Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tak mozna

Piszę to ze łzami w oczach.

Polecane posty

Gość jak tak mozna

Mam dość koleżanki z klasy, (jestem w 3 gim.) Rywalizujemy ze sobą od zawsze ale zawsze dyskretnie a na niby koleżanki. Walka o koleżanki, oceny, chłopaków i popularność w szkole. Obie jesteśmy bardzo ładne i dobrze się uczymi tyle że mam jej dość ona jest dość szybka na swoje 16 urodziny przespała sie z chłopakiem który podobał mi się, byłam zakochana a jednak ona musiała go mieć. Jestem dziewicą i czekam na odpowiedni moment napewno nie przez najbliższe dwa lata chce miec swój pierwszy raz z chłopakiem/męższczyzną i z niczym nie będę się spieszyła, hce jej utrzeć nosa, dogryść jej ale nie bardzo wiem jak

Gość opllaa
to przeciez nie jest twoja kolezanka

Gość jak tak mozna
Kolezanka z klasy a co mam napisać "ta dziwka"

Gość widocznie twoja kolezanka
to twoj wrog a twoj chlopak nie byl ciebie wart ! Jestes jeszcze bardzo mloda , cale zycie przed toba . Jeszcze spotakasz tego jedynego i bedziesz szczesliwa . a jesli chodzi o kolezanke to ona nie jest dla ciebie , zaprzyjaznij sie z kims innym kto jest tego wart niekoniecznie ladnym . piekno to nie wszystkko ( choc w tym wieku na pewno bardzo wazne ) , najwazniejszy jest charakter .

Gość jak tak mozna
No właśnie wiem o tym, moje kolezanki nie są mega urodziwe a przyjaciółka ma spora nadwagę pochodzi z ubogiej rodziny ale charakter ma super i nie zamienie jej ale chce jakoś jej dogryść tylko jak?

Gość jeszcze niejadna
miłosć , niejedna przyjaźn i niejedno rozczarowanie ............ jestes mloda - cale zycie przed toba !

Gość BBGFBFHBFH
tak tak.. utrzyj jej nosa przecież tego 'hcesz' ;D

Gość twój styl
Ważne w życiu,żeby zawsze być pewnym siebie.To ogromna siła,która wiele może.Nie dawaj po sobie poznać ,że zrobiła ci tym przykrość a przy okazji subtelnie doprowadz do tego,ze zle poczuje się z tego powodu,ze przespala sie z tym chlopakiem.Znaj swoja wartość i szanuj siebie a beda cie szanowac.Chłopak jak nie ten to drugi.Jestes jeszcze młoda i wszystko bardziej przezywasz i wyolbrzymiasz.Nigdy nie uprawiaj sexu z chłopakiem,zeby go zatrzymac przy sobie.To szmacenie się.