Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leokadia inviliosa

Jehovcy nawracajcie się!

Polecane posty

Napadło widzę kogoś Czyżby była ta osoba biedna pokrzywdzoną z powodu nieobchodzenia świąt przez najbliższą osobę z SJ Jadem tu czuć na odległość Jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć o SJ zamiast obrzucać błotem to zapraszam na ten topic http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3157553&start=1530 niestety z powodu takich jakich tu większość rzeczowa rozmowa zakończyła się koło siedemdziesiątej którejś strony a wypowiadały się tam dwie dziewczyny będące SJ

Gość Oskar Wariat
Dziekuje Ci za jakze madre slowa, i wlasnie mi o to chodzilo:) Posluchaj co ma do powiedzenia osoba innego wyznania i dowiedz sie co ma do wyjasnienia i powiedzenia, a potem obrzucaj vblotem!!!!!!!!!!!!!!!A to do wszytskich ktorrzy mnie tu wczoraj zwyzywali:-o Sami wypoisywaniem swoich przekonan, zachowaliscie sie jak sekta, ktora wciaz i bezustannie probowalam mnie przkonac do swojej religii! I tu podaje jako przyklad ten topic, choc mimo tego ze jestem katoliczka nie praktykujaca:D ani zadnym swiadkiem Jehowy! Nie mam zamiaru nikogo dyskryminowaci ublizac poprzez to jaka wiare wyznaje:-o Mam wsrod rodziny i przyjaciol takich ludzi i nie pozwole na ich obrazanie! Wlasnie doswiadczyliscie jacy jestescie malo inteligentni:-o

Gość Oskar Wariat
glownie ta pani/pan od facts:-o Wez sie zastanow co Ty wogole wypisujesz?Wlasnie wykazalas zachowania , ktore mozna przypisac skecie:-o Sekta Naklanialas mnie na cos w co wogole nie jestem w stanie uwierzyc :-o http://pl.wikipedia.org/wiki/Sekta Poczytaj sobie .

Gość Oskar Wariat
A kosiol coz innego wyprawia? To Ty jestes niedoinformowana i raczej malo inteligentna, skoro zamykasz sie na inne religie.Zawsze mozna posluchac,a potem dopiero oceniac, ktora gorsza , ktora lepsza, ale w tym wypadku nie mi to onceniac a ni Tobie :-o

Gość Smutna Karolina
Oskar jest tępum bezmózgowym stworzeniem - tak jak wszyscy Światkowie. Koniec

Gość Oskar Wariat
Koorva ale sie wkoorvilam :-o

Gość Oskar Wariat
Pisze sie swiadkowie Jehowy, a nie Swiatkowie:-o Wyjdz stad :-o Jak Ci nie pasuje.

Gość Smutna Karolina
Interesuje, ale półgłówków nie cierpie, zwłaszcza tych przeklinających

Gość Smutna Karolina
Jesli człowiek przeklina bez potrzeby to świadczy to o jego ograniczonych horyzontach, wręcz o ograniczeniach umysłowych, nie wspominając o kulturze

Gość Oskar Wariat
Wiec napisalam,ze jak Ci nie pasuje to wyjdz, to jest topic na temat swiadkow Jehowy(ktora nie jestem) a nie na temat przeklinania:-o

Gość Smutna Karolina
Ty sobie wyjdź jak nie potrafisz kulturalnie zachowywać się na forum publicznym. Do obory z takim słownictwem, a nie wśród ludzi

Gość Sekciarska pseudo religia
te gnojki od świadków jehowy.

Gość Oskar Wariat
Ciesze sie ,ze jestes onteligentna osoba , nieprzekilnajaca,kulturalna i wychowana ale nie praw mi moralow :-o Wypiwiadaj sie prosze na temat:classic_cool:

Gość Mam problem z odwiedzającymi
mnie świadkami jehowy - nie wiem która najpierw przelecieć tę młodszą, czy tę starsza? Podpowiedźcie!!!

Gość jakbym mogła to bym ich
zdelealizowała - chocby za zakłócanie mi spokoju w niedzielę

Gość Czy swiadkowe dobrze
robią laske, czy raczej są kiepskie w te klocki?

Gość Czy swiadkowe golą sobie cipki
czy mają takie paskudne zarośnięte, Co ich religia mówi na temat golenia sobie cipki i stosunków analnych

Gość Oskar Wariat
Jehowe są pożądne i sie nie puszczają poza własną grupą

Gość Oskar Wariat
Podszyw:-o Nie chce mi sie juz udzielac w zaden sposob na ten temat, bo wlasnie dolaczyli sie do niego ludzie nie zbyt inteligentni zupelnie nie poinformowani w temacie wiary swiadkow Jehowy(CHOC NIA NIE JESTEM) Wezcie sie za obowiazki, jest Wigilia, ogarnijcie sie , kochajcie i szanujcie. Wesloych Swiat!:D

Gość Oskar Wariat
Ja jestem dobrze poinformowana bo wczoraj mnie rżnął jeden świadek Jehowy (CHOĆ SAMA NIE JESTEM)

Gość Oskar a czy świadkowie
są obrzezani jak żydzi?

Gość fdszfsfa
niezła prowo 8/10 🖐️

Gość Oskar a czy świadkowie
uprawiają seks rytualny?

Gość Oskar a czy to prawda że
każdy świadek Jehowy musi choć raz w życiu iść na piechote do Pensylwanii by pomodlić się do Charlesa T. Russella

Gość czy to prawda że Swiadkowie
Jehowy muszą oddawać przez ślubem swoje wybranki na "sprawdzenie" przez starszyznę.

Gość ciekawostaka z życia ŚJ
W 2009 roku Towarzystwo Strażnica zastrzegło, że świadkowie jak i zbory nie powinny się posługiwać żadnymi graficznymi symbolami prawnymi organizacji, a dotychczasowe logo na salach królestwa powinny zostać usunięte. Czyżby "zarząd" wstydził się postępków "szeregowych" członków swojej organizacji?

Gość fajnie się z tym Hitlerem
dogadali i dlatego nie poszli do pieca...jak żydzi Kurva taka szkoda!!!

Gość Podobno mają tą sektę
ZDELEGALIZOWAĆ!!!

Gość ffoczkka
22:58 muslifamilia "Znam oczywiście wielu Jehovców którzy są mili, ale oni są mili bo tak im nakazuje sekta." Ech, żeby to nasza religia też nakazywała katolikom być miłym dla drugiego człowieka, świat byłby dużo lepszy.

"dogadali i dlatego nie poszli do pieca...jak żydzi" Niestety tak nie było, Świadkowie Jehowy tak jak żydzi mięli odrębny znak na pasiakach, aby łatwiej ich rozpoznawać-to był fioletowy trójkąt i ginęli w komorach gazowych za wiarę. Jak nie znacie historii to się nie wypowiadajcie........bo aż żal, ze nasze polskie społeczeństwo to tumany i nieuki