Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gumowe drzewo

Dalibyście jej pracę ? kolejna modeleczka /

Polecane posty

Gość Gumowe drzewo

http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-media-reklama-freelance-Atrakcyjna-i-wszechstronna-poszukuje-pracy-W0QQAdIdZ175524135 Jestem wszechstronną, młodą, inteligentną , atrakcyjną i przebojową dziewczyną , mogę pracować jako fotomodelka,modelka,hostessa,tancerka,wokalistka,muzyk,aktorka jak i w agencji reklamowej...:) **wszechstronne to ma cyce . na inteligentną po takim opisie nie wygląda... co o nie jsądzicie ? seksi?

Gość ja bym jej dał jako zlew na sp
ermę ale tylko na 1/8 etatu 🖐️

Gość fuu okropna
Ma twarz szerszą niż dłuższą...Pysk jak pekińczyk. Mogę dać jej prace co najwyżej na stanowisku spredawcy karpia w carrefourze.

Gość grubawa a do tego twarz
ma nieciekawa... moze naprawde jest interesujaca i przebojowa to ewentualnie taka na hostesse do rozdawania ulotek moglbym wziac. Za to nie szanuje samej siebie, takie zdjecia ...po prostu zenujace

Gość nic nie wiem o kobietach
Co się dzieje z tymi dziewczynami ! Sesja wygląda na półprofesjonalną tj. pokazywała cycki jakiemuś staremu pierdzielowi i jeszcze za to zapłaciła od dziś zostaje fotografem .

Gość ghfhfghfd
sesja amatorska, pewnie kolega ex chłopak czy coś takiego z canonem a590 robił zdjęcia :D

Gość nic nie wiem o kobietach
A tak poważniej , Madonna pokazywała swoje nadmierne owłosienie w młodym wieku i daleko zaszła ,dupy pokazywać już nie musi więc nie jest to takie głupie

Gość o JEZUSICKU
kiepskie zdjecia,kiepska "modelka",fuj fuj fuj:p

Gość czarownicaaaaaaa
wydaje ci sie ze jestes ładna ? nie stety sprowadze cie na ziemie JESTES NIEPROPORCJONALNA wszedzie, twarz w stosunku do ciała taka jakby kulka z ciebie a do tego rysy twarzy tskie nieprzyjemne ,ogólnie bardzo niecielawa twarz .JEestem osoba która w pierwszej kolejnosci stawia diagnoze własnie na podstawie pierwszego wrazenia wizualnego duzo potrafie o kims powiedziec w ten sposób , dobrze ci nie wróze na przyszłosc bo ty masz cholerny wlew to czuc na lilometr od ciebie ,jestes idealna kandydatka na ,,kopanie dupy przez los'' bo ty sama sie o to prosisz ,nie widze dobrze twojej przyszłosci gdy bedziesz opierac sie na ..urodzie.. bo ty jej dziewczyno po prostu nie masz,w pryszłosci kompleksy cie zerzrą .Nie czesto mi sie zdarza patrzec na zdjecie i od razu poczuc antypatie a patrzac na ciebie ciary mi przeszły po plecach ,bardzo niedobrze

Gość ładna kobieta jest

Gość brałbym ją na pieska wof wof

Gość fafa43fd
pomaranczowy ja np. nie, bal bym sie tej twarzy