Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kujonek czy nie

CZy jestem kujonem ? Proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość kujonek czy nie
Pozatym jeśli ktoś myśli, że to prowokacja to niech nie piszę w tym wątku. Ja po prostu przyszłam podzielić się z wami cząstką mego życia ( wylać żal)

Gość makrus999
ja też jestem kujonem lecz oprócz wyzywania od tego typu terminów jestem nagminnie bity i kopany ;/ przez ,, goryli''

Gość fgdses
ja miałem sporo 6 , a jak dostałem 5 to płakałem . Smieje sie teraz z tego co wyprawiałem w podstawówce .

Gość kujonek czy nie
u mnie na szczęście chłopacy nie odważą się bić dziewczyn i tylko wyzywają z koleii dziewczyny prawie wogóle ze mną nie rozmawiają na przerwach i traktują jak powietrze ;/

Gość ja wieeem może jakieś
łoooo boże! Tak mało? Ja miałam z niego 37, a nikt na mnie nie mówił kujonka. Najwyraźniej należysz do osób, które wyglądają na kujonkę, ale niewiele wiedzą. :) i TAK WIEM, ŻE TO PROVO :p

Gość kujonek czy nie
a propo wyglądu ja noszę okulary nie używam makijażu z koleii rowieśniczki tak mam aparat na zęby

Gość sweet dreamssss
pierdolicie~!~!! ja mam licencjat w kieszeni ( studia dzienne , panstwowe , ekonomia) teraz pisze prace mgr. nic sie nie uczyłam nigdy, wiecznie tylko zabawy i imprezy a nauka byla na ost miejscu , trzeba byc sprytnym zeby miec a sie nie orobic. i smieje sie z frajerów ktorzy kuja na koła czy egz jakby mieli sie zesrac, na pełnej pizdzie jazda, a ja co ? wstane zrobie sciagi, ktos pomorze, troche sie poucze jak mam czas i zasze wszystko zaliczam hahahhahaha

Gość kujonek czy nie
I to wcale nie jest istotny aspekt określający czy ktoś jest kujonem

Gość uroki świąt
człowiek inteligentny powinien być też życiowy, jeżeli tobie nauka zajmuje tyle czasu, że nie możesz normalnie funkcjonować wśród rówieśników, to nie widzę świetlanej przyszłości przed takim człowiekiem, po prostu tacy ludzie są z natury odrzucani przez gatunek ludzki( czyt. nie lubiani) i nic w życiu im nie wyjdzie, samą nauką człowiek nie żyje

Gość kujonek czy nie
poza tym ściąga to jest oszustwo. Karze sie za tego typu aspekty a, ponieważ ty masz już pełnoletność możesz za takie coś iść do więzienia !

Gość kujonek czy nie
Homo Sapiens na drodze ewolucji tak wykształcił się, że nauka jest istotnym aspektem w czasie jego rozwoju na drodze rozumu. Bez nauki nie wynaleziono by żarówki, statków, lamp, komputerów, obliczeń, wzorów itd itd itd.

Gość kujonek czy nie
I w dodatku ludzie nauki nie byli odrzucani przez grono rówieśników kolegów itd.

Gość też myslę ze uważają
cię za kujonkę przez wygląd, bo raczej nie po ocenach :) Musisz zmienić styl :)

Gość kujonek czy nie
Gdyby każdy był takim ,,oszołomem'' bez inteligencji nadal żylibyśmy w epoce kamienia łupanego ;/

Gość uroki świąt
człowiek nauki to jednak człowiek, a Ty wypowiadasz się co najmniej jak cyborg...ale musi mieć z ciebie ubaw reszta klasy zawyżona ambicja prowadzi często do samobójstw

Gość ja wieeem może jakieś
odnoszę wrażenie, iż ideologia mentalności kujonka nie obliguje nas do prowadzenia z nim merytorycznych konwersacji, więc myślę, że nalezy zamknąć ten temat :)

Gość seyt
Ale zeby cos wynalezc, to nie wystarczy sie czegos nauczyc - trzeba miec tez w sobie ikre, zeby wymyslec cos nowego! Niektore rzeczy byly odkrywane zupelnie przypadkiem, tak jak penicylina. Trzeba umiec kombinowac i nie przejmowac sie, gdy cos na poczatku nie wyjdzie - tego nie ucza w szkolach...

Gość kujonek czy nie
To wysoce nietaktowne zachowanie, ponieważ ja właśnie jestem jakby człowiekiem nauki. CO prawda przełomowych wynalazków nie wynalazłam lecz z koleii odkrywam i badam naturę odwiedzam parki, lasy zbieram do specjalnego mega dzieła pdt. ,, Zielnik uniwersalny'' w, którym selekcjonuje odpowiednie rośliny. Dodatkowo piszę wiersze, które z radością przedstawiam pani od polskiego i walczę na arenie o zwycięstwa w konkursach I proszę nie wyzywać mnie od cyborga bo np. Taki Albert Eistein jest niedoścignionym wzorem w drodze rozumu lecz on był umiłowany przez prostacką ludnośc nawet bez wykształcenia oprócz inteligentnych osobistości.

Gość kujonek czy nie
I co mnie to obchodzi, że nie lubią mnie rówieśnicy skoro to nauka jest najważniejsza

Gość seyt
Albert Einstein uczył się na tyle słabo, że słyszał od swoich nauczycieli, że nic w życiu nie osiągnie.

Gość dzieci są proszone o
opuszczenie tego forum. W przeciwnym razie zostaną zbanowane. Dziekuję :)

Gość kujonek czy nie
może opiszę również inny istotny element w prawidłowej interpretacji mych wypowiedzi. Gdy obserwuje , analizując zachowanie mych rówieśników naprawdę współczuje niektórym ,,. bez rozumu'' choćby dlatego, że i co z tego iż są sprawni fizycznie jak nie będą mieli świetlanej przyszłości nie mają nawet ambicji nie mają żadnych inspiracji i źródeł weny twórczej a ja mam je !.

Gość ten kto napisze coś pod
spodem jest homo :)

Gość Albertus
Tak jestem homo sapiens i się tego nie wstydzę. Tak samo jak nie wstydzę się iż jestem kujonem. Brawa dla naszej autorki wątku :) podziwiam cię za szczerość

Gość kujonek czy nie
Ja nie wierzę w znajomych i przyjaciół ja wierzę w nauke.

Gość Albertus
kujonko a czy ty też prowadzisz interesujące konwersacje z nauczycielami po lekcjach ja tak ;)

Gość kujonek czy nie
ja również. Nauczyciele danych przedmiotów jako jedni z nielicznych posiadają wiedzę na temat określonej dziedziny toteż konwersacje są interesujące. Zwykle po lekcjach całą przerwę mogę z nimi rozmawiać.

Gość kujonek czy nie
dobra kochani wykorzystałam mój czas 1 godziny na rozrywkę teraz lecę się uczyć do zobaczenia !!. A wy tu możecie gadać sobie o moich oryginalnych przypadkach. MOże jeszcze jest nadzieja dla światłych ludzi !

Gość Albertus
dowidzenia moja miła !