Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bakarat

PYTANIE DO DZIEWCZYN!!!

Polecane posty

Gość Bakarat

Hej dziewczyny mam takie pytanie: czy trzymacie jeszcze ze sobą swoje misie z dzieciństwa czy też je powyrzucałyście??? Chodzi mi o takie pluszaki. A jeśli ich nie wyrzuciłyście to co z nimi robicie???

Gość who dares wins
mam kilka pluszowych łosi, bo je kolekcjonuję, więc mają swoją półkę i na niej siedzą, resztę miśków oddałam na oddział dziecięcy do szpitala.

Gość leyla_24
Ja mam w swoim pokoju na polce tylko 2 maskotki,ktore byly moimi ulubionymi i byly dla mnie z pewnych powodow wazne. Mam pluszowego hipopotamka,ktorego dostalam w podstawowce od pierwszej sympatii i mam starego misia,ktorego dala mi babcia ponoc po moich narodzinach,to byla moja pierwsza zabawka. Pozostale maskotki pochowalam do worka i schowalam na strychu. I slusznie,bo gdy moim braciom urodzily sie malenstwa to mialam ich czym zabawiac:)

Gość Bakarat
ja wczoraj swojemu misiowi główke ukręciłam. bawiłam się nim przed snem a on mi nagle splunął w oko

Gość a ja mam od
27 lat misia z ktorym spie:) a inne maskotki pochowane na strychu

Gość corneliacornelia
wyrzucilam wszystkie .. no moze ze 2 zostawilam i zawsze jak jakies dzieciaczki przyjezdzaja to sie bawic czym maja xd

Gość a mój misiu liże mi cipke