Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze jestem lewa

Moj chlopak wyjechal, boje sie ze mnie zdradzi. Kazdy facet mnie zdradzal

Polecane posty

Gość moze jestem lewa

Czy fizycznie czy emocjonalnie, to zawsze bylam zdradzana czyli juz 2 razy. Moj 3partner tez wyjechal do miejsca pracy gdzie kreci sie duzo mlodych kobiet. Powiecie, ze powinnam zluzowac ale mi jest naprawde ciezko..Kazdy facet mnie robil na boku .Szedl do lozka z inna lub znajdowal sobie kolezanke od serca ,wybieral kolegow. Nie wiem, moze ja jakas lewa jestem? Gdybym nie byla taka niezdara zyciowa to w koncu jakis facet bylby mi wierny.. Takze mysle aby przerwac ten zwiazek bo pewnie znowu zostane zdradzona. Dlaczego ja jestem gowno warta ? czy naprawde jestem gorsza od kazdej kobiety?

Gość 69090
a ile masz lat ?

Gość 69090
a ile masz lat ?

Gość 69090
a ile masz lat ?

to jedz za nim a nie siedzisz i sie denerwujesz. tak, wiem zaraz uslysze ze to nie jest takie proste. ludzie szukajcie sobie normalnych partnerow a jak takich znajdziecie to leczcie sie z zazdrosci. moj maz jest takim zazdrosnikiem i idzie z nim sfiksowac. dobrze ze go kocham bo inaczej bym go udusila :P

Gość moze jestem lewa
No nie jest latwo wyjechac bo mam tu na miejscu prace, staly zarobek. Z nim dopiero spotykam sie 4 miesiac wiec nie bede leciala za facetem do innego miasta skoro nie jest to dluzszy zwiazek. mam takie szczescie ze kazdy moj facet wyjezdzal:( Jestem strasznie zazdrosna, wkrecilam sobie ze na pewno kogos tam pozna jak moi poprzedni

Gość Prześlij
link do zdjęcia, to ja Ci powiem, czy bym Cie zdradzil? Co Ty na to???????????