Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam ja sie

2 miesiące bez seksu........

Polecane posty

Gość gitarra
widzę, że koncepcja szlabanu na zad burzy krew męskiej częsci bywalców kafe :D aż odbiera im zdolność konstruktywnej dyskusji i logicznego myslenia haha

Gość pytam ja sie
wychodziłam bo ufałam i kocham.......... a ze stało sie jak sie stało...to zaufanie się nadszarpneło......... i stad moje rozterki .....a gdybanie dotyczy czy zdradził...... a rozterka dotyczy blokady łóżkowej..... nierozumiesz -------------niepisz!!!!!!!!!!!

Wychodzi na to ,ze to ulubiona koncepcja kobiet,które nie potrafią logicznie myśleć ale za to potrafią dać sobie prawo posądzenia o ten brak facetów:D:D:D:D:D

Poza tym każda żona mylnie uważa,że jej dupa i szlaban są jedyne :D:D:D:D:D:D:D:D

Skoro były jakies oznaki tego, że nie jest szczery, to niech to wyjasni. jedyne oznaki to jej wyobraznia :)

pytam ja sie - facet po gimnazjum ci przypomina o NAJMĄDRZEJSZA ,że nie z czasownikami piszemy osobno :D:D:D:D

nierozumiesz -------------niepisz!!!!!!!!!!!" masz rację :) nie pisz :D

regres, nie wiesz chyba nic o intuicji kobiety' mówisz o tym , na czym 99 % kobiet opiera swoje fakty dnia codziennego ? :p

Gość jak sie teraz zachowuje
buhahaha, jakbny to faceci przyznawali sie do zdrad:-D Autorka napisala ze facet ja OKLAMAL wiec nie robcie z niego takiego swietlistego w imie wspolnlosci plemnikow bo to was dobrze nie swiadczy jesli popieracie klamstwo i zawsze znajdziecie wytlumaczenie dla faceta :o

Gość jak sie teraz zachowuje
buhahaha, jakbny to faceci przyznawali sie do zdrad:-D Autorka napisala ze facet ja OKLAMAL wiec nie robcie z niego takiego swietlistego w imie wspolnlosci plemnikow bo to was dobrze nie swiadczy jesli popieracie klamstwo i zawsze znajdziecie wytlumaczenie dla faceta :o

Gość garcowaa
A jaki interes miałaby ta baba zeby kłamać ??

Gość bmp
Droga Autorko, lepiej szybko zacznijcie coś z tym robić, nie wiem, może potrzebujecie pomocy psychologa/seksuologa albo naprawdę szczerej rozmowy, bo jesteście na najlepszej drodze do zakończenia tego związku. Ty sama jak widać nie możesz sobie poradzić z brakiem zaufania, on, jeśli jest niewinny, z twoimi podejrzeniami.

Gość pytam ja sie
garcowaa --taki ze myślała może ze jak on taki fajny i dobrze sie rozumieją to on mnie zostawi dla niej.... a jak sie okazało ze nie bedzie jak myslała to chciała zrobic wszytsko bym go zostawiła (sama jest z 3 dzieci i jest zarówno rozwódką jak i wdową, a ma 27 lat zaledwie).....

Gość pytam ja sie
regres ---oznaki ---wyobraznia??? nie!!! konatkty telefoniczne ---ok 200razy w miesiacu.. i jak on powiedział --spotkali sie moze ze 4 razy u niej w pracy ma kawie i rozmowie.....

mówisz o tym , na czym 99 % kobiet opiera swoje fakty dnia codziennego ? Nie wiem z jakimi kobietami Ty masz na codzień do czynienia, ale chyba niezbyt mądrymi, skoro taki obraz kobiet zrodził się w Twojej głowie. Bywanie na kafeterii, nawet i 24 h na dobę nie czyni z byle facecika wielkiego znawcy kobiet!! ;)

Gość zboczekna102
do autorki; A co to za roznica czy wlozyl jej swojego kutasa czy nie? Gdybys chciala sie przespac z innym facetem, to domniemam ze nie musial by byc prawiczkiem. Woda i mydlo, ktorego nadal jest za male zuzycie w Polsce oczysci jego przyrodzenie z wszelkich "grzechow". Nie przesadzajcie znow z ta zdrada, moralnoscia. W kazdym z nas drzemie zwierz a ze czasem wymknie sie spod kontroli, no coz, zycie. Wazne byscie sie na codzien rozumieli a ze ktos czasem gdzies wypusci zwierza, to mu wyjdzie tylko na zdrowie. Napij sie winka, zrob mila atmosfere, wlacz muzyke i zgwalc tego lobuza tak, zeby tobie bylo przyjemnie, jak samiec. Opowiedz nam jak bylo

Gość zboczekna102
aaa zapomnialem, nasiusiaj lobuzowi do buzi,püoniz go troche, to powinno dodac ci wartosci samej siebie a i jemu bedzie sie napewno niezle podobac!!!

Gość pytam ja sie
zboczekna 102 idz do siebie ..dobrze??

Gość A ja przebije wszystkich
Ja jestem facetem i rozumiem twoja postawe.Jak by twoj galgan myslal o twoich uczuciach to sam by chcial ta sprawe wprost wyklarowac po mesku z kwiatami przysiega uklekniecie na kolank itpo.A tak to picza liczy az samo sie rozejdize sprawa DUPEK

Gość nananananananananaaa
a jak facet nie jest niczemu winien ? a chuj tam niech klęka i błaga co nie :D

Gość A ja przebije wszystkich
Przeciez on nawet sprawy nie wyjasnil tylko mowil ze nie zdradzil ... kurde no strasznei dluga odpowiedz.... pizda nie chlop .Swoja droga co to za typ zeby 2 miesiace zyc bez bez zapachu kobiecego boczku... jakis lamus jak on teraz tak udawadnia co bedize w przyszlosci ?:(

Gość pytam ja sie
no własnie niebłaga i nieprzeprasza z kwiatami bo jak twierdzi nie zdradził mnie.. tylko z nia rozmawiała i to bardzooo duzo i dobrze mu sie gadało bo jak powiedział on jej mógł powiedziec wszystko a ona go tylko słuchała, nieosadzała i tyle..a widocznie ona sobie wyobrazała duzo... tylkodlaczego kłamał?? bo bał sie mojej reakcji?? to normalne ze bym sie wkurzyla i to bardzo, a tak moze myslal ze moze sie włgole niedowiem o tejznajomosci?? (bo jak pisalam byl w delegacji 300km od domu)... tylko czy niedoszło do nieczego wiecej tego nie wiem.. ale wyobraznia działa.... a najlepsze ze w momentach kiedy wracał do domu układało nam sie super dobrze w łóżku , jakbysmy nadrabiali ten czas gdy go niebylo....ale jak dowiedziałam sie ze moze on mnie zdradził to poczulam sie jak szmata :(... wiem ze dziwne to wszystko, ale ja tak czuje.. on o tym wszytskim wie..powiedział ze juz wiem wszystko i zebysmy niewracali do tego skoro doszlismy do wniosku ze chcemy bys dalej razem (maiał składac pozew o rozwód).... ciezko mi...

Gość pytam ja sie
*miałam składać