KajkaaaK 0 Napisano Grudzień 16, 2009 Witam.Mam takie pytanie pod koniec pazdziernika odstawilam tabletki antykoncepcyjne.Na poczatku listopada dostalam jak zawykle miesiaczki,natomiast teraz w grudniu spoznia sie juz tydzien.Wykluczam ciaze gdyz po ostatniej miesiaczce jak wspolzylam nie mialam dni plodnych.Czy odstawienie tabletek moga rozregulowac miesiaczke?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anisia_23 0 Napisano Grudzień 16, 2009 WITAJ właśnie mam zapisane tabletki anty na uregulowanie miesiączki,,, a nie maiałam od lutego do listopada i właśnie tak czekałam , bo może dostanę,,,a tu nic,,, byłam zmuszona iść do ginekologa ,który zapisał mi właśnie anty na regulacje ,,, w ciągu dwóch miesięcy miałm cztery rodzaje tabletek,,, na szczęscie miesiączka wystąpiła po odstawieniu,ale teraz nie wiadomo czy w przyszłym miesiąću wystąpi?! wcześniej miałam przypadek ,że nie wystąpiła ! więć dobrze radzę idz do lekarza jak najprędzej ,,,, bo w przyszłośći będzie mieć to zły wpływ na zajśćie w ciążę,,,JA WŁAŚNIE MAM TAKIE PROBLEMY ,a nie wiadomo ile potrwa leczenie. POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anisia_23 0 Napisano Grudzień 16, 2009 WITAJ właśnie mam zapisane tabletki anty na uregulowanie miesiączki,,, a nie maiałam od lutego do listopada i właśnie tak czekałam , bo może dostanę,,,a tu nic,,, byłam zmuszona iść do ginekologa ,który zapisał mi właśnie anty na regulacje ,,, w ciągu dwóch miesięcy miałm cztery rodzaje tabletek,,, na szczęscie miesiączka wystąpiła po odstawieniu,ale teraz nie wiadomo czy w przyszłym miesiąću wystąpi?! wcześniej miałam przypadek ,że nie wystąpiła ! więć dobrze radzę idz do lekarza jak najprędzej ,,,, bo w przyszłośći będzie mieć to zły wpływ na zajśćie w ciążę,,,JA WŁAŚNIE MAM TAKIE PROBLEMY ,a nie wiadomo ile potrwa leczenie. POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samasobie 0 Napisano Grudzień 16, 2009 po odstawieniu tabletek okres może się trochę rozregulować ale nie musi. miałaś właściwie tylko jedno krwawienie, to z odstawienia. skąd wiesz kiedy wypadają Ci dni płodne skoro nawet nie masz uregulowanego cyklu? trochę ryzykowne, byłaś chociaż zabezpieczona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KajkaaaK 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Dni płodne nie wystepuja dzien po miesiaczce.Nigdy nie liczylam sobie dlugosci cykli wiec ostatnio policzylam sobie na 28,30 i 31.Ale bylam zabezpieczona i od teraz chcialam sobie zaczac liczyc sobie dlugosci cykli.Bo zazwyczaj moje miesiaczki byly regularne ale nie przywiazywałam wagi do dlugosci cykli.Dzieki za odpowiedzi dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KajkaaaK 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Dni płodne nie wystepuja dzien po miesiaczce.Nigdy nie liczylam sobie dlugosci cykli wiec ostatnio policzylam sobie na 28,30 i 31.Ale bylam zabezpieczona i od teraz chcialam sobie zaczac liczyc sobie dlugosci cykli.Bo zazwyczaj moje miesiaczki byly regularne ale nie przywiazywałam wagi do dlugosci cykli.Dzieki za odpowiedzi dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Grudzień 17, 2009 "Dni płodne nie wystepuja dzien po miesiaczce." skąd mozesz wiedziec kiedy występują skoro nie wiesz jaką masz długośc cyklu?... "Nigdy nie liczylam sobie dlugosci cykli wiec ostatnio policzylam sobie na 28,30 i 31." dni płodnych się nei wylicza, a się je wyznacza. jak amsz cykl krótki, to owulację mozesz miec już podczas okresu. a jak masz długi, np ok. 40 dni (co się zdarza) to owulację miałabyś ok. 26 dnia cylu, czyli w momencie kiedy przeliczajac cykl byłabys na kilka dni przed okresem :D a jak miałaś ten cykl bezowulacyjny - to wiesz co będzie w następnym? :) póki co zabezpieczaj sie dodatkowo prezerwatywami i obserwuj organizm. to kiedy masz dni płodne a kiedy nie bedziesz mogła sobie pookreślać po chociaż kilku cyklach obserwowanych a nie tak o z palca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach