Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzomozewaze

ile powinnam wazyc przy wzroscie 164cm?

Polecane posty

Gość gość
zależy jaką masz budowę ja pod biustem nie mam wcale tłuszczu, ale mam chyba mocny kościec to noszę staniki 80-tki, choć w sklepach usiłują mi wcisnąć 75-tki moja kuzynka pod biustem to ma chyba z 60 :-P jak jesteś mocnej budowy to nawet 60+ będzie dobrze, jak drobnej to 50 parę kg i już będziesz miała gdzieniegdzie wałeczki

Gość gość 234
PRAWIDŁOWO PRZY ZWROSCIE 164 POWINNO SIE WAZYC OD 60 DO 65 KG NIE WIECEJ NIE MNIEJ POZNIEJ PRZY TYCH WAGACH 56 54 WYJDA WSZYSTKIE CHOROBY JAK DOBIJE SIE NA STARSZE LATKA KRUCHE I ŁAMLIWE KOŚCI WPIERDZIELI SIE OSTEOPOROZA NIE SŁUCHAJCIE TYCH LASEK CO WAM KAŻA WARZYC 50 LUB MNIEJ TO NIE JEST ZADEN PRZYKŁAD DLA WAS JA MAM 164 WAZE 66 I MAM TO GDZIEŚ NIE CHCE WYGLLADAC JAK DESKA DO PRASOWANIA TYLKO JAK KOBIETA CHŁOPACY NIE LUBIA WYSUSZONYCH KOBIET A BRZUCH MA KAZDA KOBIETA JAK BY NIE MIAŁA NIE ŻYŁA BY WIELE KOLEŻANEK LEZY W SZPITALU PRZEZ TAKIE WŁASNIE ODCHUDZANIE LUB NIE JEDZENIE BRAK MIKRO I MAKRO ELEMENTÓW PROWADZI DO JEDNEGO SZYBKA ŚMIERĆ RADZE WAM LASKI WEŹCIE SIE ZA SIEBIE I PRZESTAŃCIE SIE PRZEJMOWAĆ OPINIĄ LUDZI A JEŚLI MACIE POWAŻNY PROBLEM AP ROPO SWOJEGO WYGLĄDU ZGŁOŚCIE SIĘ DO PSYCHOLOGA JA TAM BYŁAM CZUJE SIĘ ŚWIETNIE NIE CHORUJE I MAM DOBRE WYNIKI W SZPITALU A TO JEST NAJWAŻNIEJSZE

Gość gość
co za bzdury. ja przy tym wzroście ważę 50 kg i nie jestem wcale chuda, nie brakuje mi też żadnych mikroelementów, bo jem normalnie 2 tys kcal z hakiem. musiałabym jeść chyba 5 tys i leżeć cały dzień, żeby osiągnąć 60 kg wagi. ludzie mają różnorodną budowę ciała, ale nie oszukujmy się 65 kg przy takim niskim wzroście, to zazwyczaj już dobrze nie wygląda i to jest nadwaga- chyba że kobieta jest bardzo atletyczna i "szeroka"[co się nieczęsto zdarza]. i nie nie każda kobieta ma brzuch- u młodej dziewczyny, to tylko przy znacznej nadwadze, permanentnym wzdęciu albo zaburzeniach hormonalnych, gdy tłuszcz odkłada się na brzuc****ak u faceta

Gość gość
Przy wzroscie 164 cm powinno sie wazyc max 55 kg. Ja mam 164 cm i waga 50 kg.

Gość Wazezaduzo
Przy twoim wzroscie 164 cm powinnas wazyc 50 kg max 55 kg. Ja mam 165 cm wzrostu i waga 59 kg. I waze o wiele za duzo.Mam duzy brzuch i boczki.