Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka kokietka

Jak się podobać mężczyzną? Co zrobić aby się mną interesowali?

Polecane posty

Gość Malutka kokietka

Mam już 17 lat i nie wiem jk się podobać mężczyzną. Nigdy z rzadnym nie byłam i nie wiem z kąt się można nauczyć sztuki kokietowania. Może jest jakaś fachowa literatura na ten temat? Byleby nie za długa bo czasu nie mam czytać a potrzebuję porady na szypko. Z góry dziękuję :)

Gość ryrtyrtyrtyrty
Mężczyźni to odnoga samego szatana! strzeż się ich dziecko !

Gość wez ty dziecko koło
najpierw siegnij po slownik ortograficzny. potem samo jakos pojdzie 🖐️:O

mężczyznOM, do cholery nauczcie sie odmiany rzeczowników wreszcie to jest w piątej klasie, jełopy!!! Żadnym SKąd szyBko wymiękam, czy ja jestem w trzecim świecie, gdzie panuje powszechny analfabetyzm???!!!???

Gość ewa nie podniecaj sie bo to
PROWOKACJA 😴

Gość zwariowalas
ewka melisy sobie zaparz:O

Gość Maskopalollelele
Za naukę się weź gówniaro w Twoim wieku to się możesz podobać Romanowi Polanskiemu, ale mężczyźni szukają kobiet a nie dzieci. Zajmij się czytaniem ksiązek, pisz wiersze i wyciskaj wągry z dupska, ale myśl stosownie do Twojego wieku Ty mała nic nie warta lafiryndo.

Gość Ja właśnie też się
A co wy się kurna czepiacie beleczego? Na proste pytanie nie potraficie odpowiedzieć a się wymandrzacie? A spierdalać mnie z tematu, bo psem poszczuję! Durne dzidy i pały?

Gość kaffeterianka
malutka kokietka , żaaaaal

Gość jak sie ma 17 lat to sie mozna
co najwyżej chłopcom podobać :P 🖐️))

Gość Malutka kokietka
Ale o co wam się tak właściwie rozchodzi? Chyba grzecznie sie pytam a wy na temat nie odpowiadacie. Też mi się wydaje, że może nie zrozumieliście pytania albo co. Jacyś kiernięci tu chyba siedzą :/

Gość ghgfhfhfg
zostałem zabanowany nie moge zakładać tematów

Gość ja robie to nagminnie
Musztarda jesteś ornitologiem , znasz się na ptakach bo mogę Ci pokazać jednego do oceny :classic_cool:?

Gość gfdfd
Niektórzy łykają jak młode pelikany. Mowisz o sobie ?

Gość Malutka kokietka
Banda idiotów słowo daję! A koleżanka zachwycona jest tym forum. Nie wiem czym, bo tu same cembały siedzom. Waście się durni za jakąś robotę bo nic tu po was. Nawet nic mądrego nie potraficie doradzić tylko bazgrzecie nie na teamt! palanty, słowo daję!

ale to musimy się umówić na wino jakieś :classic_cool: kawki tak pięknie wyglądają zimą :classic_cool: też mam takie ciche domysły że musztarda łyka jak pelikan i dla tego chciałbym się z nią umówić :classic_cool:

Gość erjewrewr32434342
Marny z ciebie prowokator/ka.

Gość co robisz nagminnie
??

ja robie to nagminnie ale to musimy się umówić na wino jakieś kawki tak pięknie wyglądają zimą też mam takie ciche domysły że musztarda łyka jak pelikan i dla tego chciałbym się z nią umówić A co? Musisz sobie golnąć, żeby pokazać ptaka?

Gość Malutka kokietka
Marny z ciebie prowokator/ka. he he, jesteś idiotą może? Niczym przecież nie ryzykujesz, bo i tak nigdy nikt nie dowiedzie, czy masz rację, ale jesteś głupi bo się cieszysz jak dziecko, że wiesz a nie wiesz.\ Ale miej ten swój mały tryumf jako praent na święta cembale :D

Nie ale koło kawiarni ,kawki mają gniazdo więc można je podglądać :classic_cool:

Gość Malutka kokietka
Powiem tak: zebrało tu się mało znaczące towarzystwo wzajemnej adoracji, podbudowujące wzajem swoje poczucie wartości. Robicie numer gadania obok tematu, by go rozwalić w przekonaniu, że pokażecie komuś jak cienki jest w prowokacjach a jak go zlewacie. Świetnie się przy tym bawicie tylko nie wzięliście pod uwagę jednego: TO NIE BYŁA PROWOKACJA. Mam na bakier z ortą - wiem o tym, ale wy jesteście głupio mądrzy a tak bardzo chcielibyście być tylko mądrzy. Wręcz organicznie za tym tęsknicie :D Widać to na kilometr, dzibdziusie :D:D:D

ja robie to nagminnie Nie ale koło kawiarni ,kawki mają gniazdo więc można je podglądać Zboczeniec. Jak można podglądać ptaki????

slowo "dziubdziusie" uwazasz za obrazliwe? no nie rpzesadzaj juz. A co do ortografii to naprawde az bije po oczach. Wiesz, kazdy ma czasem problem z "U", "ż" itp ja tez, ale zeby pisac "z kąd", "szyPko" to troche goopie jak na 17 lat. A coz zrobic zeby sie podobac facetom? przede wszystkim fajnyc harakter, poczucie humoru, rozmowa na rozne tematy a nie tylko na takie typowo babskie, fryzura, stroj itp. No ale fajna fryzurka, lekki makijaz i fajne ciuszki tez sie rpzydaja.Oczywiscie bez rpzesady zeby nie wygladac jak jakas kor.....