Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosz o odpowiedzKAZA

odstawienie tabletek, krwawinie, temperatura DO DOSWIADCZONYCH KOBIET!

Polecane posty

Gość Prosz o odpowiedzKAZA

Witam! Od razu proszę o szybką odpowiedz. Trochę skomplikowana historia, ale postaram się niczego nie pominąć Zaczęłam brać tabletki, po miesiącu przerwy. Zażyłam 3 tabletki i wyjechałam na wakacje. Zapominając zabrać tabletki ze sobą. Jestem w 15 dc, odbyłam stosunek 14 dc. Mówiąc krótko, uprawiałam stosunek bez zabezpieczenia. Dziś rano wystąpiło krwawienie. A od 3 dni mam temperaturę 37-37,2. Moje pytania: 1, czy 14 dc to dni płodne, mam nieregularne cykle 2..czy to krwawienie to krwawienie z odstawienia czy możliwe krwawienie śródcykliczne? 3. czy istniej możliwość że plemniki przeżyją mimo krwawienia i może dojść do zapłodnienia? Chyba chcę fasolkę....

a temp mierzylas prawidlowo? tzn rano zaraz po przebudzeniu, zanim wstalas z lozka? wg mnie ciaza jest wykluczona, co najwyzej dni plodne w tym czasie ale to krwawienie? jakby z odstawienia , zalezy co masz na mysli piszac krwawienie? takie obfite jak w czasie okresu czy tylko lekkie plamienie? stawialabym wlasnie na to ze to krwawienie z odstawienia jezeli potrwa dluzej niz 4-5 dni jezeli to jedno-dniowe to moze byc na owulacje-zdarza sie czasami pozostaje czekac