Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieciekawa sprawa

Telefony, telefony...

Polecane posty

Gość nieciekawa sprawa

Drogie Panie, dobrze Wam radzę - nie sprawdzajcie telefonów swoich partnerów/narzeczonych/mężów, bo na pewno bardzo się rozczarujecie. Każdy facet flirtuje w smsach z innymi kobietami i umawia się z innymi na spotkania (np. z nowo poznaną koleżanką na basen - tak jak mój:/).

Gość nieciekawa sprawa
Nikt nie zaprzeczy?

Gość karo17
bzdura. ja usuwam takie smsy dla niepoznaki zostawiam tylko niewinne

Gość i uważasz to za normalne

Gość karo17
co normalne ? usuwanie czy niesprawdzanie?

to nie było do Ciebie:) a i tak wiadomo, że każdy robi tak jak Ty. Jeśli ma chociaż trochę oleju w głowie

Gość nieciekawa sprawa
Mój jak do tej pory raczej nie usuwał, bo uważaliśmy nasze telefony za naszą prywatność, do której oboje mamy prawo i tej prywatności mieliśmy nie naruszać. Tylko ostatnio coś mnie podkusiło, sprawdziłam, no i szczęka mi opadła... Już więcej tego nie zrobię, wolę nie wiedzieć. Dodam tylko, że jestem w związku na odległość, co raczej działa na moją niekorzyść...

I co i tak to zostawisz? Dlaczego sam Ci nie powiedział, że idzie na basen z jakąś laską?

Gość This is it
To masz pecha. To że Twój jest taki bo sobie takiego wybrałaś nie znaczy że inni są tacy sami

Gość nieciekawa sprawa
Nie chcę tego tematu poruszać przez telefon. Zaraz po tym jak sprawdziłam mu telefon wyszedł do pracy a ja w ten sam dzień jechałam do domu. Chcę żeby patrzył mi w oczy jak będzie się tłumaczył.

This is it To masz pecha. To że Twój jest taki bo sobie takiego wybrałaś nie znaczy że inni są tacy sami Wszyscy są tacy sami. Ludzie, generalnie, nie tylko faceci.

Gość nieciekawa sprawa
Nie no wybacz, ale ja się nie umawiam z nowo poznanymi facetami. Z kolegami, których znam już dość długo i dobrze - owszem.

Gość nieciekawa sprawa
Różni się tym, że moi koledzy traktują mnie jak kumpla. Ja ich zresztą też. A taka cizia zobaczy, że facet się nią interesuje skoro się z nią umawia, może nawet nie wiedząc, że on ma dziewczynę i nieszczęście gotowe. Nie mówię tu od razu o zdradzie, ale jak się taka zakocha to pozamiatane.

Gość tak mi sie wydaje
A swoją drogą niektóre baby też są straszne. Nie liczą się z tym, że facet ma kogoś i brną w taką znajomość dalej, mylnie odczytując znaki od mężczyzny, dla którego to może być tylko nowa znajomość, nie znacząca wiele... Ogólnie to ludzie są powaleni, lepiej być singlem ;P

Gość bdsa
wlasnie mojemu wszystko sprawdzilam:PPP bardziej z ciekawosci czy jego ex nic nowego nie pisala:P wszystkie rzeczy w usunietych- tylko jej wiadomosci i to z cyklu "czemu sie do mnie nie odzywasz" itd:P moj jest niewinny, moge spac spokojnie:P

Gość nieciekawa sprawa
No to Ci zazdroszczę... Ja idę się położyć - a czy zasnę...? Dobranoc

Gość bdsa
zasniesz. nie ma co marnowac snu przez faceta

Gość This is it
Jak sobie takich babiarzy wybieracie to wasz problem