_Gretta 42 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Lubię zapach nowej pościeli i ten dotyk jej. Też lubię, nawet bardzo. Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, selkie napisał: No super, ale pościel też ma co noc kontakt z Twoim ciałem. Nie pocisz się, myjesz się - ok, my też jesteśmy z tych pachnących, ale jednak Twoja skóra ma kontakt co dobę przez ileś godzin z tymi tkaninami i zawsze wydzielasz jakieś substancje, właściwe dla ciała. Ja śpię w majtkach i koszulce albo nago zasypiam, mąż nago, siłą rzeczy zmiana jest zasadna, chociażby dla zwykłego komfortu (nic przyjemniejszego niż zasnąć w świeżutkiej pościel). Ja śpię nago i mi obojętne byle robactwa nie było możliwe że dwa lata nie prane miałem pościel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 457 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ja śpię nago i mi obojętne byle robactwa nie było możliwe że dwa lata nie prane miałem pościel Jakie robactwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ja śpię nago i mi obojętne byle robactwa nie było możliwe że dwa lata nie prane miałem pościel Spoko. Przyjemniej na pewno masz w tym barłogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach