Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop prostytutkom

Kobiety mówią, że cenia sobie zaradność, a myślą tylko o kasie i furze

Polecane posty

Gość Stop prostytutkom

Pracowałem kiedyś na niezłym stanowisku. Niestety pewnego dnia zostałem dyscyplinarnie wylany. Musiałem zacząć robić jako zwykły fizol. Żona w moment mnie zostawiła. Obecnie musiałem sprzedać mieszkanie i dobry samochód, mieszkam z rodzicami, nie stać mnie na nic, odkładam na jakiegoś grata i wszystko się posypało. Była żona jest teraz z jakimś bogatym kochasiem, a mną żadna się nie interesuje. Kobiety to bardzo często zwykłe prostytutki, które myślą tylko jak tu wygodnie się ustawić. Chcecie kasy i luksów? To jazda do roboty! Same sobie na ten luksus zapracujcie, jak takie mądre jesteście

Gość nananananananananaaa
zona nie zostawila ciebie za to , ze zostales zdegradowany a za przekręt jaki zrobiles :D

Gość artemida2004
Potwierdzam-pletą bzdury o jakiejś zaradności i dbaniu i kobietę a tak naprawdę jest to zwykła kamuflowana prostytucja. jedyna różnica między dziwką a typową dziewczyną jest taka ,że prostytutka otwarcie przyznaje o co jej chodzi a nie kręci coś o zaradności życiowej .

Gość Stop prostytutkom
Nie zrobiłem żadnego przekrętu, tylko najpierw został zdegradowany, z powodu wkroczenia na moje stanowiska pupilka zarządu, więc zacząłem szukać nowej pracy, a starą, w której zrobili ze mnie szeregowego pracownika delikatnie olewać. Przeważył moment, jak pewnego dnia poszedłem na lewe zwolnienie, żeby iść na rozmowę o pracę do innej firmy

Sraty pierdaty Drodzy Panowie. Zarabiam znacznie więcej od mojego partnera i nie widzę w tym żadnego problemu. Nie jest żadnym leniem ani pasożytem, dba o mnie i moje potrzeby i właśnie to się liczy. Nie generalizjcie więc Kochani!

Gość stop kretynom takim jak
autor. idiota, idiota, ograniczony, sfrustrowany idiota. nie uogólniaj, to że tylko na takie baby zasługujesz, i tylko takie spotkałeś, jak twoja była żona, to nie znaczy że wszystkie takie są. współczuję rodzicom, braku umiejętności wychowania dziecka. :classic_cool:🖐️

Gość Stop prostytutkom
Artemida2004, a jak im napiszesz co o tym sądzisz, to cię zaraz będą mieć za nieudacznika i że mówienie o tym, że kobieta nie powinna kierować się wyłącznie pieniędzmi faceta to zwykły poprawność polityczna. Moja była żonka ma teraz jakiegoś nadzianego starucha i dalej się prostytuuje, tyle że już nie ze mną, tylko z innym

Gość lubię zimię i mróz na Święta
zdarzają się niestety sytuacje odwrotne, że to facet jest z kimś dla kasy

Dla wyjaśnienia. Mój partner pracuje i nie siedzi na moim garnuszku. Świetnie sobie sam radzi..a różnica w zarobkach jest dla mnie nieistotna.:-p

Gość Stop prostytutkom
No tak jestem kretynem, bo ciężko harowałem na rodzinę i gówno z tego mam i jak widać, wtedy też miałem. Teraz jako szeregowy robol, nie żaden fachowiec i specjalista mogę pomarzyć o kobiecie wykształconej , mającą klasę. Widzę jak to jest w tej branży. Robotnicy z dobą pensją mają lalunie, ale niezbyt wykształcone, nie garnąca się do pracy, a robotnicy z pensją niższą mają szare myszki, które sprzątają albo siedzą na kasach w marketach. Kobiety, które kiedyś widziały we mnie interesującego mężczyznę dzisiaj by na mnie nie splunęły

Gość Stop prostytutkom
No tak jestem kretynem, bo ciężko harowałem na rodzinę i gówno z tego mam i jak widać, wtedy też miałem. Teraz jako szeregowy robol, nie żaden fachowiec i specjalista mogę pomarzyć o kobiecie wykształconej , mającęj klasę. Widzę jak to jest w tej branży. Robotnicy z dobą pensją mają lalunie, ale niezbyt wykształcone, nie garnącę się do pracy, a robotnicy z pensją niższą mają szare myszki, które sprzątają albo siedzą na kasach w marketach. Kobiety, które kiedyś widziały we mnie interesującego mężczyznę dzisiaj by na mnie nie splunęły

Stop prostytutkom Może warto zatem poszerzać horyzonty, kwalifikacje i rozejrzeć się za lepszym zajęciem zamiast narzekać.:-)

