Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka miki22

dostałam pierścionek zaręczynowy, z cyrkonią...

Polecane posty

Gość myszka miki22

tyle czasu czekałam na te oświadczyny, niemalże wymogłam je w końcu na nim, a on kupił mi pierścionek za 300 zł, z cyrkonią :( dla mnie to brak szacunku, obraziłam sie na niego i kazałam ten pierscionek wsadzic sobie w dupe :o dlaczego on taki jest, nie wiem, nie kocha mnie czy co :(

Gość nananananananananaaa
nastepna zdzira :o

Gość najlepszy by byl taki za 10000
nie?

Gość igor_kanalia
szmata

Gość myszka miki22
to nie jest prowokacja :o myślałam, że jest normalny, a widze ze straszny z niego skąpiec, zarabia ponad 2 tysiące a szkoduje na pierscionek :(

A dla mnie moj pierścionek nie ma takiego znaczenia. Podoba mi sie bardzo bo wiem ze jest dany od serca. Nawet jakby byl tylko gratisem do gumy do zucia to dla mnie liczyło sie cos wiecej w tych oswiadczynach niz to jaki kamień ma pierścionek.

Gość ja powiem tak ....
a co oczekiwałaś pierścionka z brylantem ? wiesz co jakbym była Twoim facetem kopnęłabym Cię w tyłek materialistka nie przyszło Ci na myśl że liczy się fakt że się oświadczył że chce być z Tobą itd

Gość tomaszowaty
najbardziej podoba mi się tekst 'niemal wymogłam je na nim'. A potem się zastanawiasz dlaczego tak a nie inaczej. Do pewnych rzeczy nie powinno się człowieka zmuszać.. tyle

Gość niedoszły narzyczony
hehe udało się!! Chciałem sprawdzić czy mnie kochasz czy zalezy ci tylko na kasie i błyskotkach. No to kupiłem ten tani pierścionek. Łudziłem się, że sie ucieszysz z oświadczyn, z mojej deklaracji uczuć, że się wzruszysz. Ale tobie zależało tylko na tym, zeby dostać drogi pierścionek i pewnie sie chwalić przed kolezankami. Sama spieprzaj, głupia pindo, materialistko!!!

Gość no nie wierzę po prostu
A ja dostałam pierścionek z brylantem za 2000 zł, chociaż wcale nie chciałam takiego drogiego. Przecież to tylko rzecz i to nie ona świadczy o tym, czy chłopak Cię kocha czy nie. Jak dla mnie pierścionek mógłby być z plastiku i kosztować 5 zł. Uważam, że to Ty zachowałaś się niepoważnie, mówiąc mu, że ma sobie go wsadzić w dupę. Naprawdę to jest dla Ciebie takie ważne?

Gość szafirek....
jesli facet jest naprawde biedny to liczy sie gest ale jak ma kase i mimo tego kupuje pierscionek za 300zl to tak srednio troche.. moj tata wydal 2 wyplaty na pierscionek dla mojej mamy (od Ruskich oczywiscie:P)....

Gość myszka miki22
nie rozumiecie mnie :(

myszka miki22 nie rozumiecie mnie " pewnie sama siebie nie rozumiesz , to jak my mamy ciebie zrozumieć :P

Gość Tacy sami
prowokacja,taki temat już był ''gdyby mnie kochał kupił by drozszy''i inne bzdety :P

Gość niedoszły narzyczony
za to wszyscy rozumieją mnie! Więc walnij się w łeb i zastanów co jest rzeczywiście ważne w zyciu

Gość Kaczornr1
No 2 tys zł to naprawde duzo zarabia hahaha

no bo ciężko jest Cię zrozumieć. Wytłumacz nam po co Ci sup[er drogi pierścionek?żeby chwalić sie koleżankom? czy z jakigoś innego powqodu?

Gość eehhehdWKI
Wiekszosc z nas by chciala drogi piekny pierscionek :) mnie np sie marzy ze szmaragdem :D Ale gdyby mojego nie bylo stac, to spoko przeciez.

to prawda Ty dziewczyno nie masz pojęcia o zarobkach 2 tysiące to jest ,,gówno''a nie pieniądz...............

Gość marta027jo2.pl
zazdroszczę oświadczyn. byłabym w siódmym niebie nawet bez pierścionka...

"to nie jest prowokacja myślałam, że jest normalny, a widze ze straszny z niego skąpiec, zarabia ponad 2 tysiące a szkoduje na pierscionek" - Jeśli to nie prowokacja to jesteś kretynką :) Jedyne mądre posunięcie w Twoim życiu to zerwanie z facetem:)

Gość ja powiem tak ....
myszka miki22.....no wiesz ja Cię nie rozumiem .... chciałaś zaręczyn dla wypasionego pierścionka i żebyś mogła się pochwalić nim wszystkim wokół ?.....czy chciałaś tego bo kochasz swojego faceta i chcesz z nim spędzić resztę życia a pierścionek jest tutaj dodatkiem pewnego rodzaju symbolem i nie ważne ile kosztował ? ale widać Ty wybrałaś pierwszą opcję

Gość szafirek....
a ja szczerze mowiac wole dostac ladny pierscionek niz wydac 30 tys na jakies glupie wesele.... wtedy jakos nikomu nie zal kasy.. ale jak dziewczyna chce ladny pierscionek to juz szmata i materialistka...