Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimsww

Do kobiet popierających lub chcących dokonać aborcji!!!!

Polecane posty

Gość fghrtujhtyujguhukihuyiyu
Chciałabym być bezpłodna, przynajmniej na antykoncepcji się zaoszczędza, a dzieci i tak nigdy nie chcę mieć :o

Gość Zanim ktoś się wypowie za
Niech sobie wyobrazi co by dzisiaj czuł, jakby jego matce wpadł pomysł wyskrobania się!!!

Niech sobie wyobrazi co by dzisiaj czuł, jakby jego matce wpadł pomysł wyskrobania się!!!

Gość nic by sie stalo
a co mialoby sie stac? ty pamietasz co robilas a macicy swojej matki?

Gość fghrtujhtyujguhukihuyiyu
No raczej dzisiaj nic by nie czuł, bo by go nie było :D

Gość pewnie nic bym nie czuła
dzisiaj, jakbym była "wyskrobana". Nie byłoby mi smutno że mnie nie ma, bo by mnie nie było. Nie można bać się niczego.

Gość jmn
hahaha dobre napewn o autorka sie przyzna gdzie przeprowadzila nielegalny zabieg przerwania ciazy :D a tak wogole to prowokacja

Gość jak łatwo szafować
cudzym zyciem....a własnym jakoś trudniej. Nie wnikam kiedy zaczyna się życie, czy w 1 tygodniu, czy w 8, czy po odcięciu pepowiny. Nie jestem przeciwnikiem antykoncepcji. Jestem jednak zdecydowanym przeciwnikiem aborcji!!! Jestem raczej niewierzący, więc prosze do tego nie mieszać religii. I nie dlatego jestem przeciw, że jestem facetem, ale dlatego, że jestem człowiekiem. Matka zawsze może się zrzec praw do dziecka i oddać je do adopcji. My czekaliśmy z zoną 3 lata na taką możliwość.

Gość zwierzęta bez uczuć i mózgu
jesteście zwierzętami bez uczuć i mózgu z pomylonymi priorytetami w życiu !!!!!! http://www.wirtualnafrancja.com/files.php?file=aborcja_818515780.jpg http://www.pilskie.com/news/data/upimages/aborcja_3.jpg http://evcom.blog.iwoman.pl/i/blog/users/68/files/Image/aborcja3.jpg http://k.1asphost.com/aborcja/Grafika/aborcja-antyaborcja-22_weeks-02.jpg ROR dla mnie to ty albo jesteś niedojrzałą małoletnią osóbką albo nie masz w sobie uczuć jeśli jesteś kobietą to jeszcze zmienisz zdanie zobaczysz ........................................

Gość ale nie zbaczajmy z tematu
tyle tu jest topików o za i przeciw aborcji, a autorka chciała nam coś przekazać o konsekwencjach zdrowotnych aborcji. Ja jestem dość ciekawa gdzie dokładnie (chyba może powiedzieć, skoro to w Niemczech) doszło do zabiegu i jaką metodą był on wykonany. Z pewnością całkowicie bezpieczna aborcja nie istnieje, zawsze jest ryzyko.

Gość kozobobka
jesteśmy zwierzętami? Więc nasze dzieciątka też były zwierzątkami, więc gdzie tu zabijanie ludzi?

Gość Słońce po zachodzie umiera
Jedni czepiają się każdego słowa pomijając kontekst całego zdania, inni nie umiejąc dyskutować na poziomie ludzi inteligentnych, piszą takie bzdury że oczy bieleją ... jakie tu padaja głupie argumenty !!! Zwierzatka i komórki ... nie widze tu ani jednego mądrego rozmówcy, sprzeczcie się jak grupka wyrostków ... A Autorka - każda kobieta która poddaje się aborcji powinna zostać bezpłodna - taka kobieta nigdy nie będzie dobra matką !!! Spotkała Cię zasłużona kara i nic Cię nie tłumaczy !!!

Gość sterylizowac jeee
a każda kobieta oddająca dziecko powinna być sterylizowana, bo po co ma rodzić kolejne dzieci, gdzie już narodzone cierpią bo maja nieodpowiedzialną matkę.

Gość ROR
"Grupa komorek???? Masakra!!!! Wy też jesteście grupa komorek bo czym innym? A jednak zyjecie!!!!! Wasze serce to tez grupa komorek!!!! A jednak bije!!! A serce tego malenstwa nie ma prawa?" oprocz tego, ze jestesmy grupa komorek - jestesmy tez niezleznymi organizmamami zdolnymi do samodzielnego funkcjonowania, niezaleznego od innego oraganizmu - to tylko podtswowa cecha kt odroznia czlowieka od zygoty

Gość ROR
"Zadna osoba ktora dokonuje aborcji nie moze nazwac sie kobieta. I tyle" - jasne ;-) nazwijmy ja zatem mezczyzna ;-)

Gość ROR
"a ROR jak zwykle wypowiada się jaka osoba mądra i wszystko wiedząca na każdy temat" to fakt ;-) na kazdy nie - np. na karmieniu dzieci i ich chorobach sie nie znam wiec sie nie wypowiadam;-) a co drzanie Cie w jakis sposob? ;-) jesli tak to sczzerze mi przykro "zarodek to już jest życie od ok 7 tyg ciąży bije serduszko ale dla Ciebie to grupa komórek." - dla Ciebie jak widac to tez zarodek ;-) ja zdania nie zmienie, byc moze dla Ciebie plankton to tez zycie z pewnymi prawami ;-) "Z twoich postów wynika tylko jedno brak uczuć i wyrachowanie!" - powsztrzymam sie od komentarza co wynika z Twoich postow ;-)

