Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapanietopasja

Co ile dni się kąpiecie/bierzecie prysznic?

Polecane posty

Gość aaliyyya
ja się kąpię codziennie. latem po każdym treningu biorę prysznic. nie umialabym inaczej

Gość mlkxmcvlkxlc
ja też kąpie się codziennie, czasem ( upały itp) biorę dodatkowy prysznic w ciągu dnia. Włosy myję codziennie. Też się dziwię że są tacy co nie kąpią się codziennie, miałam taką współlokatorkę nie dawno, kąpała się jakoś raz na tydzień a tak to tylko się "płukała" jak ona to nazywała czyli np pochylała się nad wanną i mokrą ręką tak o macnęła się pod pachami itp a czasem myła głowę nad wanną ale taka kąpiel ze kąpiel to około raz na tydzień

Gość NuLaaa ;]]]
Co wy Tu wgl Piszecie? Co to Za Temat? ; o Ja Pierdo** Ja Jestem w Szoku CO Tu SIe dzieje ; D Ja Musze Się Wykapac Przynajmiej Raz Dziennie Jak Jej Potrzeba to tez Rano ... Jestesciee Brudasami Jebany** .! ; o Ja NIe MOge zasnac Jak SIe nie Umyje ; / Nawet Po Baletach sie Kapie TRoche Podpita o 6 rano Pół Przytomna .,, A wy, że Kurwa Raz Na Tydzien...! Do CZego Tu sie Przyznawac? : ) Pozdrowienia Dla Tych, Którzy WieDzą Co To Higiena .! ;)

Gość KubaWojewodzkiSracz
Raz na miesiąc wystarczy poza tym woda pachnąca stopami siostr zakonnych polecam zwolennikom ekstazy

Gość KubaWojewodzkiSracz
Częste mycie skraca życie i tak ci to nic nie pomoze przy twojej szpetnej gebie z pecherzykami w dole : D

Gość kąpiel raz na tydzien
ale jescze dodatkowo ze 2 razy w tygodniu mycie wlosów... ale niektorzy nie pracuja i wiekszos czasu siedza w domu !

Gość hyrnfcmfj
biorę prysznic codziennie na wieczór a rano myję zęby oczywiście i twarz, pachy i miejsca intymne, włosy co 2 dni

Codziennie rano prysznic+ mycie włosów. Dzień w dzień. A na wieczór wanna. Koniecznie. Po prostu rano mam mniej czasu. Włosy nawet jak mam 3-4 dniowe to nie mam tłustych, ale i tak myje codziennie, bo inaczej się źle czuję.

Gość fdgfdgfgf
raz na tydzien

Gość fdgfdgfgf
gowno prawda tluste wl;osy rtzeba myc czesto bo pory sie zamykaja przez ten tluszcz przez co wllosy zaczynaja wypadac bo nie maja czym oddychac. Pomyslcie logiczniej

Gość zasewrere
a glupi narod polaczkowy mysli ze ci co sie myja dwa razy dziennie beda czystsi od tych co sie kapią 2 razy na tydzien buahaha. durnie wy warstwe ochronna zmywacie z siebie barany niedouczone

Gość sama nie mam, bo mamy
ja prysznic biore codziennie, ale wlosy myje raz na dwa dni, bo sie nie przetluszczaja. Kiedys mylam codziennie i byly o wiele tlustsze, przetrzymalam je tydzien (taka ludowa metoda) i od teraz myje co dwa dni i jest ok/

Gość gruchu gruchu marny puchu
z tym myciem glowy rzadziej zeby sie mniej przetluszczaly to jakas bujda,kazdy z nas kiedys chorowal i nie myl w tym czasie glowy zeby sie nie "doprawic" i jakos nadal sa ludzie ktorzy maja tluste wlosy. co do kapieli/prysznica jak nie wychodze to raz dziennie, jak wychodze to rano i wieczorem a czasem w ciagu dnia jak sa upaly albo cwicze

Gość 63634
Ja też codziennie się kąpię, ale jak ty nie chcesz tak często myć włosów to przecież nie musisz ich myć za każdym razem gdy bierzesz prysznic!!! Co to za problem?

Gość beątka s-k
na wielkanoc i na boze narodzenie

Gość domels1111
zazwyczaj myję się codziennie czyli prysznic porą jesienną bywa że co drugi dzień w zależności od tego co robiłem.o higiene trzeba dbać ale nieprzesadzać skóra po kąpieli aby odbudować warstwę ochronną potrzebuje około 8 godzin wiec można czasem odświeżyć pewne miejsca a dać ciału odpocząć od chemii bo przecież to co używacie do mycia do naturalnych nie należy ;)

Gość tu sie pisze tylko anonimowo
codziennie rano prysznic z glowa. jak jest goraco i sie spoce, to wieczorem tez. w weekendy dlugie kapiele kilkugodzinne z ksiazka w ciagu dnia.

Gość zonka australijczyka
Jak dziennie czy nawet kilka razy dziennie musicie sie kąpać to sory ale do lekarza trza iśc bo macie coś ze skóra nie tak że śmierdzicie jak świnie po kilku godzinach

Gość jak wszyscy normalnie
codziennie prysznic rano i wieczorem,glowa rano codziennie

Gość tak mowicie,ze sie
codziennie myjecie a moj znajomy Amerykanin mowil,ze Polacy capia.Dziewczyny mowil,ze pachna nieupranymi dzinsami i niemyta glowa,ze sie czuje perfumy,a pod nimi nieuprane ubrania i te wlosy niemyte.Oni jednak w USA maja inny kanon czystosci i czuja rzeczy,ktorych my nie czujemy.

Gość tu sie pisze tylko anonimowo
absolutnie zgadzam sie z wpisem powyzej :o polskie kanony czystosci sa w powijakach .... nie mam oczywiscie na mysli tych, ktorzy sie codziennie myja ;) sobota jest chyba najgorszym dniem. wykdzie sie na zakupy, a wszyscy zapyziali, z tlustymi wlosami, nieogoleni, pachna lojem, bo czym innym moze pachnac ktos, kto sie myje co pare dni???? ahyda! albo dziewczyny w niby eleganckich ciuszkach, a glowa (rzyg :P ) widac, ze myta wczoraj albo nawet przedwczoraj .... albo biznessmani w eleganckich (powiedzmy) garniturach i krawatach, a leb z tylu przyspany, bo my li wczoraj. wy tego nie widzicie, nie czujecie, nie razi to was, bo jestescie do tego przyzwyczajeni. ale jak ktos zewnatrz sie spojzy, to odraza zclowieka bierze. do tego jeszcze spochniete, szare, kotleciarskie oblicza i mamy: dume narodowa :D

Gość zdennek
No dziewuchy w zakladanych pare razy spodniach rulez :-) One tego odoru nie czuja niestety.

Gość zonka australijczyka
w temacie mowa o kąpaniu, kazdy normalny myje sie codziennie, nie rozróżniacie pojęć a zabieracie głos tłuki

Gość zdennek
ooo pardon,widze,ze wrazliwy punkt z tymi niepranymi spodniami.

Gość anamaria de la torre
Akurat prawdziwi faceci lubia czuc kobiete.