Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kujonek czy nie

CZy jestem kujonem ? Proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość kujonek czy nie

Czy ja jestem kujonem ? bo wyzywają mnie od niego. Po lekcjach chodzę na wszystkie koła zainteresować np. na historyczne ( historię uwielbiam), matematyczno-fizyczne, biologiczno-hemiczne i PCK ( Polski czerwony krzyż z panią pedagog). Dodatkowo na lekcjach cały czas się zgłaszam nie kaleczę polskiego języka ( wypowiadam się z rozwiniętą gamą słów i zdań). Czy jestem kujonem ??

Gość kujonek czy nie
To nie jest żadna prowokacja chce po prostu względnie zdiagnozować podstawową opinię na mój temat.

Gość yryryyryrhfhfhkdidkddee
teraz jestes kujonem za kilka lat kiedy twoi koledzy i kolezanki beda stali w kolejce do urzedy pracy ty bedziesz ich omijac najnowszym mercem :) tak mozesz byc uznana/ny za kujona w pewnych kregach, nie przejmuj sie i rob to co lubisz kiedys to zaprocentuje.

wiesz kontakty z ludzmi i tzw obycie jest tez bardzo wazne bo co bedzie jak za pare lat skonczysz studia z najlepszymi wynikami jak nie bedziesz potrafila porozumiewac sie z ludzmi miec ta sile przebicia? wszystko trzeba wyposrodkowac, to dobrze ze masz zainteresowania (ja tez uwielbiam historie:) ale nie zaqpominaj o tym zeby czasami wyjsc gdzes ze znajomymi i zwyczajnie sie zabawic

Gość kujonek czy nie
Nie mam czasu na rozrywki ani żadne wychodzenie. Zwłaszcza , że teraz mam 2 konkursy z polskiego i z historii, dodatkowy referat z fizyki, wypracowanie z biologii, prezentację z informatyki i jeszcze na lekcje sie nauczyć i jak tu znaleźć czas dla kolegów ?

Gość kujonek czy nie
I jeszcze w międzyczasie czytam 2 książki jedną to lektura krzyżacy ( jestem w 1 gimnazjum) a druga to jesień średniowiecza ( ciekawa i interesująca książka bardzo dogłębnie wprowadza w ogólną schematykę średniowiecza i jego schyłku)

Gość pedikiure
Ale z ciebie debilka !! uczysz się żal !!

Gość kujonek czy nie
No i sami widzicie jak reagują ludzie na moją ,,wyjątkowość''. Nikt chyba w szkole nie jest takim kujonem jak ja ogólnie nie zapraszają mnie na imprezy chociaż jak chcą ściągać czy pracę domową to proszą błagają ;/ mówią, że jestem kujonką a przecież tylko czasem mam 6 a takto 5. Pozatym kujon to osoba ucząca się na pamięć ! a ja taka nie jestem

Gość fgdses
tez kiedys tak mialem jak ty . Znaczy Srednia 5,2 byłem najlepszym uczniem w klasie . Ale zmieniłem sie i zaczelem korzystac z zycia . Zmieniłem sie ponieważ Stwierdziłem ze ze zycie nie jest w stanie mi zaoferować tyle co ja mu oferowałem

Gość ja tam się nigdy specjalnie
nie uczyłam, lekcje na przerwch odrabiłam, a średnią ocen 5,1, lbo i wyższe miałam :D

Gość kujonek czy nie
no oczywiście, że historię lubię najbardziej i najwięcej czytam z tego zakresu a tak ogólnie innych przedmiotów uczę się by zdobyć dobre oceny to chyba oczywiste ?

Gość kujonek czy nie
pozatym chłopacy nie zakochują się we mnie bo jak argumentują swą tezę" ,, Jesteś kujonkom i to byłaby siara gdybyśmy z tobą chodzili''. Co za nie adekwatne zachowanie ;/

Gość cefarm2
ŻAL MI ciebie kujonko. Korzystai z życia a nie siem ucz. Nauka jest najniej waażna w życju. Ją taam mam 1 i 2 ale mnie lubią ruwieśnicy.

Gość kujonek czy nie
Cefarmie nie kalecz naszego języka. Twój tekst obfituje w błędy ortograficzne !.

