Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama m i f

pchacz jeździk Playskool- kto ma? opinie

Polecane posty

Gość mama m i f

Słyszałam od znajomej, która zakupiła, że badziewny, bo kółka się nie kręcą tylko trzeba nim szurać po podłodze, ewentualnie po dywanie jadą. Też tak każdy inny ma?

ja mam chicco - koła się kręcą normalnie. Bardzo dobry. Tyle, że moje dziecko nie chce się tym w ogóle bawić, kosztował nas 199zł i pieniądze w błoto :) sprzedam go za 90zł (kupiony na Mikołaja 2tyg temu) polecam

Gość ja ci powiem
Problem w tym, że jeśli nie masz dywanów tylko gołe podłogi to każdy pchaczek będzie dla uczącego się chodzić dziecka za szybki. My mamy z fishera i właściwie dopiero jak synek zaczął dobrze chodzić to nauczył się tym bawić http://www.allegro.pl/item847850662_fisher_price_chodzik_pchacz_sloneczko_super.html Najpierw kupiliśmy ten z playskool ale po rozpakowaniu okazał się być strasznie tandetny

Gość mama m i f
tylko ten playskool potem się zamienia w jeździk i dlatego nad tym się zastanawiam, sam pchacz to niepotrzebny, bo zaraz młody ruszy sam na 2nogach i bedzie jeździk używany. moze ktoś jeszcze?

Gość ja ci powiem
Ten od którego podałam link też jest z jeździkiem. te nogi się składa i dziecko siada i jeździ.

Podaj linka, bo mam jakis pchacz-jezdzik w piwnicy, ale nie wiem, jaka firma. Moze to ten?

Gość maja papaja
Lepszy jest drewniany z Ikei i można go wziąć na spacer na zewnątrz. :)