Gość ROR
"a jajecznica to tk naprawde smazone kurczaczki" - lol lol lol ;-) po prostu boski komentarz ;-) dzieki

Gość ROR
"Zanim ktoś się wypowie za Niech sobie wyobrazi co by dzisiaj czuł, jakby jego matce wpadł pomysł wyskrobania się!!!" pewnei nic by nie czul - taka jak ktos napisal - nikt nawet nie pamieta swojego wlasnego przyjscia na swiat poprzez porod ;-)

Gość ROR
"Matka zawsze może się zrzec praw do dziecka i oddać je do adopcji. My czekaliśmy z zoną 3 lata na taką możliwość" zanim sie zrezknie to musi 9 m-cy chodzic w ciazy a potem przejsc przez porod - po co? bo Ty z zona czekacie ????? jasne kazdy mysli o sobie - egoizm

Gość ROR
"A Autorka - każda kobieta która poddaje się aborcji powinna zostać bezpłodna - taka kobieta nigdy nie będzie dobra matką !!! Spotkała Cię zasłużona kara i nic Cię nie tłumaczy !!!" - autorke spotkal pech - nie zycz drugiemu co Tobie niemile;-) nie odpowieda poziom dyskusji - to nie znizaj sie do naszego poziomu. proste ;-)

Gość jollunia
popieram aborcję w 100% mamy prawo decydować o swoim ciele i życiu nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć i postępować jak bede chcieć aborcji zrobie ją lepsze to niż nie kochać dziecka i mieć żal do siebie za zmarnowanie życia ,facetom nic do tego bo oni zawsze mogą sie wycofać ,powiedzieć że nie moje nawet jeśli ma się testy DNA ,on zawsze może zagranice spierdolić i mieć w dupie a alimenty to tez nie zawsze płacą.Kościół również nie powinien mieć prawa głosu w tych sprawach to nie ksiądz będzie dawać kasę na wychowanie i dbać o dziecko to nie średniowiecze ,żeby kościół rządził ciemnym ludem ,bo ludzie już tacy ciemni jaki kiedyś nie są i wiedzą ,że wybór mają

Gość ROR
"Kościół również nie powinien mieć prawa głosu w tych sprawach to nie ksiądz będzie dawać kasę na wychowanie i dbać o dziecko to nie średniowiecze ,żeby kościół rządził ciemnym ludem" przykre ale to polska w 21 wieku ..... ;/

Gość jollunia
kobieta decydująca sie na aborcje niekoniecznie jest kurwą

Gość jollunia
nieprawda ,ale chyba ciebie nie da się przekonać

Gość zgadzam sie w 100 procentach
z ror ty downie tepy. Mam znajomą, która do 26 roku życia była dziewica. Straciła ją zresztą ze swoim ówczesnnym MĘŻEM. Inna koleżanka, która troche nabijała się z niej, że jak to można do tego wieku być dziewicą itd. Sama zaszła w ciąże, facet spierdolił, wyskrobała się. Pozniej znowu sie zwiazała, chciała już mieć dziecko, nie mogła, związek jej się rozpadł, do tej pory jest sama jak palec. A tamta pierwsza? Ma meża, jedno dziecko, drugie w drodze, szczesliwa.

Gość zgadzam sie w 100 procentach
znaczy ja chcialam tu pokazac, że generalnie cipka sie swiata raczej nie zwojuje...

Gość ROR
"i wszystkim k**ewkom-skrobaczkom proponuję meliske i porządne tabletki uspokajające, które ujażmią wasze pi**ziska i wyleczą was chociaż troche z k**wicy macicy. NIE CHCESZ MIEĆ DZIECI - NIE PIE**OL SIE!!!! " - ulzylo Ci ? jesli tak to dobrze :-) najgorzej to jak czlowiek pozostaje spiety caly czas;-) nie bede Ci mowic ze zachowujesz sie niegrzecznie bo pewnie i tak nie bedziesz wiedziec o co mi chodzi ;-)

Gość ROR
"oczywiście każda z nich wymyśla jakieś rzewne, wzruszające historie o ich podłym losie HAHAHAHAHA A co bardziej cwane to jeszcze potrafia z siebie zrobić męczennice" - jestes rubaszna/y ;-) naprawde chodzaca rozkosz z Ciebie ;-)

Gość ROR
" Straciła ją zresztą ze swoim ówczesnnym MĘŻEM. Inna koleżanka, która troche nabijała się z niej, że jak to można do tego wieku być dziewicą itd. Sama zaszła w ciąże, facet spie**olił, wyskrobała się. Pozniej znowu sie zwiazała, chciała już mieć dziecko, nie mogła, związek jej się rozpadł, do tej pory jest sama jak palec. A tamta pierwsza? Ma meża, jedno dziecko, drugie w drodze, szczesliwa."\\ i czego to dowodzie? ;-) ze pozostajac dziewica do 26 roku zycia jest sie bardziej plodnym ?;-) ;-)