Gość Stop prostytutkom
Jako osoba dyscyplinarnie wylana nie wrócę już do branży, w której pracowałem. Cały mój poważny sukces zawodowy był w jednej firmie, z której poleciałem dyscyplinarnie. Teraz to za przeproszeniem mogę rowy kopać, a dyplomy i kwalifikacyjne sobie wsadzić gdzieś

Przekwalifikuj się, zmień branżę. Wszystko da się zrobić. Trzeba tylko trochę chęci, bo jak widzę motywację już masz.

no jakaś tam jest:-) założyciel tematu pragnie kobiety z klasą i kasą jak mniemam:-D

nie wiem czy pragnie. jakby pragnął toby zrobił wszystko zeby taką zdobyć i nie jęczałby jak nastolatek. tym bardziej że kobeity Z KLASĄ rzadko leca na kasę. on po rpostu musi sobie ponarzekac że jego zona to zła kobieta była, że wszystkie kobiety tez są złe,a to prostytutki, a to szare myszki, a to na kasie w supermarkecie... ciekawe ze on jako robol uwaza ze klasę ma (bo tak wynika z teog co pisze), a kasjerce z supermarketu klasy odmawia.

Gość Stop prostytutkom
Jestem osobą wykształconą, która piastowała kierownicze stanowisko, niestety zostałem niżej zdegradowany, w związku z czym szukałem lepszej pracy, niestety żeby wymknąć się na rozmowę kwalifikacyjnej do innej firmy musiałem pokombinować. Niestety wszystko się wydało i poleciałem dyscyplinarnie. Teraz jestem zwykłym robolem i gówno mam. Nie mniej jednak nie uważam, żebym stał się człowiekiem mniej wartościowym. Szkoda, że kobiety inaczej uważają

Gość Stop prostytutkom
Jestem teraz zwykłym fizolem i kobiety zapewne tak mnie odbierają. Może mam na randkę przynieść dyplomy, świadectwa pracy, PIT-y, zaświadczenie o dawnych zarobkach i przekonywać kobietę, że kiedyś było inaczej?

Gość u mnie teraz jest minus 9
może to pokuta za jakąś wcześniej skrzywdzoną kobietę, którą zostawiłeś dla tej która ciebie zostawiła:P

Gość Stop prostytutkom
Bo pewnie jesteś kolejną, którą interesują głównie pieniądze, a utrata dobrej posady to dla Ciebie objaw niskiej, niewystarczającej zaradności

Nie. Wystarczy umówić się z kobietą, która dostrzeże wartości jakie w sobie nosisz nim zapyta się o zawartość portfela. Trochę zaprzeczasz sobie. Kobiety, które fizycznie pracują częstokroć tam trafiają z podobnych powodów do Twoich. Nim założyłam własną firmę, byłam jak to określasz "zwykłym robolem". Pracowałam jako handlowiec, dorabiałam na produkcji by zapewnić godziwe życie sobie i dziecku. Po rozwodzie było mi bardzo ciężko znaleźć jeszcze czas na naukę. Miałam jednak ogromną motywację i dałam radę...więc nie narzekaj i zrób wszystko by obecną sytuację zmienić skoro Ci tak ciąży!

Gość Stop prostytutkom
To wyżej było do 83. Nie zostawiłem nikogo dla żony. Związek z żoną to wręcz był mój jedyny "poważny" związek, dodatkowo nigdy nie zdradziłem. Zawsze byłem w tych kwestiach fair

"Jestem osobą wykształconą, która piastowała kierownicze stanowisko, niestety zostałem niżej zdegradowany, w związku z czym szukałem lepszej pracy, niestety żeby wymknąć się na rozmowę kwalifikacyjnej do innej firmy musiałem pokombinować. Niestety wszystko się wydało i poleciałem dyscyplinarnie." to już wiemy. jesli zwolnienie dyscyplinarne było neisłuszne tot rzeba było isć do Sądu Pracy. jesli było słuszne to cóż, sam jesteś sobie winien. "Teraz jestem zwykłym robolem i gówno mam. Nie mniej jednak nie uważam, żebym stał się człowiekiem mniej wartościowym. Szkoda, że kobiety inaczej uważają" nie stałes się mniej wartościowy, tylko wylazły z Ciebie głupie poglądy. tu je ładnie widać: "Robotnicy z dobą pensją mają lalunie, ale niezbyt wykształcone, nie garnąca się do pracy, a robotnicy z pensją niższą mają szare myszki, które sprzątają albo siedzą na kasach w marketach." jesli Ty jako "robol" domagasz się szacunku i uznania Twojej wartości to czemu z pogardą piszesz o dziewczynach sprzątajacych lub siedzacych na kasie w marketach?...

Gość Stop prostytutkom
Nna34, zapewne już na zawsze jestem skazany na bycie pracownikiem fizycznym. Mnie by nikt nawet do zwykłego biura już nie zatrudnił

"Jestem teraz zwykłym fizolem i kobiety zapewne tak mnie odbierają." ZAPEWNE Cię tak odbieraja? czyli nie wiesz tego, ale już sie uprzedziłes? :D