Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goraczkowi

Gorączka 39,5 st przy wyżynaniu piątek. Czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość goraczkowi

ide z synkiem do lekarza, ale tak sobei wgdybam, bo generalnei choroba nei wiem skad sie mogla wziac,, katar ma taki jakby chwilami ale mocno, zaraz nie ma wcale. No i ta goraczka :( Synek ma 21 m-cy i tak pomyslalam ze moze to te piątki ida... Czy taka temperatura mozliwa jest przy ząbkowaniu?

Gość goraczkowi
no tak wlasnie robie. Podaje mu Nurofen itd. Ile bym dala zeby to od zebow bylo, dopiero popoludniu jestesmy umowieni do lekarza i sie martwie :( Córa bedzie miala urodziny w niedziele, pozniej swieta... mielismy wyjechac do rodziny, mialo byc super fajnie. Zadnych chorób teraz nei bylo az tu wczoraj wieczorem sprawdzam synka a on taka wysoka temp :( Oby ząbki...

Gość ciocia aleksa
jesli nie kaszle, nie ma kataru to beda zabki, ale lekarz dla pewnosci niech oslucha, a jak jest dzisiaj ma goraczke?

Gość goraczkowi
Kaszel ma taki jakby odkaszliwal katar sciekajacy i to nei non sto tylko co jakis dlugi czas. Znajomej syn np przy zabkowaniu mial katar taki ze wlasnei az kaszlal, wiec to i tak moze byc na zabki. Wczoraj wieczorem zbilismy goraczke na noc i rano obudzil sie z taka sam a wlasciwie 39,6

Gość goraczkowi
cale szczescie ze cvhociaz tak sie zbieglo, ze mam z kim córe zostawic, bo isc z nimi do przychodni to ryzyko :( jeszcze ona tam by cos zalapala, bo lubi sie bawic w przychodni z dziecmi przy stoliku, mlodego w wozek wyjatkowo wloze i bedzie siedzial. W tych czasach z tymi grypami to nie wiadomo

mi lekarz mówił że przy wyżynaniu się ząbków nie ma aż takiej wysokiej temp radzę ci iść z dzieckiem do lekarza

Gość mamis
ja rowniez wiem od swojej lekarki ze przy zebach nie ma az takiej goraczki wysokiej a na pewno nie tak dlugo, przy zebach moze byc jedynie ok 37 stopni troche wyzsza ale nie az tak wysoka, moj syn mial tez taka sytuacje wysoka goraczke nie wiadomo od czego okazlao sie ze to jakies zakazenie bakteryjne i dostal antybiotyk a objawow tez prawie nie mial, najlepiej moze zrobic badanie krwi i bedzie wiadomo czy to bakteryjne zakazenie jakies

Gość gość
A ja wiem z doświadczenia, że 39.9 przy zachowaniu jest możliwe. Oboje moich dzieci miało takie temperatury przy trojkach I płatkach.