Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaaamma

czy to wypada??

Polecane posty

Gość mmaaamma

żeby ojciec dziecka chrzczonego był w spodniach od garnituru i koszuli.czy musi być w całym garniturze??dodam że przyjęcie będzie w domu.

Gość jeju oczywiscie
że wypada. Mój mąż był w jeansach i koszuli, ja byłam w jeansach i czarnej satynowej bluzce, mały był w jeansowych ogrodniczkach i pomarańczowej bluzeczce, chrzestnii nie pamiętam jak się wystroili. Przecież nikt nie sprawdza ubrania przed wejściem do kościoła.

Gość mmaaamma
no niby nie sprawdza ale nie wiem czy warto kupować garniak jak i tak go się praktycznie nie używa tylko spodni na ogół.

Gość heh troche myślenie
mojej teściowej. po co kupować garnitur synowi jak się go nie używa na co dzień. Ma ślubny taty i mu wystarczy. Tak mnie to irytowało. Mój mąż ma kilka garniturów i faktycznie ze na co dzień ich nie nosi ale na wszelkie okazje wkłada. Facet powinien mieć garnitur i jeśli chrzciny dziecka mają być pretekstem do jego kupna to warto! Lepiej zrób mniej wypasione menu na chrzciny a oszczędź i kup mężowi garnitur! Co do pytania to jasne wypada żeby był w domu tylko w koszuli, ale niedługo święta, wigilia- warto się elegancko ubrać.

Ja uważam, że jest to uroczystość, na którą należy się odpowiednio ubrać, czyli w przypadku mężczyzny w garnitur. No ale to moje zdanie i ... "wolność Tomku w swoim domku" ;) A i jeszcze jedno, również uważam, że mężczyzna powinien mieć garnitur, niech sobie wisi w szafie, ale jest ... zdarza się, że bywa potrzebny z dnia na dzień :) pozdrawiam