Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irek 28 Opoczno

Dlaczego nie mam dziewczyny?

Polecane posty

Gość Irek 28 Opoczno

Nie wiem dlaczego dziewczyny nie interesują się mną. Tak bardzo chciałbym kogoś mieć, kochać i być kochanym. Może dlatego że nie mam pracy? Ale kiedyś trochę pracowałem i też nie miałem.

Gość Ewellinka
może dlatego, ż tylko TROCHĘ pracowałeś...

Gość Irek 28 Opoczno
Nawet tu mnie ignorujecie?

Gość This is it
TAK

Gość Ewellinka
znajdź pracę, dowartościuj się a miłość sama "przyjdzie":)

Chcesz odpowiedzi na swoje pytanie, to musisz przedstawić całą sytuację i swój profil osobowościowo-fizjonomiczny. Inaczej nic nam nie wiadomo i nikt ci nic ciekawego nie poradzi.

Gość This is it
Masz dopiero 20 lat

Gość This is it
Trzeba czasem spuścić nadmiar spermy

Gość kurczeniewiemm
bo to Ty powinieneś zabiegać o dziewczynę a nie czekać na nią że podejdzie...

Gość This is it
Jak dziewczynie sie podoba facet to sama podejdzie

Gość Irek 28 Opoczno
Wczoraj pierwszy raz miałem małe doświadczenie od swojej koleżanki. Całowaliśmy się, rozpiąłem jej spodnie i zacząłem ją masturbować i co jakiś czas rozluźniać jej odbyt. Nawet nie wiecie jaka była moja radość gdy poczułem że palcem w jej pupce znajduję kupę. Co jakiś czas wyjmowałem palca żebym znów rozluźniać jej odbyt. Pomyślałem żeby polizać palca, ale nie chciałem żeby dziwnie na mnie patrzyła i żebym się przypadkiem nie speszył za bardzo. Coraz bardziej grzebałem w jej tyłku rozgrzebując kupkę do której głębiej docierałem. Po trochu wsadzałem i wyciągałem brudnego palca czując że kupka w małych kawałkach ląduje przy jej odbycie. Dotknąłem jej twarzy nieźle śmierdzącą ręką i całowałem ją namiętnie. Ona wiedziała że ma brudny tyłek i ja mam brudną rękę, ale nic nie mówiła bo opowiadałem jej o moich skrytych fantazjach i nie widziała w tym nic złego, choć rzeczywiście oczywiście trochę się krępowała. Potem prosiłem ją żeby położyła tyłek na mojej twarzy(69) a ja wszystko wyliżę. Nie chciała się zgodzić. Koniec końców jak leżała na boku to wcisnąłem głowę w jej pupę, liżąc ją i wąchając, a ona mogła zająć się moim penisem. Ostatecznie spuściłem się jej na piersi, mając cały czas głowę przy jej odbycie. Coś niesamowitego jak na pierwszy poważniejszy raz, aczkolwiek dziwne wrażenie i czuję że trzeba się do tego przyzwyczaić żeby stało to się przyjemniejsze. Teraz po prostu ciągnie mnie do tego lekkie podniecenie i większa ciekawość. Chciałbym żeby jednak ciekawość zastąpiona była doświadczeniem, a podniecenie lekkie, wielkim orgazmem. PS. Tak miała śmierdzącą kupkę że do dziś po porządnym kilku krotnym szorowaniu palca - jeszcze śmierdzi

Gość Taki jeden co nie lubi debili
Tak bardzo chciałbym kogoś mieć, kochać i być kochanym. No i wlasnie dlatego nie masz dziewczyny, bo potrzebujesz jej jak swinia gowna. Jestes desperatem.

Gość Taki jeden co nie lubi debili
Tak bardzo chciałbym kogoś mieć, kochać i być kochanym. No i wlasnie dlatego nie masz dziewczyny, bo potrzebujesz jej jak swinia gowna. Jestes desperatem.

Gość This is it
Trzeba spokojnie czekać na to co się wydarzy Nasze życie jest z góry ustalone i co ma byc to bedzie

Gość ale podszyw niesmaczny

Gość kurczeniewiemm
no nie wiem, ja mam kolegę który nie powiem nawt mi się podoba, ale nie mam zamiaru za nim biegać. Więc jak on sie nie postara to jego strata. Ja mu daję szansę ale bez przesady. Nie trochę wykaże się walecznością. Ale jak będzie taki bierny jak większość facetów to znowu go ktoś ubiegnie :)

Gość This is it
A on jest prawikiem ?

Gość kurczeniewiemm
mnie się pytasz?? Nie mam pojęcia, nie rozmawiam z nim o takich rzeczach

Gość This is it
Obejmij go

przepraszam bardzo koledzy , sugerujecie tu chłopakowi,że jak się ma dziewczyny gdzies to sama się napatoczy ? dziwne rady moim zdaniem..

Gość This is it
normalne bedzie co ma byc

No i kolejna strona podszywających się prawików. Kurczę...gdzie wyście byli, jak was nie było