Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość aska DDD

Nagłe przerwanie brania tabletek anty...

Polecane posty

Gość aska DDD

od razu zaznaczam że nie traktuje tabletek jak cukierki. Biore je od 9 mies. teraz, w grudniu chciałam je odstawić ale ze nie wiem jak bede sie czyła po a 9 stycznia moam studniowke, postanowilam ze jeszcze ten jeden miesiaac wytrzymamam. Wczoraj wiziełam 6 tabletke z nowego opakowania, od 3 dni czuje sie tragicznie. Bóle brzucha a od nich jeszcze gorsze bole głowy nie daja mi juz zyc. Uwazam co jem, jem teraz minimalnie i same delitakne zeczy a mimo to wciaz mam mdłosi, wstaje rano i czuje ze dzis tez bede zwracac. Przez caly okes jakos to wytrzymywałam ale od kilku dni nie daje juz rady. Z poczatku myslalam ze to nie przez tabletki, poorobilam wszystkie badania i teraz wiem ze innego powodu nie ma. NIe chce brac dzis kolejnej tablety. Wiem że powinnam docignąć do konca opakowania ale czarno to widze. Niedawno skonczyl mi sie okres a tu pewnie po odstawieniu wystapii kolejny. Wole te bole niz to co mam teraz. Jak myślicie, co mam zrobić ? Z moim Gin moglabym sie zobaczyc dopiero po swietach. :/ Jakie moga byc skutki tak naglego odstawinia ? Z góry dzieki za odp

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować