Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka kokietka

Jak się podobać mężczyzną? Co zrobić aby się mną interesowali?

Polecane posty

Gość Malutka kokietka
"harakter"? ha ha ha! :D:D:D:D:D:D dobrze, że nie wszyscy robimy tak straszne błędy :D lalo :D

Gość o LOL LOL LOL
podobać mężczyzną będziesz się jak poczytasz słownik ortograficzny :D

Gość Zagubiona_Gwiazda
Ciekawe rzeczy o kobiecej naturze i seksualności przeczytałam na http://zmyslowosc.blog.pl być może wam też coś to da, bo autor ma ciekawe podejście do tematu.

Gość ja zawsze
patrzę w oczy facetom, czy to przy rozmowie, czy jak idę sobie ulicą i mijam sie z jakims chłopakiem/mężczyzną wyglądającym na inteligentnego. przede wszytkim musisz cos soba reprezentowac, zeby sie spodobac porządnemu, madremu facetowi, Ty równiez powinnas taka byc. musisz miec jakies zainteresowaniaa. powinnas rozmawiac na trudne i błahe tematy zeby zobaczył ze mozna z Tobą poruszyc kazdy temat. do tego wszystkiego - koniec z obrazaniem sie z byle powodu, tapetą - delkiatny makijaż to nie jest tapeta, za solarówami równiez nie przepadaja - owszem mozesz byc lekko brązowa ale nie tak zeby z daleka rzucac sie wszystkim w oczy i przede wszystkim się nie wstydzic jak podejdzie do Ciebie jakis facet. zacznij z nim smiało rozmowę a dalej samo się potoczy:)

Gość podszywacz z licencją nr 007
Wystarczy że masz ładne cycki oraz ładne włosy, będziesz podobała się każdemu.

nie wiem z czego sie tak smiejesz? wcielo mi "c" dlatego wyszlo "harakter" zawsze szybko pisze dlatego przekrecam literki itp. a wy zamiast wypowiedziec sie konkretnie na dany temat wyszuj\kujecie tylko bledow w pisowni...zostancie nauczycielami jezyka polskiego skoro to dla was taka przyjemnosc