Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muskala

dziewczyny przyznajcie sie

Polecane posty

Gość muskala

ile z Was jest tak naprawde z facetem nie tylko dlatego, ze go kocha, ale tez dlatego, ze koles jest zaradny i bedzie z nim Wam z zyciu latwiej? pytam serio, nikogo nie potepiam jestem tylko ciekawa czy ktoras z Was brala to jako czynnik decyzujacy w zwiazku? to net, jestesmy anonimowe wiec piszcie:)

Gość fasola1
wybierając kochasz to emocje zaradność to co innego..jak wybierasz faceta bo jest zaradnym to juz wyrachowanie

Gość natasza srasza masza
No to przeciez normalne i naturalne miłoscia dzieci nie wykarmisz :) kazda z nas tak naprawde szukajac faceta patzry tez na to czy jest zaradny :) Ja swojego faceta kocham na zabój :) i on jest zaradny :) Moj poprzedni facet tez byl w sumie zaradny ale straszny cwaniak i ogolnie wiele bylo rzeczy takich ktore decydowaly ze wiedzialam ze z nim reszty zycia bym nie chciala spedzic :) moze tez z tego jego cwaniactwa bo kombinator taki ze szok jak mial prace to tylko kombinowal jak to zrobic zeby sie nie narobic i egoista.:)

Gość natasza srasza masza
Ale dokladnie tak jak mówi Madusia jak sie zakochujesz to na to nie patrzysz dopiero pozniej wylaza rozne rzeczy, tak jak u mnie z poprzednim facetem zakochalam sie w super facecie po jakims czasie wyszlo szydlo z worka

Gość muskala
ale mi nie chodzi o samo zakochanie:) chodzi mi o sytuacje, gdy juz nie ma takich wielkic emocji, ale rodzi sie mysl, ze lepiej z nim byc bo koles da sobie rade w zyciu i zadba o mnie. chodzi mi o cos takiego a nie o szukanie zaradnego chlopaka:)

ja :o niestety jestem jedynaczką więc wiem że sama w życiu nie dam rady :o ale jak znajdzie się lepszy to zamienię :) bo uczucia już dawno się wypaliły...

Gość kjikjiouytrd37
ja szukam takiego faceta ,bo milosci i bezradnych mam juz dosc chce miec stabilnosc finansowa bo czuje sie wtedy bezpieczna ja i mije dzieci a jak sie czuje bezpieczenstwo w takiej formie równiez to jest wdziecznosc i docenianie tej drugiej połowy i tu rodzi sie miłosc moze inna bardziej chlodna ,ale bardzo dorjzała

Gość nananananananananaaa
kupetka -------- z takim podejściem powinnaś zmienić nick na KUWETKA :o

Gość muskala
wlasnie w takiej sytacji jest moja znajoma. ze swoim facetem jest 4 lata. teraz z jej strony to juz sie wypala, z jego strony to nadal plomienne uczucie. i ona mowi, ze odeszlaby od niego, ale wie, ze przy nim bedzie miala zupelnie spokojne i stabilne zycie i niczego jej nie zabraknie. a ja nie wiem, co jej doradzic, nigdy nie bylam w takiej sytuacji ale chyba troche ja rozumiem..

Gość fasola1
w zyciu ważne jest by umie zapewnić stabilizacje kobiecie..a facet to powinien umiec zrobić..wiec lepiej byc z takim co jest zaradny niz nie chyba to oczywiste

Gość fasola1
ja tez tak mam jak twoja kumpela z jednej strony pieniądze i stabilizacja z drugiej chyba wieksze uczucia i bycie razem..i wybrać nie umiem

Gość i na różowo
jestem z mezem bo dobrze zarabia...wszyscy wczesniejsy tez byli debilami z małymi zarobkami wiec w ostatecznosci chociaz kasa jakas jest

Gość fasola1
kurcze jak ta kasa w zyciu wygrywa..prawda ?

Gość muskala
wlasnie jak obserwuje otoczenie widze wiele takich przypadkow. mowiac zupelnie szczerze, sama mam fantastycznego faceta i nie zamienilabym go na zadnego innego, ale pozatym, ze jest najwiekszym dzentelmenem jakiego w zyciu spotkalam, duze znaczenie ma tez dla mnie to w jaki sposob radzi sobie w zyciu. i wiem, ze jesli mnie powinie sie noga to moge liczyc na to, ze on nie pozwoli nam zginac. to wazne

Gość muskala
wlasnie jak obserwuje otoczenie widze wiele takich przypadkow. mowiac zupelnie szczerze, sama mam fantastycznego faceta i nie zamienilabym go na zadnego innego, ale pozatym, ze jest najwiekszym dzentelmenem jakiego w zyciu spotkalam, duze znaczenie ma tez dla mnie to w jaki sposob radzi sobie w zyciu. i wiem, ze jesli mnie powinie sie noga to moge liczyc na to, ze on nie pozwoli nam zginac. to wazne

Gość muskala

Gość muskala
przepraszam,przz lagi na kafe ten sam post poszedl 3 razy:)

Gość alkaxyz
co to znaczy ze noga mu sie nie powinie

Gość muskala
o ile mi sie noga nie powinie nie jemu:)

Gość alkaxyz
rozwin to powiedzenie poprosze

Gość muskala
tak sie mowi, gdy ktos rozpoczyna nowe przedsiewziecie i cos mu nie wychodzi:) w moim przypadku otworzylam nowy biznes i jesli nie wypali to wiem, ze i tak nie zgine bo on nas utrzyma

Rozstałam się z byłym ponieważ wiedziałam, że to ja będę musiała mu w życiu torować drogę. Natomiast mój mąż zawsze jest dla mnie podporą i za to go najbardziej kocham, ale coś w tym jest. Gdyby był takim nieudacznikiem jak mój poprzedni to pewnie bym się musiała mocno zastanowić. Naszczęście nie było takiej potrzeby :)

Gość testerka3
Hej Mam ogromną prośbę:) Jeżeli możesz mi pomóc to proszę wejdź na ten adres i się tylko zarejestruj. Nie musisz nawet podawać swoich prawdziwych danych jeżeli nie chcesz:) Tam wpisujesz tylko imię i nazwisko nic więcej. Zbieram punkty na nagrodę dla moich dzieci a mam ich troje i ciężko jest z kasą:( http://uwolnijmikolaja.pl/konkurs/5201 Będę ci bardzo wdzięczna i moje pociechy również:) Dziękuję za głosy Kinia Zajmie ci to tylko 15 sekund

Gość ja sama jestem
na tyle zaradna, że mój facet nie musi być :) więc pozostaje mi tylko kierować się uczuciem :)