwiają. Gdzieś napisała, że on ma dla siebie jakies samouwielbienie i wytatuowałby jej najchetniej swoje zdjęcie na jej czole. No i co dostała? Jakiś wisiorek z pierwsza litera jego imienia. Mógł jeszcze dołżczyć fototapetę do jej pokoju ze swoim zdjęciem. Ja nie mówie, że taki prezent jest zły, ale jak podkreśla jakaś wkurzającą cechę, to przywołuje raczej negatywne emocje. Laska nie denerwuj się tak, szkoda zdrowia. Wex mu to za dobra monetę, moze sam wolałby niespodzianke i myslał, ze ty tez bys wolala. To nie jest dom z ogrodem, to tylko prezent urodzinowy, a wartość to pewnie kolo stówy, nie jakis ogromny majątek

Gość werciaaaaa91
Przerobienie jest nieopłacalne.. Oglądaliśmy w jego urodziny bransoletki i kolczyki, widział które mi się podobały i nawet nie były takie drogie (ok 60-70zł) a mimo to kupił coś z czego ja sama się naśmiewałam kiedyś do niego że to dziecinada obrączki, literki z imieniem albo breloczki.. Mimo to kupił ;/ A jak kupiłam mu na imieniny granatowy portfel to mu kolor nie pasował i kazał wymienić na czarny ;/.

tym czasie uzgodniliśmy, że ja tez sama wybiorę sobie co chcę dostać.. Wczoraj przyjechał po mnie, tzn tak mi się wydawało, jak dlamnie to on sie zachował nie honorowo

Gość werciaaaaa91
Jedna normalna mnie zrozumiała, paróweczka... A doradźcie mi co zrobić żebym nie musiała tego nosić bo po prostu nienawidze czegoś takiego... Jego zdjęcie w portfelu mi wystarczy i na tapecie w komórce.

Gość werciaaaaa91
Tak, ale on się obrazi.. Już sobie myślałam czy nie zakładać go tylko gdy się widzimy, ale mogłoby się zdarzyć, że zapomnę i awantura ;/. Raz już była jak zmieniłam tapetę na mojego kota

Gość linnie24
rozumiem cię , większość osób lubi praktyczne prezenty, na dodatek ty mu kupiłaś prezent za 80zł a on za misia i łańcuszek to mógł 30zł max zapłacić, wg mnie jak sie kupuje prezenty w takim 'luźnym' związku to rewanż finansowy obowiazuje(a jak nie miał kasy mógł wprost powiedzieć), już lepszy byłby zestaw kosmetyków albo jakaś bluzka

Gość anisss
Facet zostal po prostu inaczej wychowany niż ty, moim zdaniem o niebo lepiej , czemu marudzisz :O chciał ci sprawić radość żebyś miała takiego pluszaka na półce i żeby przupominał ci o nim, według mnie to świetny prezent :O I ile ty masz lat? Bo mam wrażenie że w jakimś sensie "zazdrościsz" chlopakowi "praktycznego prezentu urodzinowego"?

14:17 [zgłoś do usunięcia] linnie24 rozumiem cię , większość osób lubi praktyczne prezenty, na dodatek ty mu kupiłaś prezent za 80zł a on za misia i łańcuszek to mógł 30zł max zapłacić, wg mnie jak sie kupuje prezenty w takim 'luźnym' związku to rewanż finansowy obowiazuje(a jak nie miał kasy mógł wprost powiedzieć), już lepszy byłby zestaw kosmetyków albo jakaś bluzka łańcuszki z wisiorkami kosztują więcej. 30 zł to za miska chyba tylko. Zestaw kosmetyków, moze krem na zmarszczki i na cellulit byłby trafionym prezentem.