Gość do kujonkii
Jak u ciebie stoi ocena z polskiego, bo patrząc na twoje posty zastanawiam się nad tym.

Gość porshe
weź u nas był podobny przypadek zdenerwowaliśmy się na kujonke bo nam nie chciała dać ściągać i związaliśmy ją taśmą i pozostawiliśmy na godzinę w toalecie. Głupia popłakała się bo nie mogła iść na koło z chemii xD

Gość kujonek czy nie
porshe takie zachowanie jest w kodeksie prawnym o pozbawieniu wolności fizycznej osób postronnych. To podlega surowym karom !!.

Gość teodero
porshe my podobnie zrobiliśmy xD tylko zamiast w toalecie pozostawiliśmy ją w szatni związaną sznurkami xDDD a to było po lekcjach potem ją rozwiązaliś y

Gość fgdses
zycie nie jest warte tego . Kiedys to zrozumiesz , bo jest tylko jedno .

Gość no własnie kujonko
z polskiego to ty raczej oscylujesz wokół trójeczki :D

Gość kujonek czy nie
jak tak mogłeś zrobić z tymi swoimi równie inteligentymi kolegami ?

Gość .ma.dz.ka.
Widze tu typową postawę dla kujona: "zesraj się a nie daj się". Muszą robić wszystko i pokazać się jacy to oni są zajebiści a kiedy dostaną 4 wyją przez tydzień i błagają nauczycielkę o poprawę oceny. W wieku 30 lat naglę budzą się na kierowniczym stanowisku, w zajebistym domu, mają najlepszą bryke w miescie ale co z tego jak nie mają z kim porozmawiać? są samotni bo zawsze najważniejsza była wiedza.

Gość sylka324324324324
ja tam z kolei potwierdzam ideę autorki wątku. Najważniejsza jest wiedza bo ci, którzy nie uczyli się będą śmieciarzami !

Gość proponuję
Autorko topicu proponuję zapisać się koniecznie na jeszcze jedno kółko - ortograficzne :) rzuciłam niedbale okiem na Twoje posty i od razu rzucily mi się w oczy dwa byki ortograficzne. Nie chwal się zatem swoją nienaganną polszczyzną i nie gań za błędy innych, gdyż sama je robisz. A w ogóle to śmierdzi mi tu jakąś durną, bezcelową prowokacją...

Gość hohoooo
nie jestes kujonem! jestes co najwyzej hemikiem-schematykiem🖐️

Gość ja wieeem może jakieś
ludzie, toż to jakaś prowokacja. Od razu widać. Jaka kujona napisałaby "kujonkom", toż to błąd ortograficzny popełniany w pierwszej klasie podstawówki :O Ewidentne prowo. Jeżeli to nie provo to powiedz kujonko ile miałaś punktów z testu na koniec szóstej klasy?

Gość kujonek czy nie
Twoja interpretacja mych wypowiedzi mija się z realnym schematem przedstawionych postów, które są niezwykle istotnym aspektem w procesie zrozumienia ideologii przesłania.

Gość seyt
To dobrze, ze masz zainteresowania - bo wyglada na to, ze nie wkuwasz bezmysnie wszystkiego, ze sie orientujesz i rozumiesz "wage rzeczy", ale drugiej strony bycie dobrym z wszystkiego nie ma najmniejszego sensu. Potem mozesz zalowac, ze staralas sie robic wszystko, chociaz okazalo sie, ze to i tak ci sie nie przydalo. Koleje losu sa rozne, a poza tym mlody czlowiek powinien po prostu miec jakis znajomych - nie chodzi mi o bieganie na imprezy - miec jednego przyjaciela to juz jest nie lada osiagniecie. Czlowiek nie zyje sama nauka, samymi ocenami i samymi pieniedzmi - nawet niektorzy bezdomni potrafia byc szczesliwi... pozdrawiam.

Gość kujonek czy nie
Miałam 30 punktów z testu 6 klasy. Chciałam zdobyć max. liczbę 40 lecz przez nieodpowiednie zastosowanie odpowiednich narzędzi do napisania tejże pracy miałam tylko tyle.