Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kujonek czy nie

CZy jestem kujonem ? Proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość Albertus
A niechaj narody kszty postronny znają iż polacy nie głupki i swoją wiedzę mają !!.

Gość lilbałłał
Kujon to taka osoba, która uczy się wszystkiego bezmyślnie na pamięć, stuka na blache słowo w słowo podręczniki,żeby zabłysnąć wiedzą. Osoba,która lubi się uczyć,czytać,uczestniczyć w wielu zajęciach to po prostu osoba ambitna.

Gość Płocka
Ej mam do was pytanie czy u was w klasie są kujony i jak są postrzegane ?

jesli tobie takie zycie nie przeszkadza, to nie powinnas sie przejmowac opiniami innych. W szkole jestes kujonem, za kilka lat bedziesz wyksztalconym czlowiekiem z dobra praca. Wiekszosc ludzi potrzebuje akceptacji od grupy w ktorej przebywaja, ale jesli nie beda cie nazywac kujonem to znajda inny powod zeby ci dokuczac, ze nie palisz, ze nie pijesz, ze nie przeszkadzasz na lekcjach itd.

Gość Płocka
dzięki

Gość babeczka z czekoladą
W moim mniemaniu jesteś intelektualistą i poszukujesz własnej drogi,to bardzo cenne:) jesteś skazany na sukces,nie daj się sprowokować olewaczom,rób dalej to,co lubisz,a Ty jeden wyjdziesz na ludzi;)

Gość moim zdaniem jest to o tyle
prowo, że inteligentny, obyty, oczytany człowiek wie, kiedy jakie słownictwo stosować. Zdanie : "Twoja interpretacja mych wypowiedzi mija się z realnym schematem przedstawionych postów, które są niezwykle istotnym aspektem w procesie zrozumienia ideologii przesłania" jest przecież zamierzonym pseudonaukowym bełkotem. Myślę, ze ktos chciał przedstawić karykaturę kujonka. Przy okazji - w zaangażowaniu w naukę nie ma nic złego, przeciwnie.

Gość taka taka taka o
hej po co sie tym przejmujesz czy jestes kujonem czy nie? skoro piszesz że cie to nie obchodzi bo najważniejsza jes tylko nauka a ludzi masz gdzieś to po co zaczynałas ten temat? wgl to tak naprawde nie jesteś kujonką. używasz jakiegoś szpan języka i ci to nawet wychodzi , ale wiesz ;/ .... czasem to brzmi śmiesznie ;) i do tego 30 z testu szóstoklasisty no sorry. posłuchaj : osoby, które są kujonami i są uzdolnione i dobrze się uczą zdają dobrze test (zazwyczaj powyżej 35 pkt) mają średnią powyżej 5,5 i uwaga! ida do gimnazjum. ale nie takiego jak twoje. z tego co wyczytałam to nieco odstajesz przez swoje oceny,co oznacza że jestes w szkole z dobrym poziom, tzn. jestes od nich lepsza ;) ale niestety nie wystarczajaco dobra aby byc w dobrym gimnazjum. w takiej "elitarnej" placówce wszyscy maja dobre oceny i osiagnięcia i są inteligentni . nie ma tam dręczenia kujonów. bo de facto wszyscy nimi są. ale bez uprzedzen ludzie! kujoni są zazwyczaj fajni i szaleni, a kujonami są, poniewaz ich wysokie iq je na to skazuje. ale osoby sprytne nie sa nielubiane. co prawda sa kujony nudziarze, ale rzadko. ktos tam pisał że co z tego że kujon będzie miał duzo kasy w przyszłości skoro 0 przyjaciól? myli sie! w elitarnych szkołach dla dobrych osób są zazwyczaj dzieci z dobrych i czętko niebiednych domów, czyli maja czas na nauke i ją cenią. I mają przyjaciól takich jak oni. aaaa i jeszcze jedno. problem chłopaków.... chłopacy nie chodzą z kujankami bo boys nie lubia mądrzejszych dziewczyn ;( ale w sql z dobrym poziomem tej róznicy nie ma i są pary ;)))) no a skoro se skopałaś gimnazjum i jesteś z takimi osobami, które ciebie nie rozumieja, no to chya coś jest nie tak, bo jako kujon powinnaś być w szkole z dobrym poziomem gdzie wszyscy sa kujonami (ale spoko fajnymi). albo daj se spokój i zacznij sie kumplować z innymi, albo ucz się więcej i pójdż do dobrego liceum i wszystko sie ułoży. mówisz że masz aparat i okulary i sie nie malujesz. albo to jet prowo, albo dam ci rade. ja tez mam piksle i niedługo zakuja mnie w aparat i sie nie maluje, ale ciuchy mam w miarę. i nie wygladem zdobywasz człowieka, tylko charakterem. ja sobie ustawiłam klase i mi nie podskakuja, lubią mnie i szanują. no bo tak wgl to ja tez jestem kujonem (5,8 sie kłania) .... dawaj im od czasu do czasu spisywać, a jak potem bedą udawać ze cie nie zauwazają to im ti przypomnij i potem juz im nie dawaj ;) bedą cie wielbić tak wokół ciebie skakać, ze bedziesz bardzo popularna.. no i wtedy daj im znowu i kółko sie zamyka. ja w ten sposób dostałam sie na szczyt społeczenstwa. a jak sie czujesz samotna to znajdz se kumpelke równiez kujonke i nie musi byc z twojej klasy ani nawet z rocznika. no a teraz juz nie marudźcie i oganij cie sie ludzie ! sorry za błędy i interpunkcje ale sie napisałam... + jestem od ciebie młodsza zatkało kopare? i wcale nie jestes rasowym kujonem! uwierz w siebie ;)))

Gość taka taka taka o
wgl to sie nie znacie na kujonach. ktos niepoważny ma niepowazne problemy i mysli ze jest kujonem i wbił to sobie do głowy. a to nie prawda. albo sie jest całym kujonem albo w ogóle! a ty jestes po środku, więc na prawde nie ma sie co chwalić.

Gość Dimitr
Wśród szeregu dawnych tematów ,,wykopałem'' ten odpowiedni dla właściwej interpretacji. Również jestem kujonem i proszę o pomoc bo mnie dręczą ,,rówieśnicy''

Gość taka. o.
szkoda ;( + czytaj u góry co do dręczenia i nieakcteptacji ^.

Gość stini
jeses kompletnym idiota