Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madmdamd

Czy pierscionek zareczonywy ktory macie wam sie podoba?

Polecane posty

Gość madmdamd

bo ja dostalam ale jest okropny, kosztowal sporo bo sie dowiedzialam, ale jest beznadziejny, ja nie nosze wogole bizuterii i pokazywalam jaki bym chciala, bardzo delikatny, bialy metal moze byc nawet srebro i malutkie oczko, a b pani w sklepie wcisnela mu a raczej namowila na zolte zloto i bordowe oczko, ale bylam zla, jest okropny, a cena jeszcze lepsza...

Gość lokatka
ja juz dzis pisalam na innym topiku ze ja sie zakochalam w moim pierscionku zareczynowym :) a jestem tym bardziej zadowolona ze bylam totalnie zaskoczona zareczynami :) moj ukochany calkowicie sam wybral pierscionek, najwidoczniej przez 4 lata dostatecznie poznal moj gust i podejscie do noszenia bizuterii :P ja tak jak autorka generalnie nie nosze pierscionkow wiec moje wczesniejsze wyobrazenie pierscionka zareczynowego bylo mniej wiecej takie ;) chcialam aby byl klasyczny i skromny i z zoltego zlota (bo takie mi sie bardziej podoba) no i taki jest :) oto on: http://www.yes.pl/images/file_column/item/ph oto/37344/enlarge/BB-Z-3329_10.jpg?1255080807 pozdrawiam :)

Bardzo mi się podoba, choć jest trochę nietypowy i nie wszystkim przypada do gustu. Generalnie mój pierścionek jest z białego złota i często słyszę: e tam, srebrny pierścionek na zaręczyny dostałaś:P

Gość skromnisia 82
Dzis napewno byłby okazalszy , bo mój mąż zarabia bardzo dużo , wtedy był bardzo skromny , ale ważne,że był

Ja jestem bardzo zadowolona! Zwłaszcza, że mam pewność, że u żadnej innej dziewczyny nie zobaczę takiego samego pierścionka - był projektowany przez mojego Michała. I nie ważne że nie ma brylantów ;)

oczywiście że się podoba,bo jest mały i skromny.taki jak reszta mojej biżuterii.i ma mnie się podobać a nie koleżankom/ciotkom/babciom.no i chyba najważniejsze-szczerze dany...

Mnie się mój podoba, od paru juz lat patrzę na niego na palcu i podoba mi się nadal, może dlatego że wybieralam go sobie sama:-P

Gość aaa...
Mój pierścionek zaręczynowy jest dokładnie taki jak sobie wymarzyłam, klasyczny, z białego złota z brylantem, wiem że narzeczony bardzo się przejął wyborem ale trafił w dziesiątkę, lepszego nie mogłabym dostać :) Dziękuję Kochanie :*

Gość lilka.lilka
Jak go dostałam to szału nie było. Nie noszę biżuterii i sama nie wiedziałam czego chcę, najlepiej żeby narzeczony coś oryginalnego znalazł i żeby mi się podobało. A dostałam taki oklepany, tradycyjny pierścionek - troche niepozorny, wybrany w ciągu tak z marszu. Ale teraz, z każdym dniem coraz pardziej podziwiam jego prostotę, praktyczność i skromny urok.

Gość deszczowo....
Autorko te bordowe oczko to pewnie rubin:) a rubiny sa piekne. ja tam bym wolala dostac z zaskoczenia nawet taki co niekoniecznie mi sie widzi ale dany od serca niz isc do jubilera i sama sobie wybierac. a jak zalozysz obroczke to nie musisz przeciez pierscionka ciagle nosic:) ciesz sie zareczynami :)

Gość niebieski...
Mam pytanie do tych co same sobie wybierały piescionki (ja swojego jeszcze nie mam) ale czy najpierw były zaręczyny a później do jubilera czy odwrotnie?

Gość niebieski...
up

ja sobie sama wybrałam pierścionek, więc ciężko nie być zadowoloną :P po ślubie noszę tylko obrączkę, bo nie lubię mieć za dużo biżuterii.

Gość Kersti35
Ja dostałam też taki drogi i wcale mi się nie podobał!!! Powiedziałam o tym oczywiście mojemu narzeczonemu - obecnie byłemu, że nie podoba mi się i nie chcę go, ale znalazłam sobie inny w internecie i to za 1/3 ceny tamtego, z pięknym tanzanitem. Uważam, że jak nie podobaja Ci się twój pierścionek to powinnaś o tym powiedzieć facetowi i wskazać taki, który jest w twoim guście. Pozdrawiam