Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem czy

Facet idealny??

Polecane posty

Gość sama nie wiem czy

moj facet cokolwiek by złego w moim mniemaniu nie zrobił zawsze uważa ze nic złego nie zrobił powiem wam ze ja juz mam tego dosyc od zwykłych rzeczy - jak np zrobi jajecznice i przesoli - powiem tylko - kochanie chyba za duzo soli - on sie obruszy i powie ze nie uwaza aby dodał za duzo soli, zaloze sukienke - (zaznaczam ze taktu to mu brak) mowi ale beznadziejna sukienka, wygladasz strasznie - wtedy jest mi przykro i leją mi sie łzy to on mowi ze nie uwaza aby postąpił xle bo wyraził swoje zdanie i tak za kazdym razem - nigdy nie jest jego wina - nigdy ! nigdy sie nie myli! nigdy nie robi niczego źle! mowie spytajmy o droge - nie spyta z dumy a gdy krążymy 3 godziny twierdzi ze to nie jego wina ze tak kiepsko oznakowano drogi, iobrazi moija matkę - tez uwaza ze to nic złego z jego strony bo wyraza swoje zdanie wytrzymałybyscie cos takiego? co robic?

Ja czegoś takiego bym nie wytrzymała! Ile z nim jesteś?

oooo tak, nienawidzę tego :P zawsze jak zrobi mi przykrość to to ja jestem przewrażliwiona, jak coś źle powie to potem twierdzi, że tak wcale nie mówił i wiele wiele innych, tak że zaczynam czuć się jak wariatka. a co najgorsze on chyba sam wierzy w to wszystko :P

Gość ula inaczej ula gula
nie wytrzymałabym tego :) wszystko on dobrze a ty to zawsze ta winna:P nie rób z siebie męczennicy poza tym jest chamem bo obraża bliskich ci ludzi i nie widzi błędu. co bedzie dalej? wytrzymasz z nim cale zycie? jesli nie to po co ciągnąć to. zerwij i koniec ja tak zroiblam i byla to decyzja z dnia na dzien. nie żałuje bo wstyd mi bylo za niego

oooo tak, nienawidzę tego :P zawsze jak zrobi mi przykrość to to ja jestem przewrażliwiona, jak coś źle powie to potem twierdzi, że tak wcale nie mówił i wiele wiele innych, tak że zaczynam czuć się jak wariatka. a co najgorsze on chyba sam wierzy w to wszystko :P

Tak generalnie, to się nie dziwię, że Cię wkurza zwalanie wszystkiego na Ciebie, ale... Ty serio ryczysz, bo Ci facet powiedział, że masz brzydką sukienkę? Oo

ten typ tak ma.Nic mu nie pomoze.Albo sie go akceptuje i po prostu olewa co delikwent gada albo szuka sie faceta idealnego.......idealnego dla Ciebie oczywiscie.Bo kazda z nas widzi inaczej swojego wymarzonego mezczyzne.