Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialam podbniee

co sadzicie o tych kozaczkach warto??

Polecane posty

Gość podnoszeeee
halo

Gość podnoszeeee
zastanawiam sie nad nimi na sylwestra poradzcie chcialabym sie ubrac w dlugi czarny kardigan na guziczki legginsy plus te buciki... tylko boje suie ze mi przemokna wybieram sie do pragi sylwester na swiezym powietrzu..

Oglądałam ostatnio różowe i zastanawiam się nad nimi poważnie :) Lepsze to niż podróbki emu ;) Na spacery z psem czy ogólnie zimowe spacery byłyby idealne. możliwe, że je zakupię ...

Widzialam na nogach u kolezanki i odwidziały mi sie kompletnie. W realu po kilku dniach chodzenia w nich wygldaja zdecydowanie mniej korzystnie!

mi osobiscie takie buty sie nie podobaja. Nie chodzi o fason,tylko o to,ze po jakims czasie one sie strasznie rozklapiaja i wyglada to tak,jakby sie mialo na nogach stare,znoszone ciapki domowe. Nie daj boze jak ktos jeszcze ma platfusa,albo noga mu ucieka do zewnatrz lub do wewnatrz,to juz w ogole tragedia.

nie rob z siebie wiesniary!!! na narty w gory moze i dobre ale po miescie na co dzien kup sobie tylko klasyczne skórzane na obcasie najlepiej do kolan!!!

Gość Andzia_1994
Kolorek fajny ale co do fasonu. hmm.. zalezy od gustu ale sa modne.. jezeli takie Ci sie podobaja to nie patrz na zdanie innych ;))