Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzomozewaze

ile powinnam wazyc przy wzroscie 164cm?

Polecane posty

Gość duzomozewaze

i w wieku 19 lat? To, że musze schudnac to wiem. Liczyłam sobie na takim kalkulatorze idealna wage, ale jestem ciekawa jak to jest z praktyce? Jakie macie wymiary, dziewczyny przy tym wzroscie?

Gość ja mam 62 kg
i jestem szczupla ale jesli nie cwiczysz duzo i nie masz ciezkich kosci to z moja waga przy tym wzroscie bedziesz grubawa

Gość duzomozewaze
no ja też waże 62kg. I jestem grubawa własnie;O mozesz mi powiedziec jakie masz wymiary? np. ile cm w udzie? bo ja mam 55cm-53cm zalezy w ktorym miejscu sie zmierze

Gość a ja przy tym wzroscie
mam tak mniej wiecej od 44 do 49

Gość nie cierpie napoleona
powinno byc 52 kg max (powyzej to widoczna nadwaga jaka mam przy wzroscie 165 cm)

Gość ja mam 62 kg
Nie. Powinno byc od 52 do 64...

Gość ja mam 62 kg
Nie wiem ile mam w udzie, ale mam 65 w pasie, wiec mimo, ze uda mam masywne, na pewno tyle nie mam :P

Gość duzomozewaze
miałam 65kg i juz mi 3kg spadło. 44cm? marzenie;) Bardzo bym chciała tyle miec, zaczne cwiczyc do mojej diety. Czyli mowicie 52kg to juz jest ok? We wszystkie czesci ciała idzie mi rownomiernie, ale niestety w pasie mam 80cm:O

Gość duzomozewaze
do ja mam 62kg. Jeeej to jak Ty to zrobiłas kobieto? Z tego co piszesz wyglądasz swietnie!

Gość alez wy pierdolicie
ja przy wzroscie 168 waze 66 kg i nie jestem ani gruba ani chuda....wqrzaja mnie fanki chudzinzny i anoreksji. puknijcie sie w wasze puste glowki. przy wzroscie 164 max 44-52....eh zal, kto wam takich durnot naopowiadal, bo chyba nie diabetycy i lekarze....!!!

Gość ja mam 62 kg
Od 15 lat uprawiam sport, nie wyczynowo, ale... solidnie. Stad i waga.

Gość duzomozewaze
diabetycy:D nie no rozumiem to była pomyłka. a wiec Twoim zdaniem ile?

Gość duzomozewaze
no rozumiem, pewnie masz miesnie. oj fajno, fajno...

ja ważę 57,5kg i nie wyglądam ani grubo ani chudo, ale chciałabym ważyć 53 jak w tamtym roku :O

Gość duzomozewaze
Ja 2 lata temu wazylam 58kg. fajnie było.

Gość ja mam 62 kg
Nie zajmuj sie tym, ile powinnas wazyc, tylko tym, by zdrowo jesc i szczuplo wygladac. Jesli bedziesz intensywnie cwiczyc, zmiescisz sie w mniejszy rozmiar, ale waga moze wskazac wiecej. Waga nie jest wyznacznikiem. Co do mojego ciala, to mam spore wciecie w talii. To tez nie wyznacznik szczuplosci. Ale i gruba nie jestem. Osoby o duzych biustach waza wiecej niz te o malych... Pozdrawiam, wracam do pracy

Gość rtretret
Powiem tak wazylam 70 -bylam pulpecik 63 - nadal masywne nogi i duze piersi ale ogolnie cm ubylo 57 - szczuple ramiona, prawie plaski brzuch(jak stoje;) :) nogi nadal masyne Chce dojsc do 52-53...ale juz wiedze ze bede wtedy miec na maxa chude rece, bardziej plaski brzuszek, bez boczkow..jednak nogi bede miec caly czas masywne Wszystko zalezy jaka masz budowe...gdzie ci sie odklada..jak roznowmiernie - to dobrze :) Jesli masz feralne czesc swojego ciala jak np u mnie nnogi a u niektorych dziewczyn np duuuza pupa to schudniesz wszedzie ale one i tak beda wieksze od pozostalych czesci ciala. Ja wazac teraz 57 wygladam "normalnie" z masywnymi nogami ;) Nie sadze zeby ktos mnie nazwal gruba..ale mamkolezanki, ktore maja podobny wzrost do mojego i wiecej waza a wygladaja lepiej ;)

Gość haabaakrasnal
ja mam 166 i ważę 54 kg. Mogłoby być mniej. Najlepiej czuję się ważąc 48 kg i tak chyba powinno być że idealna waga to ta, w której idealnie się czujemy.

Gość duzomozewaze
no to dałyscie mi do myslenia... spróbuje schudnac mądrze i trwale. Do jedzenia juz sie tak przyzwyczaiłam, że juz nie chce wracac do dawnych nawyków. Nie słodzę, nie używam słodzików. I nawet kawa nie wymaga już cukru. żebym jeszcze zaczeła cwiczyc REGULARNIE. i ten moj cholerny brzuch;/

Gość haabaakrasnal
ćwicz parę razy dziennie brzuszki. Niekoniecznie np po pół godziny. Wystarczy chwila, ale kilka razy dziennie. Codziennie. Ja schudłam właśnie w taki sposób. Jadłam to samo co wcześniej tylko mniejsze porcje i po każdym posiłku chwile ćwiczyłam. Nie jadłam po 18, koło 20 ćwiczyłam również.

Gość duzomozewaze
dzięki, spróbuję:) myslałam, że jak się robi np tylko po 5 min brzuszko to to nic nie da. a jednak:)

Gość cześć..
no ja mam 164cm i warze tak mniej więcej 50-51 kg ale chciałam bym jeszcze trochę schudnąć bo mam fatalny brzuch ..

Gość lubię Napoleona
Ja tez jestem 164 cm. Rzuciłam palenie i dużo przytyłam. Teraz się odchudzam, długo i powoli. Ważę 71 kg, zamierzam zejść do 65, potem do 60. Moja budowa jest taka, że przy wadze 53 kg wyglądałam jak chodzący szkielecik, mimo że jestem raczej grubszej kości. I wszystko mi idzie w brzuch.

Gość stracona18
nie chciałybyście tylkoe ważyć. ja waże 49kg i jestem za chuda. a przynajmniej ja tak uwazam moze dlatego ze mam płaski tyłek i chciałabym żeby mi troche tłuszczu poszlo w dupe :P chciałabym tak ważyć ok 56 kg :(

Gość Pulpecikkk
Jejku! Ja mam chyba jakąś obsesje, moje panie. Jak staję na wadze to moje 51kg jest dla mnie załamką (przy 164cm)!! A wy jesteście zadowolone z powyżej 54? Nie do wiary... Ale wydaję mi się że porasta mnie tłuszczyk :(

Gość gość
mam 165 i ważyłam 58 i mówiono ,że wyglądam za chudo jakbym była chora, ale rok temu rzuciłam fajki no i waga poszła do góry teraz mam 65 kg ,ale lekko idzie w bioderka więc muszę troche się odchudzić ciężko mi to idzie no ale mam wyzwanie przez zimę.

Gość gość
ja waże 54 ale w wakacje wazylam 52 i było super

Gość gość
mam 44 kg i uważam ze to nadal za duzo. pieknie było gdy miałąm 40